Witam wiiiiiitam
Mam dziś mega wypasiony humor, po meksykańskiej nocy (przespanej jedynie 4 godziny). Mały coś nie chciał spać mimo, że nakarmiony, przewinięty, u mnie w łóżku, głaskany. Mąż spał w drugim pokoju. W końcu nie wytrzymałam, obudziłam go i kazałam zająć się dzieckiem, bo ja już nie miałam siły,. Kurczę, dla mnie nieprzespana noc to najgorsza kara... Ale już jest ok, odespałam :-)
Miałam dziś iść na basen, ale niestety awaria ogrzewania i zamknięte :/
Szymuś miał usnąć, ale wypada mu co chwilę smoczek... :/
Panienko, a czy pierś Cię voli cała czy tylko w jednym miejscu?? Może masz zastój pokarmu??
Anecia, super, że u Was już lepiej :-) Te tabletki to AZALIA -w życiu już tego badziewia nie zażyję...
Niuunia, z tym mleczkiem do kąpania to ciekawe... Ale może warto spróbować?? :-) A co te kobity mówiły na ten temat? Bo nie oglądałam...
Ola - o tym krochmalu to też słyszałam, w pierwszym miesiącu życia Szymka często mu robiłam do kąpieli, traz już kąpie w płynie NIVEA.
Ciamajdko, ten pas chyba możesz już stosować... Daje efekty??
Ehtele, fajnie, że Olek zainteresowany matą i zabawkami :-) Również czekam na fotki ;-) Śliczne ubranka kupiliście :-)
Pajka, niezły zapas mleczka juz masz ;-)
Bogusia007 - na pewno super wyglądasz w nowej fryzurce :-) Też by mi się przydało...
Miłego dnia :-)