reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2013

Marzycielka, to oby tych bóli jak najmniej jak chcesz jeszcze do 10 sierpnia wytrzymać :-)

Madziasek, jak mamy okazję sobie pospać te ostatnie tygodnie to jak na złość ktoś nam musi przeszkadzać .. ! :-D

Taka j., nie denerwuj się tak !! chociaż ja też przed wizytą zawsze mam stresa..w ogóle wczoraj po tym co przeczytałam to pół nocy nie umiałam spać tylko myślałam ;/

Mysiolek, wow 5km ! to gratuluje ! ja pod schody wchodzę to sapie jak emerytka ;P

reklama
Mysiolek lo matko az 5 km :szok:
podziwiam, heh ja za daleko od domku sie nie wypuszczam!

Miliaa jutro o 10 mam ktg ;-)
oczywiscie ze wrzuce fotke!

ale sie sliwek najadlam, Babelek porozpychal sie a teraz odpoczywa

czesc dziewczyny,

Ja mam za soba calkiem nieprzespana noc, zaspalam dopiero okolo 6 rano i spalam do 11 ale czuje sie okropnie spiaca, ten ZNN mnie dobija, myslicie ze warto by bylo pojsc do lekarza?? czytalam ze niestety nie ma na to lekarstwa ale moze da mi na jakies badania

Ewelinka wspolczuje niewysypiania sie :-(
jesli czujesz potrzebe to idz do lekarza!
moja mama ma ZNN i wydaje mi sie ze cos na to bierze, ale kurcze w ciazy to wszystko ograniczone jest....
zrobilam kolejna porcje ogorkow malosolnych i biore sie za pierogi z jagodami :-D

zarejestrowalam sie do lekarza, bo wizyte u gin mam dopiero 7 sierpnia, a poprosze ogolnego o skierowanie na badania bo moze zelazo jeszcze bardziej mi spadlo a czytalam ze to moze byc jedna z przyczyn ZNN i zaczelam znowu brac witaminy, juz zgaga jest bardziej do przezycia niz te glupie nogi

Jestem na ocp.3h temu przestalam czuc mala..Oczywiscie na IP olstwierdzili ze panikuje...Przyjeli na oddzial, zrobili ktg, na ktorym tetno malej skakalo strasznir a mi wyszedl jeden skurcz na 90 i reszta takie 20-30..Ktg zabrali i do tej pory nie wiem nic...

Czesc dziewczynki, ja juz po pracy jestem, zjadlam lunch, nadrobilam was troche i grzecznie leze.
Quincy kciuki zacisniete:-)

Basiu gratuluje suwaczka, super, ze juz bezpieczna. Wspolczuje muchy od rana, ja jak przyjechalam otworzylam drzwi na taras i juz cholery wlecialy, TZ musi dzis siatke na drzwi kupic, bo to nie do wytrzymania.

Taka j. trzymam kciuki za wizyte, ale ty sobie spraw dzis na glowe wzielas.
Mysiolek 5km?! Podziwiam:-)

Ewelinka a moze sprobuj te nogi do zimnej wody albo cos.

Marzycielka ja tez mam jutro wizyte, ale za ciebie tez bede kciuki trzymac.

Milia czasem jest tak, ze te ktore maja ry

Probowalam w nocy wszystkiego, mam zel ktory nie pomaga, smarowalam kostkami lodu (to pomaga mojemu tacie), wzielam kapiel, bylam na spacerze wieczorem, chodzilam w nieskonczonosc i NIC, nad anem myslalam ze szlag mnie trafi

Quincy trzymam kciuki, dobrze ze jestes w szpitalu bo w razie jakby co zrobia szybko cesarke, z doswiadczenia kolezanek wiem ze jak rozwarcie nie postepuje to u nich konczylo sie to cesarka

reklama
Cos mi wcielo bo na tablecie pisze.

Milia czasem te ktore maja ryzyko ze wczesniej urodza musza miec w 42 tyg porod wywolywany

MadziaSek szkoda z tym ktg, ale jeden dzien roznicy to nie jest zle.

Do góry