reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2013

Przyjechali rodzice męża z babcią i wnukami do nas, 76 letnie ledwie chodząca babcia po operacji domaga się, że chce nosić Kubusia
shocked.gif
a dzieci są chore i ciągle tkają głowę do wózka tuż przed twarz Kuby, ten chłopak kaszle i oczywiście nikt w tym nie widzi niczego złego
realmad2.gif
Zaraz mnie coś trafi, na szczęście Kubuś spał a teraz obudził się na karmienie więc uciekłam do domu na pół godziny, laski ja padnę chyba, co za dziwna rodzina. A ta babcia, że to taka laleczka jest, no tak ale jednak to moje dziecko i nie jest do "zabawy".

reklama
Czesc :)

super że mamy już kolejne maluszki:tak: gratuluję jeszcze raz!!!

Maciejkaa, Shisha chętnie bym poodpoczywała jak mały śpi, ale tyle rzeczy jest do zrobienia, a mąż od kiedy przywiózł córkę ona jest w centrum uwagi!!! oczywiście miało inaczej bo dwa tygodnie mieliśmy być sami :wściekła/y:
teraz łazi za mężem, siada mu na kolana i najchętniej czepiłaby sie nogi i nie puszczała!!! nawet nie mogę koło męża usiąść bo ciągle one jest koło niego wrrrrrr
więc sciągnęłam sobie mamę która miała w przyszłą środę przyjechać!!!
jestem tak zła na niego że szok!!! tak dobrze było, pomagał, robił śniadanka i obiady i kolacje....

No tylko tych gości pogonić kijem. Niestety niektórzy tak mają, dzieciaki gile po pas a szanowni rodzice nie widzą w tym nic złego.
Jak czytam o kolejnych maluszkach to aż mi się serce raduje. Dziewczyny gratulacje!

Hej dziewczyny! Witam sie po długim weekendzie, który był leżący dla mnie z powodu ciśnienia i pulsu ponad 100 . Dzwoniłam do lekarki, kazała odstawić leki na tarczyce. Jutro musze zbadać tsh, a we wtorek mam wizytę. Nie wiem co się dzieje na sam koniec... Pozdrawiam wszystkie mamy!

My trzymam kciuki, może po prostu taka reakcja organizmu, w końcu to końcówka!

Synek na szczęście przespał wizytę gości ale tą całą głowę tego 11 letniego chłopaka przed twarzą mojego dziecka widzę nawet teraz. A jak starszy się urodził to robił tak samo, tylko, że miał wtedy 4 lata, wkładał mu głowę do wózka czy gdzie leżał i najzwyczajniej kaszlał mu prosto na twarz, oczywiście rodzice tego "nie widzieli", oni są według mnie nienormalni :/

taka. J ależ wcześnie wstajesz, dobrze że z oczkiem synka lepiej, też chciałabym już przytulić mojego Kajtusia. Ja już po wizycie w laboratorium! Idę zjeść śniadanko.

My koniecznie zjedz coś sobie i mam nadzieję, że wyniki wyjdą jutro super. A tak przez całą ciążę były ok?

reklama
Taka j. a zwróciłaś uwagę aby ten chłopak nie podchodził do Kubusia? Ja to zawsze zwracam uwagę jak widzę taka sytuację , nawet jeśli chodzi o dziecko mojej siostry.
My może lada moment będziesz już tulić Kajtusia :-)
Ja bym chciała wytrzymać do przyszłej środy, to w sumie był by 39t6d , no zobaczymy czy Lena będzie chciała tyle siedzieć w brzuchu.

Do góry