reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2013

kulka zdrowia dla Wojtusia, antybiotyk szybko pomoze...

Ja obejrzalam wlasnie odcinek Lekarzy... uwielbiam ten serial i czekam zawsze z niecierpliwoscia na odcinek do przodu na tvn player:-)

dobrej nocki!

Moja sie czasem troche zakrztusi chlebkiem, ale daje wode do przepicia..

reklama
Witam z kawusia ;-)
pobudka 4:50, dwa cyce oproznione, nos tez smoczek w buzi i ani mysli zasnac, masakra!!!

chrupki sie rozpuszczaja w buzi a biszkopty fajnie krusza i robia sie miekkie, gorzej z chlebkiem bo kilka razy sie zaksztusil.

kulka zdrowka!!! Kciuki by maly szybko wyzdrowial, pytalam juz wczesniej ale czy kazali podawac Tobie dicoflor? Z lekarzem super sprawa, my mamy pakiet wykupiony wlasnie w takich przypadkach by do szpitala w nocy nie jezdzic!

Grinula a ja ogladam w niedziele Revolution :-D
zdrowka dla starszaka!

EWuncia i jak u Was z chorobskiem, lepiej juz?

Patrycjal dzieki za propozycje:-)

Kulka trzymam mocno kciuki żeby szybciutko przeszło, po antybiotyku powinno.

Odnośnie biszkoptów to ja podaję mu od czasu do czasu takie zwykłe, wcale nie jakieś specjalne dla dzieci tylko takie normalne podłużne ale twarde są mocno i on sobie tak ciumka aż całego wciąga, oczywiście trzymam tego biszkopta sama i pilnuję, żeby nic nie było, a ostatnio nawet takiej zwykłej babki okruszki mu dawałam i też wcinał, nic mu się od tego nie stało.

Witajcie,

Mały śpi wiec korzystam i jem śniadanie, u nas kolejny dzień pt marudzenie, już zęby się przebiły ale dalej maurdek.
Grinula ja też oglądam lekarzy :-D a tvn player doprowadza mnie do szalu nie chodzi mi, mam aktualizacje wszystkie wtyczki itp i nie chce pójść wrr

Dziewczyny jeżdzicie jeszcze w gondolach? ja jeszcze jeżdzę ale juz na oparach i powoli przymierzam się do spacerówki, w środę idziemy na szczepienie.

miłego dnia

Hej Kobietki :) ale mnie to dawno nie było.... wpadłam na chwilkę tylko żeby się przywitać :) Póki mały śpi to idę przygotować obiadek, napalić w kominku i jak zdążę to trochę Was nadrobię :)
Ale się za Wami stęskniłam :-)

Hej ! :-)

Ja też kilka dni się nie odzywałam bo w sobotę robiliśmy urodziny męża więc już od piątku sprzątanie, gotowanie, pieczenie itd.. Wczoraj byliśmy na spacerku w parku i chyba przesadziłam z ubiorem.. znowu coś mnie zbiera :baffled:

Kulka, zdrówka dla Wojtusia !! :-)

Ja jedynie to podaję te chrupki kukurydziane długie.. wczoraj Kubuś zjadł 3 jeden po drugim bo co mu się skończył to był ryk :szok:
Biszkopt kiedyś dostał ale namoczony w mleku.. ogólnie przez ten jego AZS mało rzeczy mogę mu dać do skosztowania bo później się boję, że go mocniej wysypie.. :-(

Aga, Kubuś już od soboty jeździ w spacerówce bo już nie mogłam na niego patrzeć w gondoli :-p nogi miał często na górze wózka :-D

Dziewczyny, a siedzą już dobrze wasze maluchy ?? Kubuś nadal nie.. tzn jak go posadzę to się chwieje.. na rehabilitacji babka mówiła, że jak się dziecko będzie często sadzać to usiądzie wcześniej ale nie na tym to polega.. niby ma usiąść sam, najlepiej z czworakowania hm.. ale kiedy to nastąpi :confused: Jedyne co mi się podoba to to, że Kuba podciąga nogi, podnosi tyłek i już zaczyna pełzać:-) często do tyłu:-p ale jak zostawię na widoku telefon to zrobi wszystko żeby się do niego dostać :szok:

Zniknęły podziękowania czy u mnie coś się zepsuło ?? :confused:

Ostatnia edycja:
Aga ja jeszcze z gondola ale maly mi sie czesto podnosi wiec ostatnie chwile juz, najpozniej od poczatku kwietnia przechodze na spacerowke.

Basia mój nie siedzi jeszcze, podnosi sie itd. ale jeszcze nie siedzi, pełza od miesiaca juz i łazi już po całym salonie a nawet do kuchni "przychodzi" jak tam jestem :) A wczoraj popatrzył na mnie jak go maz ubieral po kapaniu i powiedział "mymy"i oczywiscie juz sobie tłumacze, ze pewnie chciał mama ale wiem, ze to nieprawda bo on jeszcze ani gugu ani bubu ani nic to mama na pewno nie powie.

reklama
Taka j., a może tak być ! bo mój pierwsze co to też powiedziała mama :-p wiadomo,nieświadomie ale teraz jak zaczyna marudzić czy płakać to od razu mówi mamamama z taką smutną minką haha :-D a tata też mu się wyrwało ale to jak jest wesoły.. najczęściej nawija jak jest pora obiadku.. :baffled: i zamiast jeść to "gada" pokazałabym ale tutaj się chyba nie da filmiki dodać inaczej jak z fb albo youtube..

Do góry