reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2013

cześć dziewczynki:-)

nie wiem, czym to jest spowodowane, ale mam wielką niemoc do komputera. Normalnie poczytać jeszcze poczytam, ale odpisać już gorzej:-D

ja mam dokładnie to samo.. czytam, czytam, ale od kilku dni nawet pisać mi się nie chce :-p

Madziorrek przykro mi.. może spróbuj usg u innego lekarza, różne przypadki były. u mnie u jednego lekarza było puste jajo płodowe, a u dwóch kolejnych dziecko było, ale serducho nie biło..
aż się teraz boję środowej wizyty...

reklama
Dziewczyny szukam i niemoge znalezc, wydawalo mi sie ze na tym forum jest cos w stylu "po stracie". Juz glupieje a chcialam sie o cos poradzic tam...

MADZIOREK na forum wizazu jest watek Aniołkowe Mamy. Tam jest skarbica wiedzy i przychylnych ludzi :)

Dziewczynki, pytanko: zabierałyście tatusiów na USG dopochwowe czy dopiero na brzuszkowe?

Ja idę jutro, to będzie już moje trzecie i mój luby strasznie nalega, że pójdzie ze mną a ja mam wątpliwości... Z drugiej strony chciałabym żeby też zobaczył serduszko i ruchy maleństwa :-) Co o tym myślicie? Poczekać na brzuszkowe?

Madziorrek, bardzo mi przykro
[*], trzymaj się słońce...Izka, trzymam kciuki za wizytę, mam nadzieję że wszystko ok., no przecież już tyle dałyśmy radę, musi być dobrze. :-):-)
Witam wszystkie nowe dziewczyny, super że nas tak dużo.

Aleksandral
mój mąż też bardzo chciał iść, ale na szczęście wie, ze wizyta u ginekologa sama w sobie jest dla mnie tak masakrycznie stresująca, że już się pogodził z tym, że dziecko zobaczy dopiero później ;)

Madziorrek
rozpłakałam się, myślałam, że to już koniec takich wiadomości. Wierzę, że jesteś silna a ludzie, którzy Cię otaczają dadzą Ci dużo wsparcia. Zawsze możesz do nas napisać a my zawsze postaramy się Ciebie wesprzeć. Jesteśmy z Tobą! Trzymaj się dzielnie!

reklama
Madziorek strasznie mi przykro, przytulam Cię mocno.

Aleksandral ja z moim pójdę dopiero na brzuszkowe.

Dziewczyny nie jestem w stanie nadrobić tych 3 ostatnich dni tyle piszecie :-)

My w weekend powiedzieliśmy mojej siostrze i moim rodzicom. Siostra cieszy się, że jej dziecko będzie miało się z kim bawić, rodzice również się ucieszyli.
Niestety teściowa nie zareagowała tak pozytywnie i nam nie pogratulowała i insynuowała, jakieś bzdury.
Brat męża się również cieszy :-).

Dziś poszłam do pracy po zwolnieniu i wytrzymałam tylko do 11, potem musiałam się zwolnić i znowu do lekarza. Niestety okazało się, że uszy mnie bolą i w związku z powyższym dostałam antybiotyk Duomox i tydzień zwolnienia. Jutro jednak muszę jechać do pracy zawieźć poprzednie zwolnienie i to aktualne oraz porozmawiać z szefową o ciąży, ponieważ dając zwolnienie od razu po firmie by się rozniosło, dlaczego mam 100% a chciałabym, żeby moja szefowa dowiedziała się pierwsza. Trzymajcie za mnie kciuki bo strasznie boję się tej rozmowy

Do góry