reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2013

reklama
Ja jestem, aktualnie uspałam (zobaczymy na jak długo) synka i teraz biorę się do obiadu, pogoda pod psem.

Czesc,

u mnie leje od rana, wiec ze spacerowania nic nie wyjdzie, bedziemy sie tlenic w drodze do znajomych na kawke i ciacho z rabarbarem ;-)
nocke mielismy beznadziejna, o 1 i 5 sie maly obudzil, strasznie sie wiercil, obkrecal ale zasypial i tak pospalismy do 7.

milej soboty!

Madziasek to według mnie bardzo ładna noc, ja się cieszę jak mam taką i doceniam ;)

U nas też pogoda brzydka i chyba zacznie padać ale idę z małym na spacer jak wstanie.

cześć mamy
my po wizycie we wrocławiu. NIc nie kupiliśmy. Przymierzyliśmy małego do fotelików i z 6 do wyboru mamy de facto tylko dwie mozliwosci i każda mam minusy. Ale na 90% decydujemy się na cybexa sirone.
imprezka wieczorem udana choć mały nam się przed 1 w nocy obudził z wielkim płaczem :( nie wiem co mu było. Może zęby bo nie chcą mu wyjść. pobudka o 5!! Masakra. Do 6 go przetrzymaliśmy a potem teściowa wstała i wzięła małego do siebie a my jeszcze pospaliśmy do 9 :-)

Unas dzisiaj pogoda brzydka bardzo. Taka mrzawka ciągle leci i duzo chlodniej niz wczoraj.

OOOO właśnie zerknełam na suwaczek :) Toż to dzisiaj 9 miesięcy Pawełek jest z nami :* :szok:jak to zleciało

Żabila gratulacje 9 miesiąca!! Faktycznie leci strasznie, aż za szybko uważam. Nas już niedługo czeka 9 miesiąc i aż mi szkoda, że to już końcówka z maluchem. Fajnie z tą teściową dzisiaj mieliście, nie powiem ;-) A jak się tak nagle przebudził i płacz to może faktycznie zęby bo u nas to też tak wygląda. A jeszcze podobno teraz dzieci mają już sny, więc może im się coś złego śnić, tylko co złego może się śnić takiemu maluchowi?

My po spacerku, godzinkę byliśmy i nawet nie było zimno ani nic, z domu to wygląda gorzej.

hejka :)
my dzis bez spacerku, bo padalo wiekszosc dnia, ale dzien zlecial, bo najpierw u mamy bylismy, potem w gosci do kolezanki. Wkurzylam sie na meza, bo wypil o jedno piwo za duzo eh niech go jutro glowa boli!:wściekła/y:

Zabila swietny fotelik ( a wlasciwie foteliszcze :)) wybraliscie a co nie pasuje Ci w tych dwoch typach? i gratki 9 miechów, oj leci ten czas, nasze dzieciaczki juz nie sa takimi bezbronnymi, malenkimi dzidziusiami :-)
Ja ostatnio mam tak z Gosia, ze jak wstanie, wystawiam ja na podloge i bawi sie ze starszym w pokoju, wiec z pol godziny jeszcze mam na pobudke ;) potem to juz slysze marudzenie "mamo wez ja", "mamo kupe zrobila"..itp..

Witam,

dzisiaj pobudka o 5.30, wstalismy po 6, teraz maly od pol godzinki drzemie ;-)

milego dnia!

Zabila gratki 9mcy!!!
my tez jeszcze sie nie zdecydowalismy na konkretny fotelik!!!

Grinula moj wczoraj tez piwkowal wrrrrr

reklama
Cześć
Macie rację czas leci strasznie, tyle co się urodziły nasze dzieciaczki a już roczek zaraz będzie.
Ja wczoraj miałam spotkanie klasowe z liceum i uświadomiliśmy sobie, że maturę pisaliśmy 15 lat temu, nie wiem kiedy to minęło, tyle lat..... Fajnie było się spotkać , pogadać i powspominać. Szkoda tylko , że nie zebrała się cała klasa.
Lena niestety dalej się budzi, tzn na cyca, je i śpi dalej. Muszę się za nią w końcu wziąć i oduczyć tego jedzenia nocnego. Syn był taki głodomor, a jednak go szybciej oduczyłam.
My wreszcie zaklepaliśmy chrzciny i 11 maja mamy chrzciny u ojców Paulinów, tak gdzie ślub braliśmy. Dziś jedziemy zaprosić pierwszych gości

Do góry