Witam Mamuski
))
No siuski złapane, było powstań o 6.30 iiii mówie do synka "rano wstać-siuski oddac", pełna dezynfekcja nastąpiła:-) lezylismy 1 h na kanapie z goła pupka i nic
w końcu poszlismy do łazienki, ja odkreciłam kran z wodą nad umywalką i w pół minutki zrobił
tatus zaraz zawiózł do badania i jutro wynik ogólnego i od razu z tym wynikiem do dr, bo jak wyjdzie , ze bakterii jest duzo to juz na posiew nie bedzie czekała i pewnie 2 antybiotyk mu da:-
-(, na USG jestesmy zapisani na 14.12 w mojej przychodni, dr powiedziała, ze robią solidnie a zadzwoniłam do Centru Zdrowia Matki Polki (to u nas taki duuuzy szpital dla dzieci) to pani zaproponował mi USG na MAJ!!!!!!
noż kuźwa na lato????
porażka i masakra w jednym
!
koralowa własnie wiem, ze bakterie coli b. trudno wytępic:-
baffled: ale skąd to sie bierze co??? u takiego malucha hmmm? :-(
agulek u nas tez jest sniegu, ja chcieć wiosnę!!!
...rozstępy na bank zjasnieją, ja teraz nie miałam, ale przy pierwszej ciązy ( 16 lat temu moja droga) tak teraz sa mało widoczne, zresztą ja od tamtej ciązy smigam tylko w kostiumie jednoczęsciowym
:-).......powodzenia u lekarza
.......wstaw suwaczek Mamuska!!!
riba i co tam mówiła połozna??? jak z wprowadzaniem nowego jedzonka???...masz racje co do chrzesniczki, rodzice to chyba za duuuuzo wymagają, a potem mają nieuzasadnione fochy grrrrrr wrrrr
My po rehabilit.M nas zawiózł, bo blisko domu był w pracy, maluch spi jak suseł nawet na mleko sie nie budzi, wiec gitara
, Adrian ma dzis wolne od szkoły, bo są próbne matury, ale i tak sie czuje jakby go nie było, tonie w ksiązkach czyli cos zakuwa