reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpień 2010

reklama
BUJACZEK HUSTAWKA ELEKTRYCZNA REGULACJA OPARCIA !! (1243310239) - Aukcje internetowe Allegro
luizka ja mam taką i jestem b. zadowolona, nie ma z przodu duzo grzechotek itp. bo to mojego Alanka by rozdrażniało i zasłaniało świat, zawsze mozna coś podpiąć innego i ma stoliczek dopinany, ale nie moge porównać z innymi, bo nie miałam styczności, to niech sie wypowiedzą inne dziewczyny również, mój polubił i nawet dzis był wieczorem b. marudny,a Adrian go wsadził do bujaczka i zaległa błoga cisza:szok::-D

Witam sie
nocjka w miare spokojna

Natka ja mam taką książke o niemowlakach i tam właśnie pisze, ze jak dzidzia jest karmiona naturalnie to moze przez pare dni nie robić kupek bo to oznacza, ze masz idealne jedzonko. Ale skonsultuj się z lekarzem.

Luizka ja mam z Fisfer price jest fajna, ale moje dziecie jej nie lubi. Nie wiem dlaczego , ale płacze w bujawce:(

No a więc tak wyczytałam, ze zielone kupki mogą świadczyć o alergii pokarmowej więc na dzień dobry czeka mnie eliminacja nabiału z jedzenia. I ciekawe co ja będę jadła:-( na dodatek zauważyłam, ze mam strasznie tluste mleko jak śmietana.:-(

Ja zmykam dzisiaj do mamci wiec bede wieczorkiem życzę Wam spokojnego weekendu:)

dzien doberek :)

dzis mnie czeka latanie po sklepach typu castorama itp bo znow robimy remont bo bedziemy sie przeprowadzac , mam nadzieje ze to nam szybko minie... mala szaleje na macie slicznie podnosi glowe wczoraj mnie normalnie zadziwila tak wysoko sie podniosla ze szok - twrda kobitka hehehe

milego dnia

Witam :-):-) zapowiada sie sloneczny dzien. cudna jest taka jesien, jak jest sucho i slonecznie. uwielbiam spacery, gdy pod nogami pelno lisci :-):-). maly drzemkuje, ja piore i zabieram sie za dalsze sprzatanie. dzis drugi dzien samotnosci :-( wczoraj M wrocil o 21.30. wiem, ze dla niektorych z Was to norma, ale ja nie przyzwyczajona jestem :no::no:.
Bombusiu - dobrze, ze ta rehabilitacje bedziecie mieli. przynajmniej szybciutko sie wszystko unormuje. my bedac w poniedzialek na szczepieniu, rozmawialismy z lekarzem o tym napieciu miesni. nie dal nam zadnego skierowania do neurologa, sami mamy w domku z nim cwiczyc. tak jak pisala ethele, polozyc na brzuszku, raczki do przodu i nawiazywac z nim kontakt wzrokowy. powiedzial, ze 90% niemowlakow jest asymetryczna. nastepne duze badanie mamy 10 listopada i wtedy bedziemy dalej myslec - do tego czasu cwiczyc w domu. no zobaczymy, mam nadzieje, ze pomoze.

natka - masz racje, czasami jak patrze na to jak maluchy sa ubrane... kurcze firmowka od stop do glow. chociaz nie wiem, pewnie jakbym miala kupe kasy, tez bym wariowala :-):-)
bogusia007 - super, ze z bioderkami dobrze :-):-) i powodzenia przy remoncie. duzo pracy, ale potem fajnie oglada sie efekty :-)

luizka - ja mam ta sama bujawke co kassia181. jest fajna wielofunkcyjna. maly lubi w niej siedziec, ale nie zadlugo

mam pytanko kobietki jestem 2 tyg po pologu i biore tabletki cerazette przed wczoraj wyladalo jak plamieie a teraz normalnie jak okres a ciagle karmie piersia czy ktoras z was tak miala? bo dzwonilam do mojego ginekologa to mowil ze norma ale sie boje bo moja siora tak tez miala podobnie i wyszlo ze ma anemie i jest oslabiona.

z gory dzieki za odpowiedzi

bogusia dziewczyny kiedys pisaly ze po tabletkach tez tak mialy. ja w srode ide do gina to sie zapytam boi chyba tez zaczne brac tabletki a pozniej spirala:)))))

a ja teraz siedze sama. Adam wzial Nikole na spacer. juz od rana sie nia zajmowal i przynosil tylko do karmeinia wiec troche pospalam- jak dobrze ze on mi tak pomaga.
dzis idziemy do cioci na imienimny i strasznie nam sie nie chce bo nie lubimy tejk cioci no ale to moja chrzestna wiec wypada pojsc. juz sobie obmyslilismy ze jedziemy na godzinke, gotra 2 i wracam- wytlumaczenie: trzeba kapac mala hehehehehehe.
pralka wstawiona, zaraz troche posprzatam chocuiarz mam takiego lenia ze szok.
wczoraj nakleilismy naklejki na scianie u malej i super to wyglada. musze dokupic jeszce kilka kwiatkow i bedzoie pieknie.

reklama
riba taką jesień , owszem można lubić
kasia181 ja chyba też założe spiralke
luizka ucz sie ucz bo nauka to .... :);
a dzisiaj wybór tych karuzelek jest mnóstwo wybór że hej , a Gabryś też na początku nie wytzymywał długo a teraz to czasami się nawet prześpi

pajka no tak tylko czemu tak nagle go zatrzymało cały czas robił mi tyle kupek , martwi mnie to troche, bede musiała jeszcze raz odwiedzić chyba lekarza

ja mam dzisiaj gości zmykam coś porobić , ale najchętniej poszłabym na długi spacer

miłego dnia

Ostatnia edycja:
Do góry