reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2013

my a czemu grzebiecie? mi kazala d nie ruszsc, sciagan tylko tyle ile sie da, czyli naprawde malo bo inaczej mozna tylko gorzej narobic, jescze ma duzo czasu i samo powinno sie odkleic

reklama
My mojemu nie schodzi całkiem, nie wiem, może do połowy ale jeszcze niedawno mało schodziło, ja ściągam tylko do oporu a na siłę nie ciągnę. Byłam na konsultacji z chirurgiem dziecięcym w tej sprawie i ona powiedziała, że problem jest jak jest otwór do sikania zasłonięty a tak to ściągać tyle ile się da i nic na siłę, ma czas, do 3 albo nawet 4 roku życia się to samo zrobi. Są przypadki gdzie nie schodzi nawet do późniejszego wieku ale trzeba być dobrej myśli. Moja koleżanka ostatnio ściągnęła za mocno, potem mu to krwawiło i miała problem. U nas swego czasu troszeńkę zeszło niżej w ciągu dosłownie paru dni.

Moi rodzice godzinę temu wylądowali w Egipcie.

Witam!
ewelinka u nas problem jest taki, że prawie wcale ńie schodzi, mamy moczyć w korze dębu, a potem w kąpieli odciągać, ale młody tego nie lubi, krzyczy ała, ała!
Za tydzień idziemy do chirurga dziecięcego na konsultacje i zobaczymy.
taka j
fajnie mają rodzice, ja uwielbiam Egipt, ale z małym to jeszcze za wcześnie na te kraje!
U Was też tak wieje, jakby dach miał odlecieć! Miłego dnia!

Witajcie,

Ehh a ja chyba zwariuje, do wtorku miałam kwit ze mogę jeździć bo mi zabrali prawko jakbym nie wiem co zrobiła ale maja takie prawo wrrr i teraz czekam na orzeczenie sadu czy mi zwrócą, dzwoniłam dzisiaj i sędzia sie waha zwariować mozna bo pierwsza kolizja, bez punktow nic czyste konto a inni jeżdza jak debile i moga szlak człowieka trafia potrzebne mi to prawko bo młodego musze zawozić do żłobka,

My2013 fajnie że się odezwałaś synuś śliczny i ty też super wyglądasz, co do samochodu wiadomo stres jest ale co zrobic trzeba jeździć, u mnie podobnie mąż coś ostatnio przerażony wizją drugiego dziecka, wcześniej był bardzo na tak to ja chciałam chwile odsapnąc hahah trzeba będzie zabrac się zaraz do roboty hehe na przyszły rok bym chciała.Jak sie mieszka w domku juz sie przyzwyczaiłaś? co do siusiaka to nic na silę, my powoli ściągamy ale spokojnie.

taka j to fajnie ze rodzice sie nie bali i polecieli bo u mnie klienci niestety sie wystraszyli i zrezygnowali i zamieniali wyjazdy, tez lubie Egipt ale póki co z młodym tam sie nie wybieram mąź średnio chce bo dostał klątwę hahahha

klulka gratulacje, odpoczywaj jak sie da :-)
Madzialenek ale córeczka juz duza czas leci.

Basia nie stresuj się będzie dobrze, a jak własnie problemy skórne Kubusia?może coś więcej jeść ?
Ewelinka widze że Ty dalej w dwupaku :-) co tam u WAS czekacie ?;-)

Dziewczyny ja sobie z takim dzieckiem nie wyobrażam choćby ze wzg na temperatury do Egiptu, masakra!

reklama
aga czekam caly czas, z piotrusiem zaczelo sie za 1,5h, odeszly wody, tez byl termin na sobote, czekam czy mi dzisiaj sie cos bedzie dzialo czy nie, jesli nie to jutro ktg w szpitalu mam

Do góry