reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpień 2010

Lilijanno ja bym chciała żeby Mariuszek już miał z pół roczku:), ale i tak już jest fajny, teraz to już można z nim pogadać;). Fajnie, że chcecie mieć dużą rodzinkę:) nam chyba dwójka wystarczy:) tzn. mój mąż zawsze chciał mieć trójkę dzieci, ale jak urodził się Mariuszek i Jasio tego samego dnia trafił do szpitala, to stwierdził że dwójka nam wystarczy:D.
Anecia ja jak Mariuszek wyrośnie z wózka to sprzedam oba:). W lipcu urodzi mi się bratanica i choć mój brat mieszka w Dublinie, to chyba czasem przylecą z małą do Polski, to może rzeczy Mariuszka, które są u moich rodziców przydadzą się też im. Jasiek też już od ponad roku w wózku nie jeździ, teraz dokupiliśmy mu dostawkę do wózka, to łatwiej go zabrać ze spaceru do domu:).

A ja dziś rano byłam z Jasiem na zakupach i w sumie mało co kupiliśmy, parę bodziaków dla Mariuszka, krótkie spodenki dla Jasia i dla obu czapki:). Potem korzystaliśmy z ładnej pogody:). Jutro do południa jesteśmy sami w domu bo mój mąż w pracy. A tu nasz ogródek, pierwsze zdjęcie zrobione 3 lata temu, zaraz jak wsadziliśmy tuje:)
3 lata temu.jpgIMG_3676.jpgIMG_3677.jpgIMG_3678.jpgIMG_3679.jpgIMG_3680.jpgIMG_3681.jpg

Załączniki

• 3 lata temu.jpg
    3 lata temu.jpg
    36,8 KB · Wyświetleń: 41
  • IMG_3676.jpg
    IMG_3676.jpg
    35 KB · Wyświetleń: 33
  • IMG_3677.jpg
    IMG_3677.jpg
    34 KB · Wyświetleń: 32
  • IMG_3678.jpg
    IMG_3678.jpg
    41,9 KB · Wyświetleń: 33
  • IMG_3679.jpg
    IMG_3679.jpg
    31,6 KB · Wyświetleń: 33
  • IMG_3680.jpg
    IMG_3680.jpg
    38,1 KB · Wyświetleń: 31
  • IMG_3681.jpg
    IMG_3681.jpg
    31,3 KB · Wyświetleń: 31
reklama
Anecia1111 - a który Ty rocznik? Ja 82 i marzy mi się uporać z porodami do 35rż, a potem już dzieci odchowywać tylko. ;-)
Madzia83 - ślicznie.

Wczoraj w Auchan widziałam domek do ogrodu za 300 PLN, przecena z 500 PLN. Jeśli nikt do jutra nie kupi, to nasze dziewczyny wzbogacą się w ogrodzie o owo to. ;-)

siedzonka na maxa w gore i laura dosiega stopami do podlogi jak siedzi i nogi ma za bardzo zgiete bo niby nogi dotykajac pedalow powinny byc lekko tylko ugiete.
wklejam link do strony gdzie jest tabelka jak wybrac prawidlowa wielkosc kol w rowerze.wazny jest wzrost dziecka i dlugosc od podlogi do kroku i wtedy wychodzi prawidlowa wielkosc kolek.Fahrr

hejka dziewczyny!

ale upały u nas... ale nie narzekam póki nie puchnę ;-)

Madzia piękny macie ogrodek!!!!! w ogóe fajna okolica :-)

Lilijanna ja jestem 85 więc jeszcze jakieś 12 lat przede mną na urodzenie trzeciego maleństwa tzn chciałabym tak mniej więcej do 38 r.ż. ale daję sobie jeszcze te dodatkowe 2 lata gdyby nam się nie udało :-) chociaż zakladam (myślę pozytywnie) że nie będzie problemów tak jak przy zachodzeniu w tą i poprzednią ciążę :-)

Hej Dziewczyny,
ja tylko na chwilę...jutro mam wizytę u laryngologa (wyszło, że mam jakąś torbielkę w okolicy szczękowej), neurolog 1 lipca. W sumie nadal niewiele wiem.....co do migreny, to nikt w rodzinie nie ma....ale ja oczywiście mogę mięć...ale przewlekłą, bo głowa boli codziennie :-( od kilku miesięcy....
Pogoda ładna, więc zaraz wychodzimy na podwórko!

hej dziewczyny!

ja dziś wolne, ale u nas dzisiaj zachmurzone no ale dość ciepło więc spacer mega zaliczyliśmy a teraz młody śpi a ja na chwile przed kompa myknęłam a za chwile idę obiad powoli robić żeby jak młody wstanie móc jeszcze śmignąć po obiadku na dwor
poza tym już tylko następny tydzien mi został i wolne :-) a po nim L4 :-) zleciało szybko jak nie wiem

agulek to ciekawe czy mogłyby te bóle być od tej torbieli... może tak się okaze... oby :-) to byś chociaż wiedziała wreszcie od czego te bóle

reklama
Lilijanno udało się kupić domek?
Anecia dziękuję:) niby mieszkamy w Gdańsku, ale to jego obrzeża:) po sąsiedzku mam las i dwa jeziorka i z zakupami nie mamy problemu bo na piechotę do Auchana 5min:) i osiedle jest fajne bo bloki nie są budowane tak, że jeden jest zaraz za drugim, tylko są spore przerwy między nimi:) i jest dużo zieleni, jak oddają nowy blok do użytku to od razu z nowymi zagospodarowanymi terenami zielonymi:) nowym małym placem zabaw:) są chodniczki i oświetlenie:). W zeszłym roku zrobili nam nową drogę i teraz mamy fajny dojazd do centrum, a za rok ma być przystanek szybkiej kolei miejskiej więc wtedy w ogóle będzie super bo będzie połączenie z całym trójmiastem. Trochę to moje osiedle bo pracowałam przy projektach konstrukcji 11 bloków z tego osiedla:) 7 już wybudowali:).
Agulek trzymam kciuki za wizytę u laryngologa.

My też korzystamy z pogody:) super upałów u nas nie ma, ale to dobrze:) jest cieplutko. Dziś była trochę gorsza pogoda, ale deszcz u nas by się przydał bo sucho w ogródku.
Moje przystojniaki:)
IMG_3797.jpgIMG_3811.jpgIMG_3822.jpgIMG_3904.jpgIMG_3913.jpgIMG_3925.jpgIMG_3969.jpg

Załączniki

• IMG_3797.jpg
    IMG_3797.jpg
    12,2 KB · Wyświetleń: 32
  • IMG_3811.jpg
    IMG_3811.jpg
    17 KB · Wyświetleń: 30
  • IMG_3822.jpg
    IMG_3822.jpg
    41,9 KB · Wyświetleń: 30
  • IMG_3904.jpg
    IMG_3904.jpg