reklama
patrycjal
Fanka BB :)
Taka j. a uzywasz katarka?
Dziewczyny chciałam Was zapytać czy macie jeszcze te brązowe krechy na brzuchu? Ja w 1 ciazy nie mialam. W tej mialam wszystko, co mozliwe poza rozstepami... a dracha jeszcze jest. Co prawda bledsza ale mnie wkurza
Dziewczyny chciałam Was zapytać czy macie jeszcze te brązowe krechy na brzuchu? Ja w 1 ciazy nie mialam. W tej mialam wszystko, co mozliwe poza rozstepami... a dracha jeszcze jest. Co prawda bledsza ale mnie wkurza
taka j.
شارع أنتوني مساعدتي، يرجى
Patrycjal ja mam i to bardzo widoczną, też mnie wpienia i nosze się z zakupem całego stroju bo już nie liczę, że zejdzie, po prostu taka cholerna pamiątka po tej ciaży chyba, w pierwszej miałam ale bardzo szybko znikła. Katarka nie używam teraz bo on tragicznie się rzuca jak się zbliżam do ściągania i boję się, że mu w oczko trafię czy coś niechcący.
Aurelia250
Cześć dziewczyny!
Witaj ewelia - Twoja córcia ma śliczne oczka, którego się dokładnie urodziła? Mój jest z 20 -stego(ciagle nie mam czasu, żeby zrobić suwaczek)
A ja ciągle nie wiem co robić, kiedyś pytałam swoją pediatrę kiedy mogę rozpocząć rozszerzanie diety i ona stanowczo wypowiedziała się,że po skończeniu 5 -tego miesiąca. Karmię i tym i tym, tzn. średnio 5 razy na dobę mm, reszta pierś, więc chyba tej mm jest wiecej. Bartek 20 - stego skończy 4 miesiące, a ja nie wiem czy posłuchać sie tej lekarki i czekać jeszcze miesiąc czy już wprowadzać?
Witaj ewelia - Twoja córcia ma śliczne oczka, którego się dokładnie urodziła? Mój jest z 20 -stego(ciagle nie mam czasu, żeby zrobić suwaczek)
A ja ciągle nie wiem co robić, kiedyś pytałam swoją pediatrę kiedy mogę rozpocząć rozszerzanie diety i ona stanowczo wypowiedziała się,że po skończeniu 5 -tego miesiąca. Karmię i tym i tym, tzn. średnio 5 razy na dobę mm, reszta pierś, więc chyba tej mm jest wiecej. Bartek 20 - stego skończy 4 miesiące, a ja nie wiem czy posłuchać sie tej lekarki i czekać jeszcze miesiąc czy już wprowadzać?
taka j.
شارع أنتوني مساعدتي، يرجى
Patrycjal a Kuba pomaga Ci coś przy dziecku? Stwierdziłam, że najlepszy czas na drugie dziecko to albo natychmiast po narodzinach pierwszego albo właśnie tak jak Ty masz, jak dziecko ma te 13-16 lat, wszystko pomiędzy 1 a 12-13 rokiem życia to moim zdaniem nie powinno się, ja jestem wyrąbana. Zmęczona, zniechęcona, nic mi się nie chce a mały dzisiaj zabija mnie, wysysa życie ze mnie, nie śpi, jak zasnąć to tylko trzeba bujać go na rękach i koniecznie chodzić więc mam po nocy bo śpi po 15 minut więc ja zasnąć nie zdażę, żyć mi się odechciewa
patrycjal
Taka j. Kuba by chciał coś pomóc, ale raz, że nie wyrabia siłowo nosić 9-kg Zuzi, która chce być noszona, a dwa - jest w takim wieku, że sam ma problemy ze znalezieniem sobie miejsca i poukładania sobie w głowie, w sumie, to jest jeszcze duzym dzieckiem. Na chwilę obecną, to trzeba za nim sprzątać, za niego myśleć (m.in. o zadaniu i szkole). Dobrze, że pampersów nie nosi Ale widzę, że już jest i tak coraz lepiej.
Ja dziś nie śpię od 4.15 jeśli mam Cię pocieszyć. Męża nie ma, sprzątam na raty - ile mi sie uda. Ani mi się nie chce myśleć o świętach, gotowaniu, pieczeniu... nie mam pomysłów i natchnienia.
Mi się wydaje, że tak naprawdę to drugie dziecko trzeba mieć od razu. Nam się tak nie udało. Teraz, kiedy człowiek ustabilizował się w miare zawodowo i finansowo, nagle ugrzązł w pieluchach Ale ma to też dobre strony. Nawet bardzo dużo No i do wszystkiego podchodzi się jakoś inaczej...
Ja dziś nie śpię od 4.15 jeśli mam Cię pocieszyć. Męża nie ma, sprzątam na raty - ile mi sie uda. Ani mi się nie chce myśleć o świętach, gotowaniu, pieczeniu... nie mam pomysłów i natchnienia.
Mi się wydaje, że tak naprawdę to drugie dziecko trzeba mieć od razu. Nam się tak nie udało. Teraz, kiedy człowiek ustabilizował się w miare zawodowo i finansowo, nagle ugrzązł w pieluchach Ale ma to też dobre strony. Nawet bardzo dużo No i do wszystkiego podchodzi się jakoś inaczej...
reklama
Aurelia250 Helenka urodziła się 22-go dokładnie w dzień terminu z okresu.
A ja nie miałam tej krechy,w ogóle to moja ciąża będzie bardzo pamiętliwa.
takaj. dobrze że mąż pomagaa chodzisz na spacery?może to mu pomoże pośpi troszku i ty odpoczniesz.Moja bardzo lubi jeździć w wózku nawet już jak założę czapeczkę to mruży oczy i usypia. spacerujemy nawet po 3-4 godzinki.
patrycjal weź nic nie mów o świętach wiem że to fajny czas ale teraz coś przygotować to masakra
A ja nie miałam tej krechy,w ogóle to moja ciąża będzie bardzo pamiętliwa.
takaj. dobrze że mąż pomagaa chodzisz na spacery?może to mu pomoże pośpi troszku i ty odpoczniesz.Moja bardzo lubi jeździć w wózku nawet już jak założę czapeczkę to mruży oczy i usypia. spacerujemy nawet po 3-4 godzinki.
patrycjal weź nic nie mów o świętach wiem że to fajny czas ale teraz coś przygotować to masakra