reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2013

Mojego bajki itd. nie ruszają zupełnie, wiadomo, że nie jestem za tym, żeby siedział przed tv całą dobę ale te 30 minut dziennie by mógł ale nic, olewa, nie pamiętam nawet jak było ze starszym. Jeszcze dziadek mi ostatnio suszył głowę, żebym przypadkiem nie pozwoliła mu tv oglądać do końca 3rż bo to nie zdrowe a ja myślę, że teraz to inne telewizory są i chyba to już tak nie oddziałuje, jak byłam u okulistki z synkiem na kontroli to jak się pytałam o komputer to machnęła ręką, że teraz to już nie jest takie szkodliwe. Ja mojego zbytnio też nie prowadzę za rączki, czasami trochę przejdzie ale raz na 2 dni trochę, też go nie cisnę, zacznie to zacznie.

reklama
dziewczyny, jestem zalamana. mój młody nic oprócz szynki i cyca nie je...gotuje mu zupki, rozne warzywa, owoce, sery, twarogi, jogurty. nic. ja się wykoncze przez tego cyca. dzisiaj probowalam go przetrzymać na głodnego. awantura na całego przez godzine w domu a warzywa wypluwa. on już ma do cholery prawie rok, nie może tylko cyca ssac, gdzie jakies witaminy, bialka, węglowodany itd...Jezu...jestem bezsilna i dziś to już plakalam razem z nim... co mam robic...

Milaa moja pierwsza córka tak jadla karmiłam ją wyłącznie cycem do roku trochę nawet ponad a poźniej zaczęła tak sama od siebie jeść różność ale ci powiem że warzywa nie lubi do dziś a ma 13 mała je różnie ale najważniejszy jest cyc

Milia może skontaktuj się z pediatrą czy trzeba się martwić czy nie, a jak Agaulec pisze, że jej córa tak miała i zaczęła jeść to pewnie Wasz też zacznie. A jakbyś podała, żeby sam sobie brał to nie włoży do buzi?

Venicee dzieki za podpowiedz z kaczuchami, jutro puszcze malemu, zobacze jaka bedzie reakcja ;-)

Miliaa nie wiem co poradzic, moj Miki od 4 mca zaczal jescwrzywa i owoce, teraz juz je sam, wystarczy ze podam mu np w misecce. Sloiczki jakies jada?

Milia rozumiem twój strach...i nerwy....ale każde dziecko inaczej ma...jak się boisz pewno lekarza się poradź co zrobić....
bliźniaki miałam na cycu do 1,5 roku....ale jedli mi kaszki zupy i desery....nie było problemu mimo że za cycami latali za mną hehhe

Czy Wasze dzieci mają już swoje ulubione potrawy? Zauważyłam właśnie, że są rzeczy, których młody nie lubi a na inne się trzęsie.
Dzisiaj na szczęście nie ma póki co upału, zapowiadali rekordowe gorąco na weekend i aż się boję.

takaj moj sie trzesie na lody i czekolade :) a co mu sie dziwic

gadek maly spal tylko 1 raz dzisiaj 1,5 godz i do 20.45 wytrzymal

milia skontaktuj sie z lekarzem i zrob morfologie czy nie ma anemii, jesli jest zdrowy i przybiera na wadze to sie nie martw, a probujesz dawac normalne jedzenie?? moj zaczal jesc jak dalam mu zwykly rosoł

Ewelinka ja tam się nie dziwię bo sama to bardzo lubię :D Mój też słodkie lubi, jak widzi "lubisia" to nie nadążam z otwieraniem papierka.

reklama
Do góry