reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2010

Kochane wczoraj zakupiłam taką szałową kieckę na chrzcin ehhh w reserved...Mimo kg które ciążą wyglądam bosko - nie myśłałam, ze to tak szybko po porodzie to powiem hihiih-

Dziś znowu rehabiitacja - zaproponowałam lekarzowi, że skoro jest napięcie to może jednak 2 x w tyg się spotykać...zgodził się

A jutro fryzjer i paznokcie - w końcu doprowadzę się do ładu bo grzywkę mam już jak król lew hihiih...

a Olek powoli wyrasta z swoich ubranek wczoraj przyszła wypłata i kupiliśmy 5 szt. body i 5 pajacyków:

Carters Carter's body bawełniane r.62 mix kolor (1243910922) - Aukcje internetowe Allegro
MOTHERCARE DISNEY 3pack śpiochy pajace r.62 (1239179001) - Aukcje internetowe Allegro
BabyMarket - BABY 2pack śpiochy pajace 62 NOWE (1230007801) - Aukcje internetowe Allegro

to są takie duuuże 62 - bo rozglądałam się za 68 ale patrząc na cm to te 62 to duże

natko ja nie miałam zapalenia - tylko małe przeziębienie - i barałam syrop na kaszel -tylko skończył się i nie pamiętam jaki;(, otrivin na katar i witC. Może skocz do lekarza...

Ostatnia edycja:
reklama
Ehtele super te spioszki i body:))) ja ostatnio wydałam tez troche kasy na Edytkę, a kupiłam tylko 5 rzeczy. i Ciesz sie że wyglądasz bosko, a najlepiej to sie pokaż już ufryzowana i wypaznokciowana:) no i w kiecce;P)

Riba w Holandii ten sam szał, tak święta maja chyba cały rok...

Natka co to jest KATAREK do odkurzacza, bom ciemna..

o budzi się. no to popisałam, zmykam.

Witam!!!!!
Pisałam posta do kazdej od godziny klikam i mi wszystko zniknęło:wściekła/y::angry:noż kurw.:baffled:
Pogoda dalej "piękna" poprostu zajebiscie.
Podobno weekend ma byc dosc ładny, oby:wściekła/y:!!!!!!!!

navijka ale Ci Matyldzia dłuuugo spała tylko pozazdrościc kochana:-pja nie wiem nic, a nic o takich nockach:-(
riba nie martw sie,ze nie gada jeszcze Twój synek, wszystko w swoim czasie , nasze dzieci nie rozwijaja sie ksiazkowo, mój mało sie usmiecha,:-( czasami tylko, dzis np. smiał sie w kuchni do zlewu jak lezał w lezaczku, az zdjecie cyknęłam:-D...zazdraszczam pogody:-(..ja nie widziłam jeszcze u nas ozdób swiątecznych tożto za wczesnie jeszcze:szok:potem te swięta nie mają uroku jak tyyyyle miesięcy wczesniej są juz w sklepach np. mikołaje:baffled:
Ehtele wizyte mam u neurologa 14 paź. i pewnie da skierowanie na rehabilitacje to sie wypytam o to podnoszenie główki:tak:.........czekam na fote w tej kiecce Mamuska, pokaż sie:-)
weroniczka to kolezanki znów sobie o tobie przypomniały po czasie:no:
lilijanna a Ty buszujesz w necie po nocach:szok:podziwiam;-)
natka współczuje choroby dzieciątka, zdrówka zycze...a co to jest Katarek do odkurzacza???? jakis link moze??? bo ja z Fridy jestem baaardzo zadowolona:-)

Ja ogólnie mam nerwy, bo wczoraj mielismy kupic samochód, ale nam z przed nosa ktos gwizdnął noooo troche sie spóźniliśmy i mam oczywiscie chandre i ta pogoda do tego i jest chu...o...........paplasiam:-:)-p!!!

witam sie
wstalismy dzisiaj o 8:30, ale byłam dosłonie nietomna młody teraz śpi tatuś pojechał pozałatwiac swoje sprawy a ja potem wybywam na zakupki. Nie chce wyciągać malego na taką pogodę bo jeszcze bardziej sie przeziębi:)
No jestem z siebie dumna udało mi sie na razie ściagnąć 200 ml mleka :) jeszcze troszke musze sciągnąć pewnie drugie tyle, ale do soboty zdąże no i mam zamiar ściągać na bieżąco na weselu bo inaczej cycki jak klocki będą.
Ehtele pokazuj kiecuszke:) śliczne śpioszki :)
Bombusiu słyszałam,z e weekend ma byc ładny oby sie sprawdziło bo my na wesele śmigamy:)

witajcie mamuski :)))))))))))

