reklama
doriq
Fanka BB :)
Hej dziewczyny ja właśnie wróciłam z wizyty. Dzidzia waży ok tyle samo co ostatnio ok 2300 z groszem, więc niby nie urosła, ale na innym aparacie był pomiar robiony. Co do szyjki to nie wiem, bo tutaj takich rzeczy nie badają, tylko natura i tyle. Mam normalnie mieć wizytę u położnej (dziś na 19 jadę) ale za 2 tyg mam jeszcze przyjść, żeby mi pessar zdjęli, bo położna tego nie umie. Akurat będzie 37 tydz więc dobrze, byle dociągnąć.
Ja dzisiaj spałam wyjątkowo dobrze, choć gorąco jak skurczybyk. Wczoraj TZ pojechał do innych sklepów zakupić leżaki, żebym mogła na dworze poleżeć, ale wszędzie już wykupione, są tylko takie za 200 euro, więc póki co leżę w domu, a dziś coś przez internet zamówię.
No to zabieram się za nadrabianie, bo znowu nadrukowałyście.:-)
Ja dzisiaj spałam wyjątkowo dobrze, choć gorąco jak skurczybyk. Wczoraj TZ pojechał do innych sklepów zakupić leżaki, żebym mogła na dworze poleżeć, ale wszędzie już wykupione, są tylko takie za 200 euro, więc póki co leżę w domu, a dziś coś przez internet zamówię.
No to zabieram się za nadrabianie, bo znowu nadrukowałyście.:-)
Basia tetno Babelka zawsze na wizycie 146 ale ostatnio bylo 136, na ktg skacze, ale sie nie martwie bo skoro lekarz opisujacy ktg mowi ze jest ok to tak jest ;-)
Taka j ktg mam w piatek na 10
Doriq gratki udanej wizyty ;-)
co do wagi dzidziusia pewnie wszystko ok, czy lekarz cos mowil?
a pessar jak sciagna to szybciej wszystko zacznie sie rozkrecac?
milego spotkania z polozna
Taka j ktg mam w piatek na 10
Doriq gratki udanej wizyty ;-)
co do wagi dzidziusia pewnie wszystko ok, czy lekarz cos mowil?
a pessar jak sciagna to szybciej wszystko zacznie sie rozkrecac?
milego spotkania z polozna
modlicha83
Witam!!
a ja miałam od dziś tą herbatkę testować, ale kumpela co mi ją miała przywieźć to zapomniała i jutro mi podrzuci (mają sklep zielarski i ona też w ciąży)
też mnie brzuch pobolewa okresowo, wydaje mi się, że coraz bardziej.. hmmm....
quincy - a jakie masz teraz rozwarcie? co lekarze mówią?
popiszę potem, bo Kamila muszę uspać i sama chyba się położę
a ja miałam od dziś tą herbatkę testować, ale kumpela co mi ją miała przywieźć to zapomniała i jutro mi podrzuci (mają sklep zielarski i ona też w ciąży)
też mnie brzuch pobolewa okresowo, wydaje mi się, że coraz bardziej.. hmmm....
quincy - a jakie masz teraz rozwarcie? co lekarze mówią?
popiszę potem, bo Kamila muszę uspać i sama chyba się położę
doriq
Quincy dasz radę! W sumie dziwne, że cię tak męczą jak ten poród już od wczoraj trwa. Szczerze mówiąc to myślałam, że w nocy przy pełni poszło, zdziwiłam się, że jeszcze się męczysz. Kciuki 3mam cały czas.
Madziasek gratulacje ktg, jak się brzusio opuścił to już pewnie pójdzie z górki niedługo:-)
Co do masy dzidziusia to inny lekarz na innym sprzęcie robił, więc tak może być. Myślę, że sam pessar nie ma znaczenia, on teraz trzyma szyjkę, żeby sie nie skracała, nie rozwierała, a potem zobaczymy.
