reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2013

nie ma mnie przez większość dnia a tu widzę że znowu akcja z "dlaczego". Ja nie rozumiem po co taka osoba na siłę stara sie zaistnieć, zastraszyć przyszłe mamy :/

Korzystając z ładnej pogody wyprałam dzisiaj 6!!!! pralek. 3 z ciuszkami dziecka i 3 z naszymi. Więc jutro czeka mnie radosna twórczość z żelazkiem :cool:

My trzymaj się! Jeszcze kilka tygodni zaciskaj nogi .:happy:

doriq gratuluje udanej wizyty :-)

reklama
Taka j. dzis byl zakladany.
A wizyta niby udana, ale ponoc napor glowki na szyjke to tez ryzyko przedwczesnego porodu, wiec od dzis bede miala podwyzszone lozko, zeby nogi byly wyzej.

Wlasnie, jak tam Quincy?
Widzialam, ze ktos zaproponowal otworzyc nowy watek i wymienic sie telefonami, bo niektore sie juz moze rozpakuja. Uwazam, ze bardzo dobry pomysl

Wizyte u lekarza mam dopiero za tydzien
..

Od kilku dni jak tylko wstane,chodze czuje spory ucisk na pecherz...
Boje sie,ze moje dzieje sie cos zlego...

taka j. ,pierwszy raz mialam taki bol.. Teraz czesto mam ten "cipkowy" jak to okreslily dziewczyny. Najczesciej w nocy jak wstaje na siku.

Doriq, gratuluje udanej wizyty i oby szyjka juz sie nie skracala!
Hm.. Cos w tym chyba jest ze dziecko strasznie glowa uciska. Moj juz od dawna jest glowa w dol, a ze teraz przybiera sporo na wadze to moze z tego powodu te moje bole.. Wystraszylas mnie tym przedwczesnym porodem.. A wizyta dopiero za 2tyg..

All me, ten ucisk na pecherz to raczej normalne. Nie masz sie co przejmowac:)

a oto wspaniala konstrukcja 20130702_230454.jpg
pozdrowienia z lozka:-D

Załączniki

• 20130702_230454.jpg
    20130702_230454.jpg
    27,9 KB · Wyświetleń: 47
Basiu ja nie mam zamiaru nikogo straszyc. To, ze glowka w dol lezy to nic nic znaczy u mnie po prostu glowka mocno napiera na szyjke macicy i to jest powodem zagrozenia, ale to wcale nie znaczy, ze ten porod bedzie przedwczesny, po prostu lepiej dmuchac na zimne, i przeciwdzialac dalszemu skracaniu, a w konsekwencji rozwarciu. Ale dziewczyny i z rozwarciem chodza i rodza o czasie wiec podstawa to nie panikowac

Wizyte u lekarza mam dopiero za tydzien
..

Od kilku dni jak tylko wstane,chodze czuje spory ucisk na pecherz...
Boje sie,ze moje dzieje sie cos zlego...

aaaaaa sorry mam dzis dzien szczerosci i chyba sobie nie odmowie komentarza!

droga all me, powiedz mi czy ty boisz sie tez wlasnego cienia? UCISK NA PECHERZ W CIAZY JEST TAK SAMO NORMALNY JAK ROSNACY BRZUCH .. kochana spojrz na swoje wpisy na tym forum i na ilosc absurdalnych lęków - ciagle cos z toba nie tak, jedyne o czym piszesz to sa jakies wyolbrzymione problemy, narzekania, i praktycznie nigdy nic pozytywnego - no chyba ze o tobie- bo w 99% twoje posty kreca sie tylko wokół ciebie :/ troche juz rozumiem skad twoj nick "all (ABOUT) me" za kazdym razem mam ochote ci napisac ze to co sie dzieje to katastrofa i ze powinnas natychmiast zglosic sie na IP, ale zal mi tych ludzi ktorzy tam pracuja i napewno maja ciezsze przypadki niz "ucisk na pecherz pod koniec ciazy"

reklama
doriq, super konstrukcja haha. Daj znac rano jak sie spało. Masz racje, nie ma co panikowac. W koncu porod coraz blizej wiec bole beda nas nawiedzac.. Organizm musi sie przygotowac ;)

kurcze, pisze z telefonu i sie wkurzam. Suwaczka nie widac, musze miec opcje mobilna bo na normalnej w ogole odpisac sie nie da eh.. Albo ja jestem taka zacofana albo ten symbian tak w nokii super dziala:/ namarudzilam sie i ide spac.. :p
Dobranoc dziewczyny :)

Do góry