reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpień 2010

Hej dziewczyny!!!!!!!

Mocz wyszedł idealny, zero bakterii i dr zbadała Alanka i powiedziała, ze nie ma sie juz do czego przyczepic i fru na szczepienie poszliśmy, także kuju, kuju było 3 x raz w rączkę i 2 x w nózki, bardzo nie płakusiał, troszku i spi od dawna bylismy na dłuuugim spacerze teraz lula przy otwartym oknie, jestem przeszczęsliwa, juz zero leków huuuurrraaa, a USG mamy zrobic mu o czasie czyli 14.12 powiedziała dr, ze skoro juz sie zapisalismy to zróbmy dla świętego spokoju, dzis nie no , bo nie bedziemy go męczyc po tym szczepieniu, poniewaz nie wiadomo jak to dzis z nim bedzie, w razie czego Viburcol w lodówce jest. Jak go wczoraj myłam to sciągnęłam mu delikatnie napletek i wymyłam taki biały osad i moze tak te france bakterie sie chowały, albo pomógł antybiotyk w kazdym bądź razie nigdy w zyciu nie trzymajcie tyle moczu co ja w domu, no Bóg mi rozum odebrał!!!!!!!!!!!! grrrrrrrrrr
Normalnie az poszłam i mu grzechotke kupiłam z tej radosci he he:)))))))))

Buziaczki Wam sle:))))

reklama
Mój mały szkrab wkońcu zdecydował się na chwilę drzemki :)

Andzia tak to niestety byw z tymi naszymi dzieciaczkami czasmi :) może poprpstu miał gorsze chwile

Bombusia no to super że już wszystko oki :)

hejka,kochane nie chcialam was tak zbulwersowac,wiem ze mleko krowy jest idealne dla cielaczka,nie dla dzieciaczka,ale musialam cos zrobic,zeby mi jadla,modyfikowane jej juz nie podchodzi.Zdecydowalam sie na taki krok tylko dlatego,ze lekarz ktorego cenie,nakazal wrecz podawac krowe dzieck ze skaza po uprzednim jej zaleczeniu bebilonem pepti.Co do mojej cory,to wracam na modyfikowane,ktorego i tak nie odstawilam na amen,nie podoba mi sie jej zachowanie na krowie,a poza tym tez sie pozniej naczytalam,wiec bedziemy sie meczyc o zjedzenie kazdej kropli mleka,a jak problem nie zniknie,to zmienimy na mleko gerbera...i zrezygnuje z zageszczania kleikiem...poobserwuje to jej ulewanie,moze juz nie bedzie potrzeby.
Mam znajoma,z reszta bardzo bliska,ktora dwojke swoich synow miala na krowim od 2 miesiaca zycia i chlopaki zdrowe...wiem,wiem,efekty moga byc pozniej oplakane,ale dzieciaki dobrze znosily to mleczko.My jednak wracamy na bebiko.

A gdybym powiedziala to lekarzowi to by mnie rozniosl...mleko krowy najwczesniej po 1 roku pozwalaja wprowadzic.
Jeja,ale ja poruszenie wywolalam:)mam nadzieje,ze nie macie mnie za wariatke...

Żabcia podziwiam, ja bym sie nie odważyła podać mleka krowiego, jeśli już to zmieniła bym mieszankę na inną. A co do lekarza to masz racje rozniósł by Cię. Wiesz jedno dziecko zniesie dobrze a inne nie, więc po co ryzykować?! Jeśli jej modyfikowane nie podchodzi to poprostu zmień mieszankę, ale o tym teżpowinnas poinformowac pediatrę.

Hej mamuski, kolejny dzien za nami jejku te dni uciekaja jak szalone :oo: dzisiaj spadl u nas pierwszy raz w tym roku snieg:angry::angry::angry::angry::angry::angry: zimno bleeee nie lubie. Mlody od wczoraj znowu marudny jakis :-( i mi tez sie udziela jego nasroj :no:

Agulek80 ja jeszcze w ciazy zalogowalam sie na stronie hippa tylko niemieckiej i co jakis czas cos mi przysylaja za darmo;-) do tego ciekawe broszurki teraz wlasnie na temat wprowadzania nowosci do diety.

Luizko no ja myslalam ze juz tylko niskopodlogowe autobusy jezdza:angry: :no: i jak tam toj M wrocil juz z imprezy?

Zabcia moje dziecie mleko pije 4 razy na dobe po 200 ml ostatnia butla jest o 19tej i budzi sie zazwyczaj rano 6.30-7.00 nic nie zageszczam. Z tym mlekiem krowim to:no::no::no::no::no: zreszta dziewczyny juz napisaly i ja sie pod tym podpisuje!!!!!! Dodam tylko ze fakt kiedys takie mleko dziciaki pily czesciej tylko kiedys wszystko bylo inne a mlekotym bardziej!!!!!!!!!

Agusia jejku jak ja ci zazdroszcze tych 15 minut cwiczen mi co calym dniu z moim terrorysta to jz nic sie nie chce no leniwa jestem :baffled: a latem pewnie bede plakac i miec wyrzuty..

Bombusiu no mamuska super ze z siusiolkami wsio ok:tak: i prosze mi tu wiecej o papierochach nie myslec bo osobiscie na doooope naszczelam gola dooope!!!!!! ;-)

Riba mamuska gdzie sie podziewasz chyba ni na innym watku co:wink: ja tak czekalam czy cos napiszesz o pogaduchach z polozna na temat jedzonka a Cibie nima o!

U nas dzisiaj kolejny i ostatni dzien w domku( za namowa lekarki po szczepieniach) posluchala, ale mam dosyc. Jutro juz spacerek oczywiscie o ile nie bedzie za bardzo padalo. Antos dzis jakis spokojniejszy ale wczoraj.. duzo plakal. Tez zauwazylam ze im starszy potrzebuje wiecej zainteresowania. Kiedys polozony do luzeczka zaraz zasypial w dzien.. teraz trzeba go usypiac.. Zapisalam sie na kolejna wizyte do gin. mam nadzieje ze tym razem wszystko bedzie ok

Pozdrawiam Was cieplutko w te coraz chłodniejsze dzionki:-)

A my dzis szczesliwi bo przyszla niespodziewana paczka z USA od takiej przyszywanej cioci karton pelen ciuszkow dla malego cudowne spodnie body kombinezony czapecfzki reczniki doslownie tyle lumpow ze nie mam gdzi klasc a za tydzien przychodzi nastepna od drugiej cioci tez USA jestesmy zaopatrzeni w ciuchy do roku jak nie wiecej;p

reklama
Hejka!!!!!!!!
KOCHANE Mamuski dziękuje za miłe słowa:))))
Gosiu mój wczoraj tez płakusiał wieczorem po szczepieniu grrrr:(((( ale dałam czopek Vibircol i po 15 min. i jak ręką odjął kochana!!!!!!!!!! a baaardzo prosił o pomoc w tym płaczu:((((( wiec noc luzik
Luizko mam nadzieję, ze Twój synus ma sie coraz lepiej..................no i M tez po tym wypadzie....nie bij chłopa heh:))))

Do góry