reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpień 2013

Venicee oj ile dzieci jest chorych, u nas w żłobku na 13 dzieci dzisiaj było 3, od znajomych to samo, tak będzie do ok kwietnia, przestaję się łudzić. Ja bym podeszła do lekarki, a kaszle czy tylko katar? Choćby osłuchowo sprawdzisz czy jest ok. Ja jadę jutro z obydwoma, i ze mną chyba też bo mam już 38.

reklama
ale mnie nie było długo. Poczytalam co u Was. dużo zdrówka dla wszystkich chorowitków. U nas bez zmian. W ostatnim tygodniu listopada mialam obrone a teraz odgruzowuje mieszkanie z notatek i materialow co uzywalam. Wkońcu to za mna. Pawełek rośnie i biega po domu. Ulubiona zabawa to wyciaganie przyborów kuchennych z szafki w kuchni i noszenie do siebie do pokoju. Lubi równie z odkurzacz ale wlaczony, tak samo mikser. ogolnie uwielbia kuchnie. Jeszcze mi sie nie zdarzylo zeby chchial bawić sie paierem toaletowym :p

Zabila gratuluję obrony!! Ale ulga nie? :) Cieszę się, że Pawełek rośnie zdrowo, to bardzo ważne.

My dzisiaj do lekarza, u starszego już zdiagnozowałam, że angina, u mnie prawdopodobnie też, zobaczymy tylko co z małym bo tutaj pojęcia nie mam. Zobaczymy czy mam rację, w sumie dziwne by było bo starszy synek skończył leczyć się na anginę 3 tygodnie temu.

Witajcie dziewczyny,

Wczoraj do Was pisalam ale wszytko mi sie skasowało wrrr....
Co u nas hmm wpadłam juz w wir pracy, początki były srednie dziwnie było sie odnaleść. Tymcio siediz z kuzynka i ogólnie jest bardzo fajnie ale ostatnio zrobił sie straszny wymuszac , jak wrócimy z mezem z pracy to od razu inne dziecko nic mu nie opasuje, wkurza sie i tylko na rekach pewnie kiedyś minie ten okres, z kuzynką super sie bawia, z wychodzeniem do rpacy jest róznie czasami jest oki a no wczoraj od rana za mna chodził i mnie pilnował abym nie wyszła. Kuzynce jedynej udaje sie go uspic w dzien w łózeczku, szok, ja próbowałam w niedziele ale płacze żale wiec odpuściłam, ogólnie teraz jest problem ze spaniem wieczornym jak go kładziemy jest spiący ledwo widzi na oczy ale buntuje sie cały czas chce z nami siedzieć, nigdy tak nie było... zaczeło się jak poszłam do pracy...Ostatnio w sobote myslałam że wyjde z siebiewieczorem bo juz miałam dość, nie było jak go uspokoic tak sie rozpłakał a był śpiący ehh ale bedzie dobrze :-) musi

zdrówka dla Was wszystkich później jeszcze sie odezwe spadam do pracy

Aga ja myślę, że Tymcio po prostu czuje, że z Tobą może sobie pozwolić na to, żeby w tym łóżeczku nie zasypiać, wie, że Cię przekabaci. U nas np. Jakub znacznie lepiej mały zasypia z facetami jak są w pokoju, przy mnie lamentuje bo wie, że mogę odpuścić, przy matce to chyba by nigdy nie zasnął a jednak przy mężu czy ojcu to nie ma gadki i ma spać i szybciej zasypia. Dobrze, że Tymek się czuje świetnie z kuzynką, nie musisz się martwić o niego.

Nadchodzą pierwsze święta mamasprzeda.pl dlatego chcemy świętować je w sposób szczególny i podarować coś od siebie innym dlatego zapraszamy wszystkich do zakupu na mamasprzeda.pl Fotogadżetów ze zdjęciem waszych maluszków. Dochód z tej akcji przeznaczymy dla dzieci, którym wsparcie na święta jest szczególnie potrzebne, przekażemy je Fundacji Dobrej Woli, która prowadzi ośrodek rehabilitacyjny dla dzieci.

Zapraszmy na Świąteczny Bazarek
MamaSprzeda.pl - Świąteczny Bazarek / Moje Pierwsze Święta

Dla starszych dzieci gadzety z napisem "Wesołych Świąt" ... naprawde fajnie jest na Boze narodzenie zrobic cos dobrego dla innych, którym troche mniej się w życiu poszcześciło.

1897909_380687202107117_3000868947318714483_n.jpg

hej dziewczyny, bardzo dawno tu nie zaglądałam, ale praca i moja trójka daje się we znaki, że czasu brak na cokolwiek. U nas wszystko w miarę ok, tylko te choroby ciągłe mnie wykańczają :(
Ja wpadłam tu, bo mam pytanie do Grinuli. Pamiętam, że miałaś dla swojej Gosi takie krzesełko do karmienia/siedzenia,w którym mała tak stabilnie siedziała. Mam pytanie, czy masz jeszcze ten fotelik, a jeśli tak to może masz ochotę go sprzedać i ewentualnie za ile.
Moja sąsiadka poszukuje takiego dla synka który urodził się pod koniec kwietnia jako pozornie zdrowe dziecko, a miesiąc temu potwierdzono u niego rdzeniowy zanik mięśni :( - SMA1.Do dziś nie mogę się otrząsnąc :(. Już teraz nie rusza nóżkami, tylko lekko rączkami :(. Koleżanka jest właśnie w szpitalu z nim i tam zalecono to siedzisko.

Ewuncia cieszę się, że jest ok a chorób współczuję, prawie nikogo nie omija niestety :( Trzeba tylko mieć nadzieję, że może z przymrozkami się pokończy albo czekać na wiosnę.
U nas niby troszkę lepiej ale zobaczymy co będzie dzisiaj.

reklama
Witajcie,

U nas zawitała angina nie wiem jak bo Tymek siedział w domu zimno było ale maż był lekko przeziębiony ehh, od wczoraj jestemy na antybiotyku, dzisiejsza nocka była całkiem całkiem więc myślę że szybko ja wypędzimy.
Ewuncia zdrówka dla Was, straszna tragedia u Twojej koleżanki ....

taka j co u WAS? dalej walczysz z chorobami w domku siedzisz? ja jutro sobie wzięłam wolne posiedzę trochę z małym bo mało go teraz widuje, po pracy mam jeszcze szkolenia wracam i Timi spi...

miłego dnia

Do góry