reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2013

Aga powiedzieć? U nas już awantury były a i tak nic to nie daje. Dalej robią jak chcą i nie zważają, że ja chcę inaczej. Mam nadzieję, że uda się Wam z tym żłobkiem wcześniej.

Vanicee cierpliwości, na pewno wszystko z czasem przyjdzie, ja też nie dam rady tak iść bez wózka, ani metra nie pójdzie tam gdzie ja chcę.

reklama
My dzisiaj grilla zrobiliśmy, Jakub troche po podwórku polatał ale mi trochę kaszle i obawiam się, że może coś z tego być a i mnie gardło boli i czuję się jak na anginę :/ A wszyscy wylecieli na podwórko jakby 30 stopni było!

Hej dziewczyny :) pisze tak na szybko, od wtorku raczej będę na l4 to was nadrobie.. Kuba dziś kończy 20 miesięcy i od wczoraj mamy ciężko :( Kuba ma złamany lewy obojczyk.. :( spadł w piątek z łóżka tak niefortunnie bo na śnie.. Jestem w ciężkim szoku i nerwowa bo cały czas teraz za nim chodzę bo on mimo tego lata dalej jak oszalały :(

Basiu współczuję!!! Biedny Kubuś!
Jak to się stalo? Ze swojego łóżeczka wypadł?
Kurcze ja to mam obsesję bo Miki wędruje po całym łóżku jak śpi i go strasznie pilnuję. Nawet jak śpi sam w swoim łóżku, obkładam go poduszkami na okolo.

Venice ja to dopiero mam doła. Miki przez dwa tygodnie bawił się z synkiem mojej siostry, on z czerwca, mały z sierpnia. Tyle rzeczy robi i mówi że Miki przy nim to popierdułka. Aluś nawet slowo Maja się nauczył. Wstyd mi było. Tak mało mój syn potrafi.

Basia bardzo mi przykro, wyobrażam sobie, że musisz teraz biegać za nim wystraszona, pewnych rzeczy nie da się upilnować po prostu. Ma w gipsie czy jak to teraz jest?

Madziasek mój też nic nie umie poza wyciem jak lew o wszystko 18h na dobę i marudzeniem przez pozostałe 6h. Tyle. Ale chyba się z tym pogodziłam. Nie martw się, dzieci nabierają umiejętności w różnym czasie, w swoim a jeszcze może potem rówieśników przeskoczyć.

witam
Basiu jejuuu współczuję!!! Ważne żeby się zagoiło i w porządku było-noi WIESZ -nie obwiniaj się ! człowiek jest tylko człowiekiem...
!!!!
Madziasek no to witaj w klubie...muszę to olać bo to porównywanie mnie dobija bardzo .....Z jednej strony myślę Miki taki jest -cóż zrobić,rozwija się dobrze,bez pośpiechu....ale z drugiej strony mną trzepie....
Aga mówiłam o wzmocnieniu-może jakiś sok malinowy przez jakiś czas,witaminki może tran .....zawsze coś ....

reklama
Do góry