Maciejkaa- u mnie to jakos z dnia na dzien doslownie ta ciezkosc przyszla , nie ze sie ciesze ze ci ciezko ale uff niejestem sama z tym odczuciem ;-) hihih:-), jednak to sie super lata w I i II trymestrze a III to juz taka cieeezkooscc, powolnosc itd , mi to juz nawet schylac sie nie cchce wstyd sie przyznac ale wtedy wszystko mi podchodzi do gory ze tak powiem i bleee...
reklama
Agata_K
Fanka BB :)
Jagoda, Ty to już finiszujesz, kobieto!
Ja się przyłączam do 'ociężałych' Małżon się śmieje, że dyszę przy każdym ruchu jak stary dziad;-) Ale luz, już niedługo będzie nam ciut lżej - przynajmniej fizycznie;-)
Ja się przyłączam do 'ociężałych' Małżon się śmieje, że dyszę przy każdym ruchu jak stary dziad;-) Ale luz, już niedługo będzie nam ciut lżej - przynajmniej fizycznie;-)
ewelinka12
a co sie stalo z forum zamknietym?? od jakiegos czasu mi go nie pokazuje w ogole na liscie wiec myslalam ze go w ogole nie ma
Wczoraj bylam u lekarza i piotrus juz wazy 1900 :-), rosnie szybko teraz ale zdjecia nie dal sobie zrobic 3 miesiac z kolei i jestem zla bo mi dr obiecala ze pod koniec to beda piekne zdjecia a tu nic
Wczoraj bylam u lekarza i piotrus juz wazy 1900 :-), rosnie szybko teraz ale zdjecia nie dal sobie zrobic 3 miesiac z kolei i jestem zla bo mi dr obiecala ze pod koniec to beda piekne zdjecia a tu nic
Mi tez już ciężko. Jak się położę wieczorem już do spania to sapię jak zapaśnik sumo!!! Muszę się wysapać, serducho się uspokoi i mogę spać. Ale już jest mega ciężko coś zrobić w domu czy w okół siebie, np. Obciąć pazury u stóp, nie mówiąc już o ich pomalowaniu... A bikini wydepilowac??? Już od dawna nie widzę co to mam... Na czuja się depiluje.
Może Quincy wylądowała w szpitalu?? Często jeździła na ktg, więc może ją zatrzymali... Mam nadzieję, że z nią i Malutką wszystko ok.
My trzymajcie się dzielnie!!!
Może Quincy wylądowała w szpitalu?? Często jeździła na ktg, więc może ją zatrzymali... Mam nadzieję, że z nią i Malutką wszystko ok.
My trzymajcie się dzielnie!!!
IzaVarsovie
Wypominacie All-me, że się martwi i stresuje, a same twierdzicie, że każdy ciążę przeżywa inaczej i że jesteście po to, żeby się wspierać. Ty IzaVarsovie przez pierwsze tygodnie (miesiące chyba nawet) ciąży narzekałaś i panikowałaś w ABSOLUTNIE każdym poście, a Ty Taka J. poświęcasz mnóstwo czasu na to, żeby nadawać na swojego męża i rodzinę i narzekać. Jagoda też piszesz "jesteśmy po to żeby się wpierać" i "idź poczytać google".
A jesteście widzę pierwsze, żeby innym przygadać pod tym względem i żeby z ogólnego otwartego forum w internecie usunąć kogoś, kto po prostu wyraża swoje opinie.
Nie będę komentować twoich postów. Poczekam tylko az znow ci sie noga podwinie i chlapniesz jezorem troche za duzo zeby można było cię zbanowac ^^ a tak licz sie z tym że będę kasowala KAŻDEGO twojego posta
agata- mozna dlaczego wrzucić do listy ignorowanych- tylko pytanie czy ono wtedy bedzie mogło czytać to co napisałam?
A do all me nie mam nic szczegolnego- wcale mnie nie zezloscila, tylko przydałaby sie jej lekcja savoir vivre forumowego :/ i postanowiłam jej przypomnieć ze nie jest tu sama, jej problemy są nieco wyolbrzymione
juz wam nie przeszkadzam będę sie starać na bieżąco usuwać posty dlaczego, ewentualnie dajcie znać jakby znow zasmiecalo forum!
Miciurka, na zamkniętym dziewczyny mają trochę "prywatności" nikt nie zaproszony im nie wchodzi i nie wypisuje bzdur.. jak to u nas widać po niektórych postach..
Mam to samo ! dzisiaj upiekłam babeczki bo ma wpaść ciotka z Niemiec i oczywiście dół mi się trochę przypalił;/ już któryś raz z kolei albo zakalec mi wychodzi albo przypalone;/ ja nie wiem.. chyba w tej ciąży nie powinnam nic piec ;P. A wyspać się trzeba jak najbardziej ;D ja lubię, jak mąż wychodzi o 6 do pracy to mogę się rozwalić na całe łóżkoo
Maciejka, ja też się czuje ociężale.. jak już się rozchodzę to jest ok.. ale w nocy i nad ranem to masakra.. zwykłe przekręcenie z boku na bok to nie lada wyczyn ;p
Masz rację, Kubusiów jest strasznie dużo.. ale to jedyne męskie imię na które z mężem się razem zgadzamy
Ewelinko, gratuluje udanej wizyty !! Maluch widocznie chce się ujawnić dopiero przy porodzie mamy nie widział to czemu mama ma go podglądać? a co ! może syneczek z charakterkiem się urodzi ;D
Mam to samo ! dzisiaj upiekłam babeczki bo ma wpaść ciotka z Niemiec i oczywiście dół mi się trochę przypalił;/ już któryś raz z kolei albo zakalec mi wychodzi albo przypalone;/ ja nie wiem.. chyba w tej ciąży nie powinnam nic piec ;P. A wyspać się trzeba jak najbardziej ;D ja lubię, jak mąż wychodzi o 6 do pracy to mogę się rozwalić na całe łóżkoo
Maciejka, ja też się czuje ociężale.. jak już się rozchodzę to jest ok.. ale w nocy i nad ranem to masakra.. zwykłe przekręcenie z boku na bok to nie lada wyczyn ;p
Masz rację, Kubusiów jest strasznie dużo.. ale to jedyne męskie imię na które z mężem się razem zgadzamy
Ewelinko, gratuluje udanej wizyty !! Maluch widocznie chce się ujawnić dopiero przy porodzie mamy nie widział to czemu mama ma go podglądać? a co ! może syneczek z charakterkiem się urodzi ;D
reklama
Agata_K
O, tego nie wiem, Iza. Ale mi to lata w sumie - może czytać, nie piszę tu nic intymnego w sumie.
Heh, Maciejka, z resztą damy sobie radę;-)
Heh, Maciejka, z resztą damy sobie radę;-)