reklama
IzaVarsovie
Fanka BB :)
Dlaczego - jesli chcesz mozemy zrobić głosowanie... Zobaczymy ile osób chce żebyś sie tu udzielała- na twoje nieszczęście podpadlas juz na forum invitro i obrażając quincy i inne maloletńie mamy- to co na mój temat myślisz mało kogo obchodzi..z reszta zauważ ze przez większość jesteś juz totalnie ignorowania- widziałam ze piszesz na innych wątkach- ale dopóki twoje wypowiedzi pozostają "poprawne" nie mam po co sie czepiać.IzaVarsovie piszesz: "Nie będę komentować twoich postów. Poczekam tylko az znow ci sie noga podwinie i chlapniesz jezorem troche za duzo zeby można było cię zbanowac ^^ a tak licz sie z tym że będę kasowala KAŻDEGO twojego posta "....
Ja za to skomentuję tego posta. Otóż rozumiem, że podejmujesz decyzję za wszystkich udzielających się i czytających to forum? Dziwna decyzja, tym bardziej, że sama twierdzisz, że właściwie to będziesz udzielać się tylko na zamkniętym.
Co do "podwijania się nogi" - ja wiem, co piszę, a nie "chlapię jęzorem".
Uzurpujesz sobie prawo do usuwania postów, które z tego czy innego względu Ci się nie podobają - nawet mimo to, że nie dotyczą w ogóle Ciebie. Zwróć uwagę na to, ile razy na tym forum już strofowałaś kogoś za wypowiedzi - ta ostatnia wypowiedź do All-me nie była Twoją pierwszą w tym stylu. Już wcześniej zdarzyło Ci się udzielać komuś uwag, kiedy nie odpowiadało Ci, jaki ten ktoś ma problem etc.
Rozumiem, że Ty masz prawo wyrażać na otwartym forum swoje zdanie na temat tego, co i kto pisze, natomiast inni już nie bardzo? Chyba że Tobie to odpowiada?
Wiesz, kilka moich postów znajduje się też np. w wątku o porodzie albo o wyprawce, polecam Ci przeczytać, bo widzę, że chyba Ciebie moje wypowiedzi jednak najbardziej interesują No, i może na tamtych wątkach też masz moc ich usunięcia, żeby poczuć się lepiej.
Pozdrawiam!
"Internet serious business"...
zastanawia mnie tez skąd tak dobrze znasz nasze forum- czyzbys miała czas na studiowanie 1036 str ze tak dobrze wiesz komu i kiedy zwróciłam uwagę, a moze jesteś jedna z osób której kiedyś sie dostało za brak kultury osobistej?
Tak czy inaczej opinie na twój temat wszystkie sierpniowe mamy maja juz wyrobione wiec powtarzam ci jeszcze raz NIE JESTEŚ TU MILE WIDZIANA.
Jesli ktos nie wie o co chodzi zapraszam na stronę 997...
Alez jestem padnieta, sprzatanie i tepo remontu mnie wykonczy....
Ewelinka gratuluje wizyty ;-)
Maciejkaa ja tez naleze do ociezalych!
Miciurka dziewczyny forum zamkniete stworzyly w zeszlym roku, sa zaprzyjaznione i sie spotykaja oczywiscie nie wszystkie bo jestesmy rozrzucone po swiecie
co do Quincy to juz tydzien czasu chyba jak sie nie odzywa, ostatnio jak byla w szpitalu to sie odezwala.....
co do dlaczego nie komentuje i nie czytam, tak jest najlepiej ;-)
ktoras zaproponowala watek z numerami tel, ale nie jest to bezpieczne, moze stworzyc forum prywatne, albo tylko do jednej wyslac numery tel w formie wiadomosci, a gdy zbierze je w calosc porozsyla reszcie? Hmmmm
Ewelinka gratuluje wizyty ;-)
Maciejkaa ja tez naleze do ociezalych!
Miciurka dziewczyny forum zamkniete stworzyly w zeszlym roku, sa zaprzyjaznione i sie spotykaja oczywiscie nie wszystkie bo jestesmy rozrzucone po swiecie
co do Quincy to juz tydzien czasu chyba jak sie nie odzywa, ostatnio jak byla w szpitalu to sie odezwala.....
co do dlaczego nie komentuje i nie czytam, tak jest najlepiej ;-)
ktoras zaproponowala watek z numerami tel, ale nie jest to bezpieczne, moze stworzyc forum prywatne, albo tylko do jednej wyslac numery tel w formie wiadomosci, a gdy zbierze je w calosc porozsyla reszcie? Hmmmm
doriq
Fanka BB :)
Iza ja tak jak MadziaSek nie czytam postow dlaczego i nie interesuje mnie co ona pisze, ale rzeczywiscie szkoda, ze ona moze bezkarnie czytac to co my piszemy.
MadziaSek z numerami tel to zaproponowalam ze wzgledu na mozliwosc trudnosci z porozumieniem sie bedac w szpitalu, ale jak dostep do numerow telefonow maja miec przypadkowe osoby to bez sensu. Ja rozwiazania nie zaproponuje, bo nie mam pomyslu.
A co do Quincy to tez sie martwie.
Dzisiaj bylam u fryzjera, ostatni raz przed porodem i w sklepie zamowic wozek, a teraz leze na moim madejowym lozu
MadziaSek z numerami tel to zaproponowalam ze wzgledu na mozliwosc trudnosci z porozumieniem sie bedac w szpitalu, ale jak dostep do numerow telefonow maja miec przypadkowe osoby to bez sensu. Ja rozwiazania nie zaproponuje, bo nie mam pomyslu.
