reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2013

Cześć dziewczyny !

Dziękuję Wam za życzenia i również życzę wam wszystkim zdrowych, wesołych świąt i mokrego dyngusa ;-):-D
My po święceniu koszyczka, a na 20.00 jedziemy na Wigilię Paschalną :-) miłego świętowania ! ;-)

Ps. Robię sobie na święta dyspensę ;p nie będę się katować i spoglądać na te wszystkie smakołyki ! :-D ciekawe tylko ile będę we wtorek ważyć :szok::-D

reklama
a31b1daad28e3f23dbc82294f06d8760.jpg

ja tylko przelotem... sernika pieke... jak zwykle na ostatni moment :p

Z okazji Świąt Wielkanocnych składam wiosenne życzenia aby w czas Święta Paschy w Waszych sercach, rodzinach i domach zagościła radość, spokój i wielka nadzieja odradzającego się życia.

Czesc,

dzieki za zyczenia! Smacznego sniadanka zycze :D
ja tez wcinam co popadnie, co bedzie to bedzie!

Miki wstal dzisiaj o 5.20, przespal cala noc wiec sniadanko wielkanocne zjedlismy juz po 8!

hej, hej!!! Kulacie się po świątecznym jedzonku? Jak mijają święta? U nas pogoda wyśmienita, dużo spacerowaliśmy, a potem znowu jedzonko. Kayo grzeczny jak nigdy, a spał dzisiaj do 7.30( w prezencie na zajączka) . A jeśli o zajączka chodzi to Kayo dostał od dziadków spaceróweczkę . To był fajny dzień, niestety teraz pada.
Pozdrawiam i miłego wieczorku.

reklama
wesolych swiat dla was dziewczyny:-)

ja tez jem wszystko i moj piotrus tez, poniewaz nic nie chcial jesc to dzisiaj jadl z nami sniadanie, buleczke, jajko, a potem obiadek, rosolek z marchewka i makaronem a na drugie ziemniaczki i kurczak gotowany, to mu smakowalo, a na wieczor kaszka byla be wiec dostal moje mleczko i juz spi, wychodzi na to ze juz jest na tyle duzy ze nasze jedzenie wcale mu nie szkodzi a duzo bardziej smakuje i buzie otwieral jak nigdy

Do góry