reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpień 2013

helooo
nie ma czasu na net przy tuptusiu moim ..od razu mnie za rękę bierze i do pokoju ciągnie ..albo za spodnie...
TakaJ współczuję przeżyć.....ehh..czemu musi być pod górkę czasem prawie cały czas....
jak tam po 1wszym dniu????
My siły Tobie życzę dużżżżooo! i nie daj się depresji !!!!!!!!!!!!

a ja kombinuje odrobinę do końca roku....i wychowawczy jednak planuję taki roczny.....szkoda mi mojego wcześniaczka do żłoba ciągnąć....niestety nie rozumie tego sporo osób....bo przecież tam pracuje-będę mieć lżej ich zdaniem....a ja tam swoje wiem..
boję sie tego roku bez mojej wypłaty...bedzie mega ciężko ....ale priorytetem moje dziecko w końcu....zawsze można w sumie wrócić w trakcie...spać po nocach nie mogę od tych mysli cholernych....chetnie bym dorobiła gdzieś? ale gdzie....ehhhh

reklama
Venicee jak podjełaś taką decyzję to ona jest Twoja i nikomu nic do tego. U mnie spoko po 1 dniu, jeszcze nie czuję się jak pracownik tylko jakbym przyszła na chwilę im pomóc :)

Venicee rozumiem twój dylemat. Też poszłam na wychowawczy. Ale ja sobie dorabiam jako konsultantka Oriflame. Zawsze jakies 150-200 zl wpadnie. A teraz będzie więcej bo święta idą to ludzie masowo te kosmetyki i perfumy kupują. Jakby któraś też chciała się w to pobawić to zapraszam do mnie. http://pl.oriflame.com/recruits/online-registration.jhtml?sponsor=1787097 najlepiej teraz właśnie się zapisywać bo można zarobić. po więcej info zapraszam na priv albo tu jak wolicie

Ja się nie nadaję, nie umiem po prostu, jakoś mi tak głupio by było ale wypływa z mojej niskiej samooceny po prostu. Znajoma ma, ale z avonu ale to chyba obojętne i bardzo dobrze jej idzie w tym, rozesłała po koleżankach, które zanoszą katalogi do swoich miejsc pracy także super.

witajcie,

Melduje sie że zyje, wpadłam na chwilke, dzieki dziewczyny za pamięć.
Zabieg miałam w sobote, pod pełną narkozą, najgorsze wybudzanie ale nie jest zle, noga z dnia na dzień coraz lepiej, teraz jestem u teściów bardzo mi pomagaja bo nie moge dzwigac małego. Za tydzień w piatek mam ściaganie szwów i do robotyc3 listopada.
Tymcio zdrówy szaleje z kuzynka, przebiły mu sie wszystko trójki to mamy 16 zębów.

zyczę wszystkim zdrówka.
My właśnie nie daj sie depresji, najgorsza jesien, duzo zdrówia dla Twojej mamy i dla Ciebie sił.

uciekam trzymajcie się ciepło buziaki

Aga to fajnie ze juz zabieg za tobą ....szybkiego gojenia....!!!
16 zębów...o mader...to chyba mój Miki najmniej teraz na forum ma....bo tylko 6.....maleńko....ale wcina jak umie tyma 6 :p reszta w drodze bo rzuca się w nocy....czerwone dziąsła już od mca ....i nic ....poza tym...
Żabila no w avonie jestem....ale kicha mizerna jak się w domu siedzi ;/
ja tam chce dorobic kilka stówek mcznie przez ten rok wychowawczego.....ale wątpie zeby się udało ;/

Aga cieszę się, że zabieg się udał, że wszystko w porządku, teściowie też super się widzę zachowali, że pomagają. Szybko do pracy wracasz, moja znajoma miała zabieg taki sam i była na L4 przez 4 tygodnie chyba.

Venicee mój ma tylko 8 ząbków więc niewiele więcej ale też jakoś tam radzi sobie na tyle na ile. Nie wiem kiedy wyjdą trójki ale wiem, że one są kiepskie więc nie wiem sama czy chcę, żeby już wychodziły.

My jesteśmy na końcu bo Hela ma tylko 4 zęby ale gryzie nieźle.
Aga uważaj na siebie odpoczywaj dopóki masz opiekę przy małym.
Takaj cieszę się że nie było tak źle w pracy może tak już zostanie.

Pozdrawiam

Witajcie
Taka j fajnie że miło w pracy
Venicee moja kuzynka też poszła na wychowawczy w tego powodu jak ty urodziła synka wcześniaka 33tydzień i też go nie chciala narażać i wiesz jak sobie dorabia pilnuje wraz że swoim dzieckiem małego koleżanki tylko ona ma go na kilka godzin bo dziewczyną jest pielęgniarka i pracuje na zmiany
Aga fajnie że ty już po życzę zdrówka
A ja 19lis do pracy

reklama
Drugi dzień za mną i było ok, ale wiem, że nie zawsze tak będzie, najgorzej jak wrócę na swój dział, bleee.

Agaulec to jeszcze masz prawie miesiąc przed sobą, masa czasu :)

Ewelia grunt, że sobie radzi z tymi 4 ząbkami, reszta wyjdzie kiedyś na pewno.

Do góry