dzisiejsza noc przespana mala obudzila sie tylko o 4 nad ranem wiec super rano trozke marudzila i cycowala ale teraz smaczne spi wiec chwilowy spokoj ;) , WERONICZKO -bym ja cycowala ale coz mam zrobic jak czasami ma tak ze cycuje a potem wypluwa i placze przerazliwie a jak dam mleko modyfikowane to sie najada i jest spokojniejsza , tak wiec daje cyca i modyfikowane... a tak u mnie wszystko wporzadku 26 wrzesnia mielismy chrzciny Agatka przekrzyczala ksiedzajak ja polewal woda heheh tak sobie mowimy i sie smiejemy ze maly diabelek wyszedl heheh a teraz jest aniolkiem .... tak wiec chrzciny udane w rodzinnym gronie, po obiedzie poszlismy na spacerek do parku i robilismy sobie sesje zdjeciowa a po powrocie kawka i slodkosci . Dzis zamiezam wyjsc na spacer z mala bo ostatnio to niebylo jak ciagle lalo a dzis fakt chlodno ale przynajmiej nie pada. Pozdrawiam zycze mileo dnia

PS. a ja sie troszke odchamilam jak to mowia zminilam fryzurke mamteraz krotsze wlosy i jednolity blad ;) potrzebne mi to było

natka co to jest ten katarek do odkurzacza i gdzie to mozna kupic, w aptece? bo sie nigdy z czyms takim nie spotkalam.

riba trzymam kciuki zeby twoj plan wypalil. ja wczoraj zmobilizowalam sie i posprzatalam mieszkanie ale porządku w szafach jakos nie mam weny zrobic:)))))))))

ethele to pokaz sie w sukience:))))))) super ciuszki dla Olka . ja tez musze zakupic kilka spiochow bo tych wiekszych rozmiarow mam malo. puki co czekam az przysla sukienke do chrztu dla Nikoli- ma byc miedzy 11.30 a 13.30 wiec czekam. ciekawe czy bedzie dobra.

bombusia
jeszce kupicie- a moze trafi sie lepszy i ladniejszy. a pogoda napewno sie poprawi- u mnie dzis nawet ladnie tylko troche zimno ale spacerek bedzie:)))))))

pajkaa to pieknie sciagnelas. a na wesele obowiazkowo bierz laktator bo ci cycki eksploduja:))))) udanych zakupow .

u nas nocka spokojna. mala obudzila sie tylko o 2.30 a potem o 6.30 takze nie ejst zle. teraz lezy w lozeczku i marudzi. zasnela mi w bujawce a ja glupia chcialam ja przelozyc do lozeczka i spala cale 5 minut i koniec a w bujawce pewnie pospala by dluzej. no ale coz- nie chce jej tak dlugo w niej trzymac bo woadomo pozycja wymuszona.
nadal ciwczy lezenie na brzuszku i podnoszenie glowki- mam nadzieje ze szybko sie nauczy bo zaczynam sie martwic. w innych pozycjach ladnie trzyma glowke a na brzuszku jakos nie chce. to chyba moja wina bo zadko ja kladlam no ale coz. bedzie dobrze.
no i moja mala zaczela lapac smoka- jest duzoo prosciej naprawde-ciesze sie ze w koncu go zaakceptowala:))))))))))

ethele no to przepraszam za pomyłke wydawało mi sie w takim razie że pisałs coś o zapaleniu zatok, do lekarza nie skocze bo malego do przychoni nie chce ciągnąć a nie mam z kim zostawić
i konieczne prezentuj się w tej nowe j kiecce
ech kiedy ja sie doprowadze do jakiegoś ładu , tego nie wiem , ale może zaczne od prysznica chociaż

ciamajdka, bombusia daje link i powiem tak że byłam jakoś sceptycznie do tego nastawiona bo gdzie nos, katar , dziecko i odkurzacz ale uważam że to jest super , gdyby nie moja infekcja pewnie dalej bym się męczyła fridą , która przy tym mega katarze nie wyrabia, albo mam za słabe płucka , dobra wystarczy tego wstępu bo jeszcze pomyślicie tak reklamuje bo to sprzedaje ,hehe

http://www.katarek.pl/

kasiu zacznie podnosić, kładź jak najczęściej i będzie dobrze....:) nie bój się...

u mnie też dziś spacer, bo oszaleję w domu z tą małą cycoliną..

Natka ile to kosztuje?

Ostatnia edycja:
reklama
witam się i ja choć mała obudziła się o 7 i strasznie marudna była ale teraz śpi, więc pranie wstawione i czas na śniadanie jest :-)

ehtele to czekamy na fotki :-) a ciuszki bomba - szczególnie tygrysek :-)
Bombusia napewno trafi się Wam jeszcze fajne autko i okaże się lepszą okazją niż to :-)
Pajkaa no prosze jaki ładny zapasik mleczka już masz :-)

Oglądałyście DDTVN? eko mamusie - zamiast kosmetyków dzieci kąpały w swoim mleku hmm

Do góry