reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2013

Grinula gratulacje!!! No pięknie po prostu, mała zdolniacha :)

Dzisiaj z roweru nici, chmurzy się i burza chyba będzie.

reklama
Dzisiaj powtórka z wczoraj z pogodą a nawet trochę gorzej, jedziemy dzisiaj na kontrolę zębów z synem o 12 i chyba muszę zabrać młodszego, oj będzie wyprawa. A jakie Wy macie plany na dziś?

Dzień dobry!
U nas żar się leje od samego rana, a ja muszę pojechać do miasta pozałatwiać parę spraw. Żeby mi się tak chciało jak mi się nie chce!
Dziewczyny jakie buty kupujecie?

Hejka,

Oj mi tez nic się nie chce mam spadek formy , wczoraj byli u nas znajomi oglądalismy meczyk i dziś troszkę głowka boli, miałam jechać do koleżanki ale nie dam rady, u nas pogoda oki upału nie ma.

Madziasek tak jedziemy na tydzien do tesciow , juz kiedyś tak byłam jak mąż był w delegacji, ja też czasami w roku w pracy mam wyjazdy więc u nas to normalne ;-) tesciowie mieszkaja w domu więc mały sobie posiedzi w ogrodze itp jak bedzie pogoda oczywiście :-) a ja jadę z moją mamą Tymkiem na mazury za 2 tyg i jeszcze z ciotką .

po drzemce pójdziemy na spacerek, dzisiaj Tymcio spał do 9 !!!!!! kochany synuś wiedział że mama musi pospać ;-)
buty mam pożyczone jakieś sandałki ale a jesień coś potrzebuje.

Venicee co tam u WAS?

miłego dnia

Aurelia u Was żar a u nas brzydka pogoda. Pytasz o buty dla dziecka? Bo ja nawet nie myślałam jeszcze, żeby mu kupować póki co. Kupię chyba jak zacznie dreptać.

Aga ja to myślę, że taka mała rozłąka nawet czasami dobrze robi dla związku, zatęsknić można i w ogóle :) Fajnie masz z tymi mazurami, nigdy w życiu tam nie byłam i zawsze byłam ciekawa jak tam jest.

reklama
Aga odpoczniesz sobie, a na Mazury to gdzie?

Aurelia Miki ma sandalki i sporo bucikow po kuzynach, roznych rozmiarow wiec kupywac nie bedziemy. W domu maly w skarpetkach lub na gole stopy smiga, na dworze sandalki ale w wozku tez gole stopy :-D

Do góry