reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2010

reklama
BUJACZEK HUSTAWKA ELEKTRYCZNA REGULACJA OPARCIA !! (1243310239) - Aukcje internetowe Allegro
luizka ja mam taką i jestem b. zadowolona, nie ma z przodu duzo grzechotek itp. bo to mojego Alanka by rozdrażniało i zasłaniało świat, zawsze mozna coś podpiąć innego i ma stoliczek dopinany, ale nie moge porównać z innymi, bo nie miałam styczności, to niech sie wypowiedzą inne dziewczyny również, mój polubił i nawet dzis był wieczorem b. marudny,a Adrian go wsadził do bujaczka i zaległa błoga cisza:szok::-D

Witam sie
nocjka w miare spokojna

Natka ja mam taką książke o niemowlakach i tam właśnie pisze, ze jak dzidzia jest karmiona naturalnie to moze przez pare dni nie robić kupek bo to oznacza, ze masz idealne jedzonko. Ale skonsultuj się z lekarzem.

Luizka ja mam z Fisfer price jest fajna, ale moje dziecie jej nie lubi. Nie wiem dlaczego , ale płacze w bujawce:(

No a więc tak wyczytałam, ze zielone kupki mogą świadczyć o alergii pokarmowej więc na dzień dobry czeka mnie eliminacja nabiału z jedzenia. I ciekawe co ja będę jadła:-( na dodatek zauważyłam, ze mam strasznie tluste mleko jak śmietana.:-(

Ja zmykam dzisiaj do mamci wiec bede wieczorkiem życzę Wam spokojnego weekendu:)

dzien doberek :)

dzis mnie czeka latanie po sklepach typu castorama itp bo znow robimy remont bo bedziemy sie przeprowadzac , mam nadzieje ze to nam szybko minie... mala szaleje na macie slicznie podnosi glowe wczoraj mnie normalnie zadziwila tak wysoko sie podniosla ze szok - twrda kobitka hehehe

milego dnia

Witam :-):-) zapowiada sie sloneczny dzien. cudna jest taka jesien, jak jest sucho i slonecznie. uwielbiam spacery, gdy pod nogami pelno lisci :-):-). maly drzemkuje, ja piore i zabieram sie za dalsze sprzatanie. dzis drugi dzien samotnosci :-( wczoraj M wrocil o 21.30. wiem, ze dla niektorych z Was to norma, ale ja nie przyzwyczajona jestem :no::no:.
Bombusiu - dobrze, ze ta rehabilitacje bedziecie mieli. przynajmniej szybciutko sie wszystko unormuje. my bedac w poniedzialek na szczepieniu, rozmawialismy z lekarzem o tym napieciu miesni. nie dal nam zadnego skierowania do neurologa, sami mamy w domku z nim cwiczyc. tak jak pisala ethele, polozyc na brzuszku, raczki do przodu i nawiazywac z nim kontakt wzrokowy. powiedzial, ze 90% niemowlakow jest asymetryczna. nastepne duze badanie mamy 10 listopada i wtedy bedziemy dalej myslec - do tego czasu cwiczyc w domu. no zobaczymy, mam nadzieje, ze pomoze.

natka - masz racje, czasami jak patrze na to jak maluchy sa ubrane... kurcze firmowka od stop do glow. chociaz nie wiem, pewnie jakbym miala kupe kasy, tez bym wariowala :-):-)
bogusia007 - super, ze z bioderkami dobrze :-):-) i powodzenia przy remoncie. duzo pracy, ale potem fajnie oglada sie efekty :-)

luizka - ja mam ta sama bujawke co kassia181. jest fajna wielofunkcyjna. maly lubi w niej siedziec, ale nie zadlugo

mam pytanko kobietki jestem 2 tyg po pologu i biore tabletki cerazette przed wczoraj wyladalo jak plamieie a teraz normalnie jak okres a ciagle karmie piersia czy ktoras z was tak miala? bo dzwonilam do mojego ginekologa to mowil ze norma ale sie boje bo moja siora tak tez miala podobnie i wyszlo ze ma anemie i jest oslabiona.

z gory dzieki za odpowiedzi

bogusia dziewczyny kiedys pisaly ze po tabletkach tez tak mialy. ja w srode ide do gina to sie zapytam boi chyba tez zaczne brac tabletki a pozniej spirala:)))))

a ja teraz siedze sama. Adam wzial Nikole na spacer. juz od rana sie nia zajmowal i przynosil tylko do karmeinia wiec troche pospalam- jak dobrze ze on mi tak pomaga.
dzis idziemy do cioci na imienimny i strasznie nam sie nie chce bo nie lubimy tejk cioci no ale to moja chrzestna wiec wypada pojsc. juz sobie obmyslilismy ze jedziemy na godzinke, gotra 2 i wracam- wytlumaczenie: trzeba kapac mala hehehehehehe.
pralka wstawiona, zaraz troche posprzatam chocuiarz mam takiego lenia ze szok.
wczoraj nakleilismy naklejki na scianie u malej i super to wyglada. musze dokupic jeszce kilka kwiatkow i bedzoie pieknie.

reklama
riba taką jesień , owszem można lubić
kasia181 ja chyba też założe spiralke
luizka ucz sie ucz bo nauka to .... :);
a dzisiaj wybór tych karuzelek jest mnóstwo wybór że hej , a Gabryś też na początku nie wytzymywał długo a teraz to czasami się nawet prześpi

pajka no tak tylko czemu tak nagle go zatrzymało cały czas robił mi tyle kupek , martwi mnie to troche, bede musiała jeszcze raz odwiedzić chyba lekarza

ja mam dzisiaj gości zmykam coś porobić , ale najchętniej poszłabym na długi spacer

miłego dnia

Ostatnia edycja:
Do góry