reklama
taka j.
شارع أنتوني مساعدتي، يرجى
Rampampam, mam do chyba 6 sierpnia wolne. Nie wiem jak to będzie ale coś nie wierzę, że się sytuacja zmieni, jak przez pół roku nie poprawiło się zupełnie absolutnie nic (chodzi o spanie-niespanie nocne) to na bank się nie poprawi w ciągu kolejnego pół roku a tyle mi zostało.
Z tego co kojarzę to taki zwykły jogurt naturalny to chyba gdzieś od ok. 9 miesiąca i ja chyba zaczekam do tego czasu z tym, są jakieś specjalne jogurty ale nie będę ich szukać, te 3 miesiące pewnie szybko zlecą jak zwykle i będę mogła podawać normalny.
Z tego co kojarzę to taki zwykły jogurt naturalny to chyba gdzieś od ok. 9 miesiąca i ja chyba zaczekam do tego czasu z tym, są jakieś specjalne jogurty ale nie będę ich szukać, te 3 miesiące pewnie szybko zlecą jak zwykle i będę mogła podawać normalny.
taka j. a czy mówiłaś lekarzowi o tym spaniu Kuby? On strasznie mało śpi, pamiętam jak oduczałam Maksa jeść w nocy to potrafił się budziś 8-10 razy , kilka książek przeczytałam na temat spania w nocy, ale w końcu jakoś minęło.
Może mu się zmieni, u dzieci potrafi się zmienić z dnia na dzień.
Co robisz w pracy?
Jak mnie się zdarzy robić Lenie mm to zawsze zwykłą kranówkę, od początku tak robiłm.
Śliwka npewno nie zaszkodzi.
Może mu się zmieni, u dzieci potrafi się zmienić z dnia na dzień.
Co robisz w pracy?
Jak mnie się zdarzy robić Lenie mm to zawsze zwykłą kranówkę, od początku tak robiłm.
Śliwka npewno nie zaszkodzi.
taka j.
Kamu nie mówiłam mu o tym spaniu bo stwierdziłam, że sobie pomyśli, że jestem wygodnicka bo mi się spać chce a przecież mam małe dziecko więc wiadomo, że różnie może spać. Ostatecznie jak policzę to on śpi ok. 12h na dobę (wszysto razem z dniem). Pracuję w państwowej instytucji w Ochronie Informacji ds Niejawnych, jak coś zwalę to mam zaraz kontrolę, wystarczy ze 3 razy jakieś słowo napisać inaczej i już problemy robią. A jakby się coś nie daj zgubiło to mam prokuraturę na głowię i sprawę mi robią także muszę być skoncentrowana.
ewelinka12
Fanka BB :)
taka j ja wracam do pracy od marca wiec jestes w lepszej sytuacji ale nie balabym sie zapytac lekarza co robic bo ty masz naprawde ciezko, ja bylam u mojej dr i mowilam ze maly dalej je jak noworodek a raczej coraz czesciej i ze wracam do pracy, kazala rozszerzac diete i ze moge pomalu odstawiac go od cyca, chce go karmic ale nie 10 razy na dobe albo tak jak dzisiaj co 2 godz w nocy, dzisiaj jadl po 20 i 21 kolo 24, po 2, po 4 i o 6.45, jakby chcial jesc kaszke to moze spal by dluzej ale wczoraj zaspal mi na rekach zanim ja zrobilam, lekarze tez czesto mowia ze niektore dzeci tak maja i nie potrafia nic poradzic bo zauwazylam ze moja dr nie ma bladego pojecia np o karmieniu piersia i innych sprawach chyba tez, a u ciebie jest bez roznicy czy dostaje mleko w nocy czy herbatke?? bo chyba dzieci w tym wieku maja jeszcze prawo jesc w nocy
taka j.
Ewelinka ale ja mu daje w nocy jesc, 2 razy je, ok. 1 i potem ok. 5, jak marudzi tak 2-3h od ostatniego jedzenia to daje herbate, czasami pomaga a czasami nie i musze z nim wyjsc i bawic sie, zyc, wtedy sie troche uspokaja. Mysle, ze maluch nie wytrzymalby dluzej na kaszce takze nie masz czego zalowac, nie zauwazylam roznicy i z wieloma osobami co gadalam to kaszka nie dawala nic kompletnie, czesto nawet dziecko szybciej bylo marudne.
ewelinka12
jak zrobilam mu kleilk ryzowy na mm na gesto i zjadl troszeczke to pospal dluzej ale jak zjadl tyle samo kaszki to nie bardzo
reklama
ewelinka12
chociaz przeciez to chyba jest to samo tylko kaszka jest smakowa ale tez ryzowa wiec tego nie rozumie