reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2010

reklama
kasia2506 Kapusta hmmm, no to nieźle, masz racje radzić można ale potem my bedziemy patrzeć jak dzieciątko sie meczy , ja bym też nie ryzykowała,ostatnio wyjadałam sam środek za gołąbków choć mnie kusiło i kapustki troszke zjeść , ryżu troche sie boje bo powoduje zatwardzenia tzn generalnie jest zalecany przy biegunce , pierogi ruskie mniam mniam , no włąśnie tylko kto je zrobi :(

Bogusia86 również gratuluje , przyznaj sie tylko co ty jesz skoro nie macie żadnego uczulenia u małej na twarzy u nas nie jest źle ale troche plamek sie pokazuje

Ciamajdka i co pozbyłaś się natręta telefonicznego? :-p

Ja pitole te skurcze to do pogody mogę porównać - pół godz słońca, pół godz deszczu i ogółem wielkie G....

no a jak:) napisałam ze jak chce pogadac o czyms oprocz rodzenia i ciazy to moze dzwonic i cisza:pPP

mnie od godz. 14 boli po bokach pleców, ale nic nie pisałam bo i tak na pewno nic z tego:)

hahaha:))))))

dziś jakbym dostała jakiegos esa od którejś z Was to przeczytam rano, bo juz mnie 4 osoby mecza i musze wyłaczyc tel... a w zasadzie to chce wyłaczyc.....

pytania typu "urodziło sie cos?"-ta pająki za ścianą...
"jak sobie radzisz kochana?"-nie radzę sobie, ułomna się zrobiłam...
"co słychać u Ciebie?"- tylko podkołderniki...

Pajeczka dziękujemy za opowieść... wiesz, tak to napisałaś, że aż mi się rodzić zachciało-mimo że piszesz o bólu to jednak wcale "go" tam nie widać:)))) dzięki...:p

Niuunia wiesz co... jak Ty pójdziesz na porodówke to juz wpadnę w depresję... pewnie zostanę sama..,

reklama
Pajkaa dziękujemy za opowieść - normalnie zuch dziewczyna z Ciebie :-) teraz pozostaje pokazanie światu Sebcia :-)

Ciamajdka a ja myślę tak samo :-D że jak Ty polecisz to ja biedny żuczek zostane sama jak palec :-(

Do góry