reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2013

basia - to ty miałaś plan z teściami jak ja:tak: moi wyjeżdżają w środę i ja chciałam do tej środy już być w domku z Wojtkiem - to już raczej nie wyjdzie, ale jakbym się w pon. rozpakowała, to jeszcze by nie było najgorzej :-D

miciurka - no mile byłam zaskoczona tą dzisiejszą wizytą, na prawdę!!

takaj - spróbuj zjeść coś słodkiego, połóż się to powinien się Kubuś odezwać:tak:

reklama
Cześć
Quincy, jak to dobrze,że się wreszcie odezwałaś i że u was wszytko ok, bo już się bardzo niepokoiłyśmy.
Modlicha jeszcze może się uda urodzić tak abyś w środę wyszła do domu i dalej zapomniałam co komu odpisać
Ja dziś oczywiście prawie cały dzień na działce, ale było super, bo w basenie popływałam na materacu, dzięki czemu upału nie czułam w ogóle.

Modlicha już tak zrobiłam, jakieś 2 godziny temu zjadłam ale póki co nic, on się tak trochę rusza ale jakoś tak słabo, dzieci w brzuchach też mogą mieć "słabsze dni"?
On jest najczęściej taki ożywiony między 21 a 23, chyba się jakoś budzi wtedy czy coś i rusza się energiczniej więc zobaczę jak teraz będzie, położę się.

Ostatnia edycja:
Miliaa niech mnie zmuszaja bo juz sie doczekac malenstwa nie moge, zaczynam sie stresowac bo jutro juz termin a tu nic sie nie dzieje, wiem ze mozna przenosic ale jest coraz ciezej, maly jeszcze przybierze i calkowicie sie zalamie....
trzymam za Ciebie i dzidziusia kciuki!

Miciurka to sie zakrecilas z ta szkola haha
fajnie ze masz juz lozeczko ;-)
strasznie sie cieszylam jak swoje przygotowywalam :rofl2:

Ostatnia edycja:
Madziasek gratuluję, dzisiaj masz oficjalnie termin także "wychodź bąblu!!" :)

Wczoraj wieczorem troche się poruszał ale nie tak jak zwykle co mi cały brzuch latał a dzisiaj od rana jeszcze nic (nie śpię od 6) i zaczyna mnie martwić :(
No teraz jak to napisałam to zrobił 2 leniwe ruchy!

MadziaSek gratuluję dociągnięcia do mety i ukończenia 40 tyg
Taka j. u mnie też coś się młoda mało rusza, zawsze tak szaleje, rozpycha się a tu wczoraj aż byłam zdziwiona. Może to przez te upały.Powinnam iść na zakupy, bo proszek mi się skończył , ale nie chce mi się, nic wieczorem najwyżej zrobimy. Czekam na tatę aż po nas przyjedzie i jadę na działkę korzystać z pogody i basenu :-)

Czesc :-D

wszystkie w dwupaku ;-)???

Taka j to kiedy jedziesz na IP?

Kamu milego odpoczynku :-)

cos mnie dzisiaj o 4 rano kregoslup bolal i promieniowal do brzuszka, ale tak kilka razy tylko i sie uspokoilo, czyzby co s sie zaczynalo dziac?
maly strasznie sie rozpycha i napiera...
lece wywiesic pranie, a potem na miasto na zakupy bo po sniadaniu tylko pingwin w lodowce :laugh2:

Kamu haha zastanawiam się czy kiedyś znudzi Ci się bywanie na działce :-) Może masz rację i to przez te upały, tak sobie to też tłumaczę póki co.

Madziasek ale chyba sama nie jedziesz na to miasto? Odważna jesteś tak w ogóle. No oby się coś zaczynało dziać ale widać maluszkowi dobrze u mamy :) Odnośnie IP to nie wiem, niby chciałam jechać jutro ale jak maluch dalej będzie tak mizernie się ruszać to pojadę dzisiaj późniejszym wieczorem, no chyba, że się bardziej rozrusza to wtedy jutro bym chciała o ile odwaga mnie nie opuści :)

Dzień dobry,

Mnie obudzil mój maluszek wyzywajac się na moich żebrach plus taki głód ze szok, i to jeszcze o 7 rano a koło 3 poszłam spać, masakra! Zawinelam pół lodówki ze sobą do łóżka buhah,

Taka- to może jedź na ip, jak się niepokoisz?! Hmm będziesz spokojniejsza

Kamu- ale masz super z ta działka i basenem!

Madziasek- gratuluje mety, tylko gdzie ta nagroda ;))?!:D

Już oczywiście T narozrabial, "zagubila" sie SAMA :cool: jedna nakretka od lozeczka i nie możemy ani złożyć ani tego znaleźć! Masakraa zawsze pod górkę daje słowo..

reklama
Oo właśnie mi mały się troche więcej poruszał, w końcu!

Miciurka no tak, pewnie śrobka sama sobie "poszła" :D

Ale dzisiaj upał, słowo daję!

Do góry