Hejka, u mnie maz dzis w domu, wiec zupelnie inny rytm dnia niz w tygodniu ;-) Bardzo duzo pracuje, nawet w weekendy, rozkreca swoja firme i niestety cos za cos.. ale sa efekty
Nadrobilam i nie wiem co komu mialam odpisac..wybaczcie, ale mam trudnosci z zapamietaniem nikow...
Ewelia pewnie ta luzna kupka to przez to jabluszko..on jeszcze malenki jest, moze poczekaj troche z jedzonkiem? Moja przez kaszke manna robi takie dziwne kupy, czesto z grudkami, jakby przelatywala przez nia ta kaszka niestrawiona... i robi raz dziennie, czasem do drugi... juz daaawno nie robi kilka kup dziennie.. a jest na piersi ku przypomnieniu
Basia moje wlosy juz wypadly, mialam takie do ramion, a ostatnio scielam je do brody i mocno wycieniowalam i teraz sa ok, malo wypadaja.
Bylam dzis na myjni auto umyc, syfiaste takie, a mezowi nie przeszkadza, uwijalam sie, bo chcialam szybko na zakupy jeszcze podjechac, az mnie pan obok podsumowal, ze on dopiero robi 2 program, a ja juz jestem na 4ce hehe ale auto lsni
Ja waze ok 6 mniej, ale walcze dalej..przed ciaza strasznie sie zapuscilam.. teraz chwilowo mam przerwe w silowni, ale od nowego roku wracam i intensywnie mysle tez o treningach z Ewa Ch.
Tez sie wybieram na basen, ale na wiosne, jak cieplej bedzie i nie bedzie placzu przy ubieraniu.