reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2013

Zabila super :-D
szkoda tylko ze tak rzadko do nas zagladasz...

Jagoda to bylas juz u gina na pierwszej wizycie, czy tylko test zrobilas? Miki ma 4 zabki, najgorzej bylo z gornymi jedynkami! Milenka goraczkowala?

Ostatnia edycja:
reklama
Grinula jak nocka po tak długim niespaniu?

Żabila cieszę się, że wszystko jest w porządku, waga ładna, myślę, że mój waży podobnie teraz, także takie nasze klocuszki rosną :)

Jagoda gratulacje!! No to ładnie będziecie mieli, taką malutką przerwę między dziećmi, powinny się ładnie dogadywać, super, daj znać po wizycie koniecznie! Ząbki mamy 2 na dole ale jest teraz taki zmierzły, że spodziewam się następnych, tylko kto to wie kiedy.

Właśnie jestem po niezbyt udanej nocce, wczoraj po ostatnich nocach padłam po 20 spać, nie dałam rady i dobrze się stało bo mały potem się budził i budził i najczęściej od razu z wielkim rykiem, podałam panadol przeciwbólowo, jakoś zasnął, chyba go jednak bolało bo rodzice pewnie stwierdziliby, że głodny (dla nich każdy jęk oznacza głód) ale to chyba był ból, może górne się przebijają, podobno górne ząbki i ząbki nr 3 są najgorsze ale to zobaczymy.

Oo, dokładnie 9 miesięcy i 10 minut temu urodził się mój Kubuś :)

MadziaSek czuje sie dobrze. Nie mam mdlosci zadnych tylko piersi bola. No a u gina nie bylam jeszcze test tylko robilam. Z Milena poszlam w 5 tyg i jeszcze serduszko nie bilo wiec teraz czekam do 8 tyg.

A Milena goraczkowala wlasnie wczoraj 39 stopni i gorna 1 wlasnie idzie dlatego taka masakra

Taka.j gratki 9 miesiecy!

Jagoda bo właśnie za wcześnie to potem jeszcze nie widać, moja znajoma była 2 razy i nie było widać, pierwszy raz w 4 tyg. a potem poszła w 5 tyg. i widać było tylko, że jama się robi czyli jest coś na rzeczy ale zarodka nie. To planowane tak było czy tak sie zdarzyło?

Taka j gratki 9 miesiecy :)

Jagoda a tobie drugie maluszka. Super!

Madziasek ja zaglądam codziennie. Jestem na bieżąco tylko czasem brakuje czasu żeby coś napisać. Bo mały bardzo przylepa się zrobił. Więc o ile czytać z nim jeszcze idzie idzie to o odpisywaniu nie ma mowy :)

u nas narazie słoneczko świeci i 17 stopni. N a spacerek idziemy a jutro jak będzie pogoda to z koleżankami do zoo idziemy :)

Jagoda, przepraszam, że Cię uprzedziłam ale nie mogłam się powstrzymać :zawstydzona/y: fajna wiadomość z rana ! teraz trzymam za was kciuki żeby wszystko było w porządku no i życzę syna do pary :-):-D

A z tymi zębami to może faktycznie jest coś na rzeczy.. my mamy dwa dolne ale góra już strasznie miękka więc pewnie coś się szykuje.. Mały też się 4 noce darł ale teraz odpukać dwa dni śpi jak aniołek.. chociaż mąż pisał do mnie z pracy i się śmiał bo wczoraj wypiliśmy po lampce wina i mówi, że może wcale Kuba tak ładnie nie spał tylko my spaliśmy jak zabici :-D

Taka j., gratulacje dla Kubusia ! ależ ten czas leci !! :-)

reklama
Zabila ja nie mogę nawet czytać z moim bo tak się rwie do klawiatury, że koniec i muszę laptopa zamkniętego trzymać, jak mu nie pozwalam to strasznie wrzeszczy.

Basia niedługo Twój będzie miał 9 miesięcy, może się nawet gdzieś minęłyśmy na korytarzu w szpitalu haha a nie wiemy o tym ;)

Do góry