Taka j. oj my biedne bez leżaków:-(
Jagoda fajnie, że już z mała do domku idziecie. Dawaj znać co i jak i koniecznie jakie imie wybraliście.
Basia współczuje biegunki, myślisz, że to po herbatce?
Kupciusia, odważna jesteś, że chłopa na wyprawę puszczasz
Ewelinka jak tam nogi?
Madziasek gratulacje ktg, jak się brzusio opuścił to już pewnie pójdzie z górki niedługo:-)
Co do masy dzidziusia to inny lekarz na innym sprzęcie robił, więc tak może być. Myślę, że sam pessar nie ma znaczenia, on teraz trzyma szyjkę, żeby sie nie skracała, nie rozwierała, a potem zobaczymy.
Taka j. oj my biedne bez leżaków:-(
Jagoda fajnie, że już z mała do domku idziecie. Dawaj znać co i jak i koniecznie jakie imie wybraliście.
Basia współczuje biegunki, myślisz, że to po herbatce?
Kupciusia, odważna jesteś, że chłopa na wyprawę puszczasz
Ewelinka jak tam nogi?
taka j.
شارع أنتوني مساعدتي، يرجى
Doriq gratuluję wizyty, fajnie, że wyjmą pessar za 2 tygodnie, mój lekarz twierdzi, że zazwyczaj tak jeszcze z tydzień trwa zanim zacznie się akcja porodowa po zdjęciu, ale u każdej inaczej, wiadomo.
Dziewczyny a mam pytanie. Jakie jest Wasze zdanie. Bo szczerze, to ja się już przyzwyczaiłam do tej myśli, że będzie cc, nawet jest mi to na rękę, wolę cesarkę bo przynajmniej wiem co i kiedy, poplanowane itd. a co jak się dziecko odwróci w ostatniej chwili i przyjadę tego 7 sierpnia do szpitala a tam się okaże, że Kubuś obrócony? To co wtedy, wyślą mnie do domu i będe musiała czekać na normalny poród? Szczerze to bym się chyba załamała bo nastawiona byłabym już bardzo a tu klops. Skierowanie niby mam do przyjęcia na cesarkie cięcie ale to chyba nic nie znaczy prawda?
Dziewczyny a mam pytanie. Jakie jest Wasze zdanie. Bo szczerze, to ja się już przyzwyczaiłam do tej myśli, że będzie cc, nawet jest mi to na rękę, wolę cesarkę bo przynajmniej wiem co i kiedy, poplanowane itd. a co jak się dziecko odwróci w ostatniej chwili i przyjadę tego 7 sierpnia do szpitala a tam się okaże, że Kubuś obrócony? To co wtedy, wyślą mnie do domu i będe musiała czekać na normalny poród? Szczerze to bym się chyba załamała bo nastawiona byłabym już bardzo a tu klops. Skierowanie niby mam do przyjęcia na cesarkie cięcie ale to chyba nic nie znaczy prawda?
No wlasnie Ewelinka jak wizyta, co powiedzial lekarz?
Taka j wydaje mi sie, ze skoro dostalas skierowanie na cc to lekarz dobrze wiedzial ze dzidzius juz sie nie przekreci. Nastawilas sie juz na cc wiec nie mysl o tym co by bylo gdyby ;-)
Taka j wydaje mi sie, ze skoro dostalas skierowanie na cc to lekarz dobrze wiedzial ze dzidzius juz sie nie przekreci. Nastawilas sie juz na cc wiec nie mysl o tym co by bylo gdyby ;-)
taka j.
شارع أنتوني مساعدتي، يرجى
Madzisek ciężko jest teraz o tym nie myśleć, kurcze ta szefowa mi tak nagadała jakby to właściwie było prawie pewne, że się obróci, lekarz twierdzi, że mam na to za bardzo nie liczyć, że wiadomo, że niby do porodu jest możliwość ale z jego doświadczenia wynika, że raczej to nie nastąpi i to tyle.
reklama
doriq
Taka j. a twój lekarz pracuje w tym szpitalu gdzie masz zamiar rodzić?