A co do Quincy to tez sie martwie.
Dzisiaj bylam u fryzjera, ostatni raz przed porodem i w sklepie zamowic wozek, a teraz leze na moim madejowym lozu
taka j.
شارع أنتوني مساعدتي، يرجى
A ja nie czytam jej postów i szczerze to nawet nie mam jak zdążyć bo zawsze są już wcześniej usunięte Mnie nie bardzo interesuje co ona ma do powiedzenia na mój temat czy czyjkolwiek, nie jest dla mnie istotną osobą po prostu dlatego nie komentuję jej wypowiedzi.
Jakoś leń mnie złapał teraz, spać mi się chce.
My trzymam kciuki!!
Basia dzięki za wzór!
Jakoś leń mnie złapał teraz, spać mi się chce.
My trzymam kciuki!!
Basia dzięki za wzór!
my, wytrzymasz jeszcze troche, bedzie git:-)
Miciur-ka nie ja nie bede miala cc, bynajmniej nie jest zaplanowana :-)
Maciejkaa, jest ciezko, oj ciezko, ale to juz koncowka i z jakim wspanialym finalem;-)
ewelinka, faktycznie szybko rosnie Twoj maluszek :-)
madziasek tez mysle ze najlepiej do jednej wyslac numery na priv i pozniej rozeslac, bo to juz TUZ TUZ!:-):-)
taka.j mnie tez len zlapal, a czeka na mnie sterta prasowania chyba odloze to na jutro...
Miciur-ka nie ja nie bede miala cc, bynajmniej nie jest zaplanowana :-)
Maciejkaa, jest ciezko, oj ciezko, ale to juz koncowka i z jakim wspanialym finalem;-)
ewelinka, faktycznie szybko rosnie Twoj maluszek :-)
madziasek tez mysle ze najlepiej do jednej wyslac numery na priv i pozniej rozeslac, bo to juz TUZ TUZ!:-):-)
taka.j mnie tez len zlapal, a czeka na mnie sterta prasowania chyba odloze to na jutro...
Doriq rozumiem Twoja propozycje z numerami a teraz jak porody tuz tuz to tak bedzie latwiej poinformowac jedna z nas by przekazala wiesci reszcie dziewczyn na forum niz wchodzic na forum skoro na to czasu nie bedzie ;-) wiec jak dziewczyny do ktorej wysylamy swoje numery tel?
Jagoda a co bedziesz prasowac? Ubranka dla malej?
Taka j. teraz to i ja sobie poleze haha
dzisiaj dostalam paczuszke z reszta potrzebnych rzeczy - przewijak, kolderka, podpaski, wkladki laktacyjne, majtki poporodowe, kilka jeszcze pieluszek tetrowych chociaz mam juz 10, ale moze byc za malo, smoczek i jedna butelke
jeszcze z apteki chce dokupic linomag, Bioaron wit K D, fride, bobotic i biogaie ;-)
i mam wszystko, tylko pakowac sie i czekac haha
Jagoda a co bedziesz prasowac? Ubranka dla malej?
Taka j. teraz to i ja sobie poleze haha
dzisiaj dostalam paczuszke z reszta potrzebnych rzeczy - przewijak, kolderka, podpaski, wkladki laktacyjne, majtki poporodowe, kilka jeszcze pieluszek tetrowych chociaz mam juz 10, ale moze byc za malo, smoczek i jedna butelke
jeszcze z apteki chce dokupic linomag, Bioaron wit K D, fride, bobotic i biogaie ;-)
i mam wszystko, tylko pakowac sie i czekac haha
reklama
Dziewczyny, może faktycznie każda wyśle swój numer jednej osobie i to ona będzie informować o narodzinach dzieciaczków Wybrana osoba wyśle nam swój numer i tylko do tej jednej będziemy w razie czego pisać
Może ktoś się zgłosi na ochotnika? :-)
Ja właśnie jestem po odwiedzinach cioci z Niemiec niby się siedzi i nic nie robi ale jednak plecy później trochę bolą..
Madziasek, a linomag to na odparzenia chcesz kupić? bo wiem, że są różne rodzaje ja fride już mam, kupiłam też oscenisept, a od znajomej dostałam Bioaron K+D bo nie zużyła wszystkiego dla swojej córki więc mi połowę dała muszę tyko sobie przypomnieć w której dobie po szpitalu trzeba go podać;p ale pewnie nas jeszcze poinformują co i jak
Dziewczyny, a może założymy wątek "Kącik naszego maluszka" ? Mogłybyśmy dodawać fotki naszych pokoików lub kącików dla malucha
Może ktoś się zgłosi na ochotnika? :-)
Ja właśnie jestem po odwiedzinach cioci z Niemiec niby się siedzi i nic nie robi ale jednak plecy później trochę bolą..
Madziasek, a linomag to na odparzenia chcesz kupić? bo wiem, że są różne rodzaje ja fride już mam, kupiłam też oscenisept, a od znajomej dostałam Bioaron K+D bo nie zużyła wszystkiego dla swojej córki więc mi połowę dała muszę tyko sobie przypomnieć w której dobie po szpitalu trzeba go podać;p ale pewnie nas jeszcze poinformują co i jak
Dziewczyny, a może założymy wątek "Kącik naszego maluszka" ? Mogłybyśmy dodawać fotki naszych pokoików lub kącików dla malucha