reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2013

Kasia, dobry pomysł z nowym wątkiem - zakupy i dla nas i dla maluszków?

NabAwe, na pewno w pierwszej ciąży jest większy szał na zakupy tak, jak piszesz;-) u mnie się śmiesznie objawia, bo to nie ja wpadłam w ten szał, tylko moja mama i siostry (mama trzykrotna babcia, siostry obie dzieciate) - nie mogą się doczekać (cytuję) "tych małych rączek i nóżek" ;-). Ja jakoś cały czas nie mogę się przekonać do zakupów, chyba dopiero jak wejdę w 4 miesiąc to w końcu do mnie dotrze, że w brzuchu siedzi dzidzia. Póki co trzęsę gaciami przed genetycznym.

reklama
Agata K - super te leginsy :-) nawet nie wiedziałam,że takie produkują:-) też sobie takie dzisiaj zamówię bo nakupowałam kilka sukienek i tunik a że na razie jest zimno to mogę je nosić nawet na rajstopy :-)

Hej Fibi, dawno Cię tu nie widziałam - musiałyśmy się mijać;-)
Ja też planuję kupić kilka kiecek, ale to chyba muszę pomierzyć najpierw, bo przez internet mogę nie trafić z rozmiarem.

A jeśli chodzi o ciuszki dla bobasa to jeszcze mnie ta mania nie ogarnęła za to moja teściowa już mi sprezentowała kilka ciuszków- na razie białych, neutralnych :) podała mi też katalogi z ubrankami, wózkami itd. zobaczcie sobie to:

Sofija śliczne, prawda?:-)

Agata K, Kasia B - założyłam nowy temat o ciuszkach:tak:

No tak jakoś wyszło z tą nieobecnością:baffled: słuchajcie Dziewczyny - czy mogę polecieć na wakacje na początku maja? np na Cypr (bo tam wtedy jest ciepło)? to będzie szósty miesiąc?

Ostatnia edycja:
Cześć wszystkim!Miciur-ka byłam w Medicusie w Dublinie u dr.Moniki Antepowicz,w pierwszej ciąży też do niej chodziłam i nie mam żadnych zastrzeżeń.Fajna babka i o wszystkim można pogadać,bez pośpiechu.W pierwszej ciąży robiłam usg prenatalne w Polsce i teraz nie będę chyba robiła a jak już to też w Medicusie.

Fibi - ja uważam, że jak najbardziej można. Zobacz tylko jakie są zasady, czy np. nie musisz mieć dodatkowego ubezpieczenia albo zaświadczenia od lekarza.
Ja sama myślę o Hiszpanii na czerwiec, ale to się jeszcze zobaczy.

Hellooouuu :)

jestem! Pamieta mnie jeszcze ktos? ;)

wcielo mnie bo bylam wpolszy z cora i dopiero ogarniam.

widze watek sie pieknie rozrosl :) moze cos mi sie nadrobic uda :)

co slychac dziewczeta?

mgd - ja pamiętam, zastanawiałam się nawet co słychać u Ciebie.
U mnie akurat wszystko dobrze, bo ciąża się potwierdziła i sobie rośnie ;-)

reklama
Mgd, pamięta! Fajnie, że wróciłaś:-)

U mnie ok, leżę nadal, ale mam nadzieję, że tylko do 24.01
Sporo nowych Mamusiek mamy, dużo piszemy i się wymieniamy wrażeniami:tak:

A jak u Ciebie?

Do góry