Jagoda, tak, jestem rocznik 89 :-) Fajnie, że masz znajomego który Ci zrobi, ja się zastanawiam, bo niedaleko mnie facet otwarł właśnie nowe studio ciekawe jak jest z bólem na nadgarstku;p ale tak sobie myślę, że jak przetrwałyśmy poród to to będzie pikuś ;P Współczuje, że Milenka chora.. tak to już chyba będzie z naszymi dziećmi.. zawsze coś ;P a pepti mam przepisane właśnie z powodu podejrzenia tej skazy.. A to Milena dostała skierowanie na badanie krwi czy sama jej zrobiłaś? bo mój Kuba jeszcze nie miał.
Co do rehabilitacji to mam skierowanie, dzisiaj dzwoniłam i mają ostatnie dwa miejsca na grudzień.. tylko muszę iść osobiście bo telefonicznie mnie nie zapiszą;/
Witaj Grinula, zapraszamy ! córcia faktycznie spora się urodziła ! widzę, że podobny problem jak u nas my też czekamy na rehabilitację..
Z główka problem ale za to nóżkami świta strasznie.. nawet ugina je i podnosi pupkę
A ja dzisiaj dopiero mam pierwszą wizytę u ginekologa po porodzie.. mam nadzieję, że będzie wszystko ok
Co do rehabilitacji to mam skierowanie, dzisiaj dzwoniłam i mają ostatnie dwa miejsca na grudzień.. tylko muszę iść osobiście bo telefonicznie mnie nie zapiszą;/
Witaj Grinula, zapraszamy ! córcia faktycznie spora się urodziła ! widzę, że podobny problem jak u nas my też czekamy na rehabilitację..
Z główka problem ale za to nóżkami świta strasznie.. nawet ugina je i podnosi pupkę
A ja dzisiaj dopiero mam pierwszą wizytę u ginekologa po porodzie.. mam nadzieję, że będzie wszystko ok