Venicee 31 lipca mamy spotkanie to się dowiem wszystkiego, jak tam byłam to pani dyr powiedziała, że na 1 grupę przypada w maluszkach do 8 dzieci i tam jest tylko jedna pani, więc nie wiem czy zmienili zasady czy te 13 czy 14 dzieci (dokładnie nie pamiętam) zostanie podzielonych na 2 grupy jeszcze, nie wiem.
Aga trzymam kciuki, żeby zabieg nie był konieczny!!
Mój wypija w sumie ok. 350-400 mleka dziennie i myślałam, że mało. Ja będę podawać dopóki będzie chciał pić. Moje mleko można podawać do ukończenia 3 roku życia i tak zamierzam, tak robiłam ze starszym. To spory koszt ale trudno, są tam witaminki itd. i myślę, że na dobre może wyjść. O ile będzie chciał pić bo wiadomo jak to jest z dziećmi.
Właśnie słucham dr chazana i mnie szlag trafia, to ten co odmówił aborcji kobiecie, której wyszło z badań, że jej dziecko prawdopodobnie nie przeżyje a jeśli już to będzie poważnie niepełnosprawne, stwierdził, że zawsze może przeżyć a jeśli się tak stanie to wprawdzie będzie poważnie niepełnosprawne ale przecież państwo tak pomaga rodzicom niepełnosprawnych bo robimy windy w urzędach i podjazdy i w ogóle autobusy są dostosowane także mają taką pomoc, ze nic tylko rodzić. Zaraz wejdę do tego telewizora i go zabiję osobiście, Co za ci......
W ogóle to stwierdził, że ten niepełnosprawny może być przeszczęśliwym człowiekiem a teraz będzie info o niepełnosprawnym, którego z tego tytułu pozbawili władzy rodzicielskiej, zabrali mu dziecko i możliwość kontaktów z nim, na pewno jest szczęśliwy. Co za porąbaniec z tego dr, i pomyśleć, że kilkadziesiąt lat temu robił aborcje od ręki kto chciał i sam się przyznał do tego a teraz taki wielce sumienny. Aaaaa jak się wkurzyłam.