reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2013

KulkaPrzytulka przy trzydniowce nie bylo by kataru, pewnie jakas wirusowke ma, a co leakrz Wam kazal? U nas gluty dalej ale bez goraczki. Chociaz znajoma miala podobnie, lekarz powiedzial ze wirusowka a tu mu 4ka wyszla po jakim tygodniu, goraczkowal w nocy i nie mial apetytu!
mialam wczesniej zapytac czy po wyjsciu ze szpitala kazali podawac Tobie dicoflor (chyba ze nazwe pomylilam)?

Patrycjal to ja kiedys prosilam o fotke tych biszkoptow i tak jak u Madzialenak nie ma ich w sprzedazy. Ile kosztuja? Takich sklepow tez nie ma w moim miescie.

Aga ja daje chrupki kukurydziane, zwykle flipsy i biszkopty pepitki a ostatnio kupilam ciasteczka orkiszowe z rossmanna i tez malemu smakowaly. A z herbatnikami podaje specjalna kaszke z rossmanna ;-)

Ostatnia edycja:
reklama
Aaaaa, to madzialenak pisala, ze nie ma ;-) male pudelko bylo po jakies 4 zl. Nie wiem czy w Tesco ich nie widziałam. Robi je fabryka Dr.Gurgula. niby na tradycyjnej recepturze.
Ale ja wiem.... inne też na pewno sa ok.
W kazdym razie gdyby ktoras chciala spróbować, to mogę wysłać :-)

Aga ja podaje chrupki kukurydziane, chlebek tak do raczki i banana. Wczoraj dalam jej ogorka kiszonego, pokrojonego tak jak frytka.. oj jak sie 'zajadala' .. ssala sobie:-D i musze jej kupic i dac taki chlebek ryzowy, kiedys widzialam w kauflandzie takie male okragle.

Moj starszak kaszle ehhh jutro chyba w domu zostaje, oby nie bylo gorzej...

Kulka zdrówka życze !!!

Dzięki dziewczyny, Patrycja widziałąm gdzieś te biszkopty chyba u siebie w lewiatanie jutro podskoczę a jak nie będzie to za tydzień bedziemy w Rzeszowie u teściów to kupie :-)

ja daje takie pałki kukurydziane i chcialam cos dać nowego ;-)
Grinula ogórki kiszone może i ja spróbuje heheh ostatnio mąż dał mu jabłko polane cytryną wcinał, zdrówka dla Was

Ja wkruszam do kaszek albo namaczam i taka ciapke daje. Mimo, ze Zuu nie ma zębów, to potrafi niezle scisnac.
Tez sie boje zadlawienia, zwlaszcza ze znam przypadek, kiedy 1,5 roczny chlopczyk zadlawil sie w wozku rogalikiem i nie uratowali go. Teraz mam schizy...

Mały zwymiotował po leku na gorączkę i wezwaliśmy lekarza..Bakteryjne zapalenie gardła :-(Czekamy na leki, mąż pojechał do apteki, trzeba podać antybiotyk:-(Pewnie w szpitalu coś się przypałętało, ech...:-(

reklama
Do góry