reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2010

hello wszystkim....

a my dzis w domku mala dosc marudna zauwazylam ze gorne dziaselka ma lekko spuchniete i i zoltawe i widac ze powoli zaczynaja zabki wybijac.... zapewne dlatego tak marudzi....

wiecie co mi sie dzis przytrafilo mala kupe zrobila a gdy chcialam zmienic pampersa topierdla i wystrzelila kupka na dywan i na pufe na ktorej siedzial kot wiec agatka obsrala kota haaaaa kot byl w szoku a moja mama ganiala za nim aby go wymyc normalnie komedia

kasiu slicznie udekorowałaś pokoik

reklama
Dziewczyny ja dziś padam z sił :-( Mam ochotę wyjść i nie wrócić i w ogóle taki dzień, niech się już skończy. Mały większość dnia płacze, przy piersi tradycyjnie płacze i się pręży :-( już nawet dostał trochę mleka modyfikowanego. Najgorsze, że nie wiem czy to kolka, czy coś innego mu dolega? Jutro chyba zadzwonię do poradni laktacyjnej, może mi pomogą? A jak nie to na przejdę na mm, bo już nie wiem co robić? Na dodatek nie umiem odciągnąć dalej mleka a w sobotę idziemy na wesele... Musiałam się wyżalić, ciut mi lepiej.

Dobra nie smęcę idę do małego...

Spokojnej nocy :-)

Panienko lacze sie w bólu, u nas też dzień tragiczny, cały dzień płacze, mało śpi a jak już zaśnie to na 5 minut, w dodatku zrobił spienioną kupke.. bo ponoc to ze są zielonkawe na modyfikowanym to normalne (tak mnie zapewniała dwa razy pediatra jedna z lepszych u nas..), jutro z rana umówie się na wizyte bo podejrzewam ze moze być to alergia pokarmowa :-(

No nareszcie koniec weekendu o i tak nic z niego nie mialam....szkola dom szkola dom;(
Zamowilam hustawke H7184_01cfz.jpg mam nadzieje ze malemu bedzie sie podoalo;p

A ogolnie moj synus aniolkiem jakims sie stal przez ostatnie 2 dni normalnie nie poznaje go hehe

No nareszcie koniec weekendu o i tak nic z niego nie mialam....szkola dom szkola dom;(
Zamowilam hustawke Zobacz załącznik 292811 mam nadzieje ze malemu bedzie sie podoalo;p

A ogolnie moj synus aniolkiem jakims sie stal przez ostatnie 2 dni normalnie nie poznaje go hehe

mam taka sama napewno bedzie sie mu podobalo!!!!!!!!!

bogusia007 Nikola tez juz spi i pewnie bede miala pobudke ok 4.

a powiem wam ze mam juz swoj pierwszy sukces wychowawczy: po kapieli mala dostaje cycusia , ponosze ja chwile zanim nie odbije a potem mowie jej dobranoc, klade do lozeczka, wlaczam nianie i wychodze z pokoju a ona sama zasypia. luksus mowie wam

reklama
No byliśmy u dziadków i niestety Sebul zrobił kupę mega zielono-brązową
frown.png
jutro idziemy do lekarza
frown.png
wolę dmuchać na zimne. Dałam mu dzisiaj herbatkę rumiankową i probiotyk, który przepisał nam pediatra. Mąż dzwonił dzisiaj do 7 pediatrów ani jeden nas nie mógł przyjać masakra jakaś
frown.png

No i Sebus oczywiscie sie obudził zobaczył dziadka i zaczął sie do niego usmiechac wiec dziadzio zacząl się wygłupiać na co młody śmiał sie niesamowicie - jeszcze do nikogo sie tak nie usmiechał - oczywiscie dziadek obriośniętu w piórka :p

No zbliza sie chrzest Sebula od cioci dostanie matę edukacyjną a od chrzestnego chodzik-pchacz :)

Do góry