Hejka!
Przespałam dzis pół dnia
, chyba miałam jakis kryzys
, a pogoda do tego sprzyjała......niestety.
Tatus poszedł na spacer z maluchem, zrobił zakupy i zajmował sie nim wiec ja spałam jak suseł
. Traz mogłabym isc na jakąś imprę
, ale oczywiscie moge pomarzyc i grzecznie obejrzę "Mam talent"
Synek po kapieli, najedzony lezy w bujaczku
riba no widzisz co lekarz to opinia, moja neurolog powiedziała, ze takie rehabilitacje sa konieczne jak jest przykurcz i powinny byc jak najwczesniej rozpoczynane, ale ona rozumie, ze na początku nie zwróciłam na to uwagi, a potem to sama próbowałam synka na lewy bok kłaść, ale on juz spi tylko na plecach, no a potem to miesiąc czekałam na wizyte u neurologa, ale rehabilit. są juz od wtorku i powiem Ci, ze ja sobie sama w domu bym z tym nie poradziła to musi nauczyc rehabilitant, bo jak to moja dr powiedziała można nieświadomie zrobic dziecku krzywde
i jak nie zauwazysz poprawy to walcz o te rehabilitacje
, ja sie b. ciesze, ze będziemy chodzic, takie ćwiczenia u maluszków podobnież działają cuda.:-)...a moze Twojemu synkowi to samo ustapi choc jesli nadal widzisz, ze lubi bardziej jedną stronę to będzie cieżko
bogusiu007 nie biore tabsów więc nie pomogę
kassia i jak tam po imieninach u nielubianej cioci, nawialiście????
....czekam na fotkę naklejek
Czekoladka ja mojego zostawiam na brzuszku tyle ile na ile on pozwoli , czyli ile wytrzyma wiec to jest róznie 5, 10 min. a czasem uśnie
A ja ide wziąśc dłuuuugą kapiel z goleniem, no bo jutro na basen jade z siostrą i z z Adim robic plum plum
, mleko ściągam, bo tatus jutro troszku sam bedzie walczył z młodzieńcem, bo ja rano jeszcze na giełdę z ciuchami skocze, mam koło domu, musze sobie kupic jakąś kurteczkę na zimę i kozaki.
Spokojnej i przespanej nocy Mamuski;-)