reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2013

Taka j., msm poradnik żywieniowy z hipp, bobovity i nestle i tam pisze, że mleko 3x 180ml i kaszka 150ml ( też ma mleku) to wychodzi 690ml no chyba, że nie liczysz kaszki? samego mleka wypija 700ml?? A z nocnikiem muszę trochę poczekać bo jest taki ala krzesełko i jak Kuba usiądzie do końca to jeszcze nóżkami podłogi nie dosięga i muszę go trzymać bo leci do przodu także na razie w formie zabawy będę go sadzać, a zobaczymy co z tego wyniknie ;-)

Kubusiowi na zajączka przebił się drugi ząbek :-D

Ostatnia edycja:
reklama
Kamu Basia gratki nowych zabkow!
Basia fajne prezenty dostalas tzn Kuba hehe a u nas nie ma zwyczaju dawania prezentow na wielkanoc, tylko jakies drobiazgi czekoladowe zajaczki itp.
Aga moja tez czasem niegrzeczna na spacerze, w wozku sie wygina, prostuje, nie chce siedziec jak wozek stoi, jak ide na plac zabaw z synkiem, to nie posiedzi w wozku, musze ja wyjac i lazic z nia albo siedzi na kolanach i sie wspina po mnie..

A moja dzis mnie ugryzla 3 razy:szok: wspinala sie po mnie i tak jakos sie przytulila do ramienia i ciach.. az mnie ciary przeszly, taki silny ma chwyt.. i mowie stanowczo: gosia nie wolno gryzc, a panienka w smiech i "dadada"

Ewelinka na noc dostaje tylko cyca, ale dzis jej dalam kaszke przed kapaniem, a po kapaniu cyc, zobaczymy jaka bedzie nocka:-)

witam
oj widac gryzonie tu na forum są :D
i nowośc u nas....w końcu po mękach przebiły się 2 zębole dolne... ufff ale...za to marudzenie jest na maxa ...widac ze Mikiego to boli ....rece non stop w buzi i potok śliny....
ja tam spokojnie podchodze ile melka mały je...jesli mu starcza spoko... dobrze wygląda pucek ...600ml dziennie ....
w foteliku siedzi ale nie za długo...jakoś tam atrakcyjnie nie jest....
dzis wogóle siadac nam nie chciał.... tylko stac i stac... a jak juz klapnął to wielkie wycie było...zaczyna sie bobasowy terror...
WESOŁYCH ŚWIĄT WSZYSTKIM !!!

Dzisiaj pierwsza :rofl2:

witam z kawusia,
zycze milej Wilkiej Soboty, przygotowac i swiecen koszyczkow

gratki zebolkow!

Miki znowu zaczal kaszlec tak mokro i furczy mu w nosie, juz nie wiem co robic...

Basia gratulacje ząbka! Ja razem z kaszką liczę te 700ml.

Kamu gratulacje ząbków, aż 4, wow!

Grinula mój też już za bardzo nie chce w wózku leżeć, siedzieć to jeszcze ale ciekawe na jak długo. Coraz "kumatsze" są dzieci i więcej chcą a w wózku pewnie czują się ograniczone :)

Venicee gratulacje ząbków, to może teraz już spokojniejszy będzie ;)

Madziasek zdrówka dla Mikiego, jak na mokro to może trzeba na wykrztuśne podać? Nam kazałam deflegmin 2 razy po 7 kropel bo te syropy nie są dla takich małych dzieci.

No właśnie za 2h święcenie koszyków u nas. Musze iść przygotować wszystko.

Wesołych Świąt Wam wszystkim życzę :-)
My chyba nie pojdziemy swiecic z koszyczkiem bo sie zapowiada na deszcz. Moze jakos sie uda.... oby szkoda by było opuscic ta okazje na kolory, tłumy i halas ktore Zuzia uwielbia.
Zuzia juz dlugo nie lezy w wozku. Oparcie ma do pozycji pol leżącej i przeważnie siedzi sobie. Czasem jak ma ochote to sie polozy. Calkiem opuszczam tylko do spania.
Co do mleka to nam wychodzi mniej wiecej jak u Ciebie Takaj. Plusem jest to ze ostatnio zaczela wreszcie jesc zupki. Do tej pory byly be. Ale tylko z gerbera i te z wieczkami w kratke. Nie wiem o co chodzi...
Danonki tez juz probowala i nie trzymaja jej dluzej wiec juz nie podaje. Za to dziennie cale jablko tarte smignie.
Ze spaniem tez kiepsko. Chyba ze na spacerze...

hejka.. ja tez wpadlam zyczyc Wam Wesolego Alleluja:-)
Patrycja moja tez juz w wozku daaawno nie lezy, tylko na siedzaco..a i tak jej nie odpowiada czasem.
A moja najchetniej by jadla tylko zupke jarzynowa z kurczakiem z bobovity:-D nie wiem co w niej jest takiego uzalezniajacego haha

Musielismy podjechac na budowe, bo sie alarm zalaczal co chwila, a ze maz piwko wypil, to ja musialam jechac i tak zamiast gotowac obiad i ostatecznie posprzatac, siedzialam sobie na schodkach naszego domku i sie opalalam:-D zeszlo sie z poltorej godziny, bo zanim ochorona podejchala, zanim wytlumaczyli, potem sprawdzalismy eh

reklama
Do góry