reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2013

no u mnie tez cos pochmurno...
na spacerze nie byliśmy .... nie mam siły..moze i to mój błąd...
Miki spi 2 -3 razy dziennie ..do 2h po wstaniu rano- i tak godzinke czasem 2 pospi... potem popołudniu z pól godz czasem 1h... i zdarza sie ze i wieczorem padnie na chwile...

reklama
Madziasek, o to fajnie ! :) nie wiem jaka tam jest odległość między Chłapowem a Stegną ale pewnie spora.. :-) Trzeba by sobie zrobić wycieczkę do Sopotu to chyba po równo by było :-D

Taka j., wiadomo jak to nad naszym morzem.. ale ja bym się na razie nie odważyła gdzieś dalej z Kubą pojechać, a chociaż może trochę jodu złapie :-) a później w lipcu-sierpniu to też myślałam żeby chociaż na 2-3dni pojechać do Wisły albo Ustronia.

Grinula, mój np dzisiaj spał o 9:00 pół godzinki, o 12:00 godzinkę i teraz znowu śpi już od 15:00 a później pewnie dopiero wieczorem zaśnie. Zresztą nawet mu nie dam już spać bo wczoraj zasnął o 18 do 19 i później nam poszedł spać dopiero o 22:00

Dziewczyny, ja nadal obiadki miksuję.. chyba jako jedyna co ? jakoś tam panicznie boję się zakrztuszenia.. Pewnie niepotrzebnie bo jak mu daję flipsa czy ryżowe ciasteczko to sobie radzi.. Kupiłam też kilka razy te słoiczki po 7-8m one też są z kawałkami i Kuba nie miał problemu, a ja głupia jadę zawsze blenderem do zera eh.. Od 9m muszę zacząć rozdrabniać po prostu widelcem i tyle..

Madziasek, gratuluje dobrych wyników ! :) ja też cały czas czuje się osłabiona, spiaca, a dzisiaj rano kręciło mi się w głowie..

Basia nie jedyna, ja tez blenduje, staram sie, zeby nie tak na zupelna miazge ale jeszcze blenduje bo moj sie krztusi,powoli go przyzwyczajam do "tego" jedzenia. Wyjechac to ja bym chciala na 2-3 dni tylko z mezem ale to raczej nie bedzie mozliwe, niby tesciowa chetnie wezmie malego a starszy moze byc z moimi ale tesciowa mieszka z psem na kawalerce i sie boje go tam zostawic.

basia dobrze rozgotuj warzywa zeby byly mieciutkie i podus widelcem to napewno sobie poradzi, ja sie balam ze u mojego bedzie problem a wcina rowno, nawet naszego drugiego dania czasem dam mu troszke, takich gotowanych ziemniaczkow z klopsikiem i tez je bez problemu

moj piotrus spi roznie, dzisiaj tylko 2 razy po 30 min, ale wczoraj spal 2 godz od 11 mniej wiecej do 13 i popoludniu po 16 40 min, a czasem tez wieczorem padnie, wczoraj zaspal o 18 i spal do 20 , wykapalam go zjadl i o 21.30 poszedl dalej spac

byliśmy dzisiaj na kontroli z małym w poradni rehabilitacyjnej wieku rozwojowego i jest już wszystko ok. Musieliśmy jeżdzić ze względu na niedotlenienie iinne rzeczy przy porodzie. Ale na szczęście pani doktor stwierdziła że nie widzi pomimo niedotlenienia i wylewów żeby coś było nie tak. Napisała że rozwój odpowiedni do wieku :)
przy okazji zważyli i pomierzyli. równo 10kg waży mój klocek. i 76 cm ma. Ale skubany nie chciał się dać zmierzyć wiec długość może być mało dokładna.

hej dziewczyny !

Kubuś zrobił pobudkę o 6:00 ale znowu ładnie spał hmm aż w szoku jestem :szok:

Żabila, super, że z Pawełkiem wszystko w porządku ! a waga super ! :-)

Dziewczyny ja tak sobie przeglądam nasze forum wstecz i patrzę.. Jagoda ma suwaczek z drugim maluszkiem ! Nic się nie pochwaliła !!! :szok:
Jagoda, jak nas podczytujesz to chciałam Ci serdecznie pogratulować !!! dużo zdrówka !! :-)

Witam przy sniadanku ;-)
Miki spi wiec mam chwilke, bo roznie z tym jego spaniem bywa...
pogoda beznadziejna, od wczoraj leje

Miki wstal o 5, przespal cala nocke!

co do jego drzemek to dalej mamy 3 (miedzy 8-9, 11-12, 15

-16) lacznie jakies 3 godziny wyjdzie,
co do blenderowania to juz od dluzszego czasu Miki wcina duze kawalki warzyw i mieska, banana tez w kawalkach dostaje :-D

Jagoda gratuluje!!!

reklama
Hej!

Basia wyprzedzilas mnie;p mialam sie pochwalic wlasnie.. Ale ja caly czas jestem w szoku i nie wierze, poki do lekarza nie pojde a wizyte mam na 21 maja dopiero

Nie wiem co u Was.. Przyznaje zaniedbalam Was(plasiam), ale Milenie ida zeby i ledwo zyje(ja)
A u Was jak stan uzebienia? My narazie jednego mamy ale juz 2 nastepne ida i jest masakra

Do góry