reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2010

Lilijanno ja bym chciała żeby Mariuszek już miał z pół roczku:), ale i tak już jest fajny, teraz to już można z nim pogadać;). Fajnie, że chcecie mieć dużą rodzinkę:) nam chyba dwójka wystarczy:) tzn. mój mąż zawsze chciał mieć trójkę dzieci, ale jak urodził się Mariuszek i Jasio tego samego dnia trafił do szpitala, to stwierdził że dwójka nam wystarczy:D.
Anecia ja jak Mariuszek wyrośnie z wózka to sprzedam oba:). W lipcu urodzi mi się bratanica i choć mój brat mieszka w Dublinie, to chyba czasem przylecą z małą do Polski, to może rzeczy Mariuszka, które są u moich rodziców przydadzą się też im. Jasiek też już od ponad roku w wózku nie jeździ, teraz dokupiliśmy mu dostawkę do wózka, to łatwiej go zabrać ze spaceru do domu:).

A ja dziś rano byłam z Jasiem na zakupach i w sumie mało co kupiliśmy, parę bodziaków dla Mariuszka, krótkie spodenki dla Jasia i dla obu czapki:). Potem korzystaliśmy z ładnej pogody:). Jutro do południa jesteśmy sami w domu bo mój mąż w pracy. A tu nasz ogródek, pierwsze zdjęcie zrobione 3 lata temu, zaraz jak wsadziliśmy tuje:)
3 lata temu.jpgIMG_3676.jpgIMG_3677.jpgIMG_3678.jpgIMG_3679.jpgIMG_3680.jpgIMG_3681.jpg

Załączniki

• 3 lata temu.jpg
    3 lata temu.jpg
    36,8 KB · Wyświetleń: 44
  • IMG_3676.jpg
    IMG_3676.jpg
    35 KB · Wyświetleń: 35
  • IMG_3677.jpg
    IMG_3677.jpg
    34 KB · Wyświetleń: 34
  • IMG_3678.jpg
    IMG_3678.jpg
    41,9 KB · Wyświetleń: 35
  • IMG_3679.jpg
    IMG_3679.jpg
    31,6 KB · Wyświetleń: 35
  • IMG_3680.jpg
    IMG_3680.jpg
    38,1 KB · Wyświetleń: 32
  • IMG_3681.jpg
    IMG_3681.jpg
    31,3 KB · Wyświetleń: 33
reklama
Anecia1111 - a który Ty rocznik? Ja 82 i marzy mi się uporać z porodami do 35rż, a potem już dzieci odchowywać tylko. ;-)
Madzia83 - ślicznie.

Wczoraj w Auchan widziałam domek do ogrodu za 300 PLN, przecena z 500 PLN. Jeśli nikt do jutra nie kupi, to nasze dziewczyny wzbogacą się w ogrodzie o owo to. ;-)

siedzonka na maxa w gore i laura dosiega stopami do podlogi jak siedzi i nogi ma za bardzo zgiete bo niby nogi dotykajac pedalow powinny byc lekko tylko ugiete.
wklejam link do strony gdzie jest tabelka jak wybrac prawidlowa wielkosc kol w rowerze.wazny jest wzrost dziecka i dlugosc od podlogi do kroku i wtedy wychodzi prawidlowa wielkosc kolek.Fahrr

hejka dziewczyny!

ale upały u nas... ale nie narzekam póki nie puchnę ;-)

Madzia piękny macie ogrodek!!!!! w ogóe fajna okolica :-)

Lilijanna ja jestem 85 więc jeszcze jakieś 12 lat przede mną na urodzenie trzeciego maleństwa tzn chciałabym tak mniej więcej do 38 r.ż. ale daję sobie jeszcze te dodatkowe 2 lata gdyby nam się nie udało :-) chociaż zakladam (myślę pozytywnie) że nie będzie problemów tak jak przy zachodzeniu w tą i poprzednią ciążę :-)

Hej Dziewczyny,
ja tylko na chwilę...jutro mam wizytę u laryngologa (wyszło, że mam jakąś torbielkę w okolicy szczękowej), neurolog 1 lipca. W sumie nadal niewiele wiem.....co do migreny, to nikt w rodzinie nie ma....ale ja oczywiście mogę mięć...ale przewlekłą, bo głowa boli codziennie :-( od kilku miesięcy....
Pogoda ładna, więc zaraz wychodzimy na podwórko!

hej dziewczyny!

ja dziś wolne, ale u nas dzisiaj zachmurzone no ale dość ciepło więc spacer mega zaliczyliśmy a teraz młody śpi a ja na chwile przed kompa myknęłam a za chwile idę obiad powoli robić żeby jak młody wstanie móc jeszcze śmignąć po obiadku na dwor
poza tym już tylko następny tydzien mi został i wolne :-) a po nim L4 :-) zleciało szybko jak nie wiem

agulek to ciekawe czy mogłyby te bóle być od tej torbieli... może tak się okaze... oby :-) to byś chociaż wiedziała wreszcie od czego te bóle

reklama
Lilijanno udało się kupić domek?
Anecia dziękuję:) niby mieszkamy w Gdańsku, ale to jego obrzeża:) po sąsiedzku mam las i dwa jeziorka i z zakupami nie mamy problemu bo na piechotę do Auchana 5min:) i osiedle jest fajne bo bloki nie są budowane tak, że jeden jest zaraz za drugim, tylko są spore przerwy między nimi:) i jest dużo zieleni, jak oddają nowy blok do użytku to od razu z nowymi zagospodarowanymi terenami zielonymi:) nowym małym placem zabaw:) są chodniczki i oświetlenie:). W zeszłym roku zrobili nam nową drogę i teraz mamy fajny dojazd do centrum, a za rok ma być przystanek szybkiej kolei miejskiej więc wtedy w ogóle będzie super bo będzie połączenie z całym trójmiastem. Trochę to moje osiedle bo pracowałam przy projektach konstrukcji 11 bloków z tego osiedla:) 7 już wybudowali:).
Agulek trzymam kciuki za wizytę u laryngologa.

My też korzystamy z pogody:) super upałów u nas nie ma, ale to dobrze:) jest cieplutko. Dziś była trochę gorsza pogoda, ale deszcz u nas by się przydał bo sucho w ogródku.
Moje przystojniaki:)
IMG_3797.jpgIMG_3811.jpgIMG_3822.jpgIMG_3904.jpgIMG_3913.jpgIMG_3925.jpgIMG_3969.jpg

Załączniki

• IMG_3797.jpg
    IMG_3797.jpg
    12,2 KB · Wyświetleń: 34
  • IMG_3811.jpg
    IMG_3811.jpg
    17 KB · Wyświetleń: 32
  • IMG_3822.jpg
    IMG_3822.jpg
    41,9 KB · Wyświetleń: 32
  • IMG_3904.jpg
    IMG_3904.jpg