reklama
S_A_R_K_A nie wiem jak to jest u Ciebie, ale jak ja pojechałam ostatnio do szpitala, bo nie czułam ruchów dzidzi, to mnie nawet nie zbadali tylko kazali mi położyć się na oddziale!! Powiedzieli, że inaczej mi nie zorbią ani usg ani ktg. Ja się nie zgodziłam, ale jak widać nie zawsze służą pomocą w szpitalu:--(
Mam nadzieję, że Ciebie lepiej potraktują!!
Mam nadzieję, że Ciebie lepiej potraktują!!
Kasia2506 no proszę, o włos
SARKA Nie wiem, jak gdzie indziej, ale na Kliniki to albo szłam sobie i rejestrowałam się do poradni patologii ciąży i mówiłam - po terminie na ktg, a raz - w dniu terminu - byłam wieczorem na IP, że skurcze, że nie czuć ruchów <i oczywiście cerber na wejściu mówił - trzeba do poradni rano, tam zawsze zbadają a nie czekać do wieczora>. Jakkolwiek - nie ma z tym problemu.
SARKA Nie wiem, jak gdzie indziej, ale na Kliniki to albo szłam sobie i rejestrowałam się do poradni patologii ciąży i mówiłam - po terminie na ktg, a raz - w dniu terminu - byłam wieczorem na IP, że skurcze, że nie czuć ruchów <i oczywiście cerber na wejściu mówił - trzeba do poradni rano, tam zawsze zbadają a nie czekać do wieczora>. Jakkolwiek - nie ma z tym problemu.
Madziuja
Ludki Cudki :o)
2 paczki trzymajcie sie dzielnie dziewczyny
zazdroszcze Wam tego ze jecie i pijecie co Wam sie podoba;-)
U nas tez frida za duza do malego noska nie mam jak wyciagnac jesli tam co jest musze gruszke po córce znaleźść
Kasia2506 u nas juz 2 raz byla dzis i jeszcze 25 go przychodzi u 1 córki byla tylko raz a drugi jak zadzwonilam ze pepol sie trzyma jeszcze (7 tydzien)
ciekawe jak u nas z patronazem lekarskim..ale pewnie trza jechac do przychodni a mi sie wcale to nie usmiecha
zazdroszcze Wam tego ze jecie i pijecie co Wam sie podoba;-)
U nas tez frida za duza do malego noska nie mam jak wyciagnac jesli tam co jest musze gruszke po córce znaleźść
Kasia2506 u nas juz 2 raz byla dzis i jeszcze 25 go przychodzi u 1 córki byla tylko raz a drugi jak zadzwonilam ze pepol sie trzyma jeszcze (7 tydzien)
ciekawe jak u nas z patronazem lekarskim..ale pewnie trza jechac do przychodni a mi sie wcale to nie usmiecha
Witam się i ja,
Misslena bebilon zawiera laktozę i jest na serwatce. Może córka jest uczulona i powinna przejść na Nutramigen, który jest na kazeinie. A co do zielonych kup po bebilonie pepti to jest to podobno normalne.. także ja bym najpierw spróbowała z Nutramigenem. A co do pępka jeśli ropieje to powinnaś dostać antybiotyk ...
Natka jednak przy drugim dziecku jest się "mądrzejszym"
Misslena bebilon zawiera laktozę i jest na serwatce. Może córka jest uczulona i powinna przejść na Nutramigen, który jest na kazeinie. A co do zielonych kup po bebilonie pepti to jest to podobno normalne.. także ja bym najpierw spróbowała z Nutramigenem. A co do pępka jeśli ropieje to powinnaś dostać antybiotyk ...
Natka jednak przy drugim dziecku jest się "mądrzejszym"
7
73318
Gość
Po tylu dniach leniuchowania jest powerrrr, okna umyte, firanki uprane, jeszcze kurze w najgorszych zakamarkach wytrzec i git:-) no i może dywan wyczyścić - byłoby super.
Dzisiejsza noc ciężka (kłucia i siusiu) ale teraz już dobrze. kiedy ten Wojtek zechce wyjść?
Jutro wyprawa do ZUS-u z ostatnim zwolnieniem bo coś księgowa pokopała
Niuunia na grzybki do lasu poleciałaś? pogoda taka niepewna.
Bogusiu tylko pozazdrościć że taka przykładną mamusią jesteś.
Dziewczyny dajcie któraś nr telefonu na priva bo mam tylko do GSC ale jej coś nie widać ostatnio.
Dzisiejsza noc ciężka (kłucia i siusiu) ale teraz już dobrze. kiedy ten Wojtek zechce wyjść?
Jutro wyprawa do ZUS-u z ostatnim zwolnieniem bo coś księgowa pokopała
Niuunia na grzybki do lasu poleciałaś? pogoda taka niepewna.
Bogusiu tylko pozazdrościć że taka przykładną mamusią jesteś.
Dziewczyny dajcie któraś nr telefonu na priva bo mam tylko do GSC ale jej coś nie widać ostatnio.
marulka
mamcia wieloetatowa
pobożne życzenia! jaka porodówka! dziewczyny.... tepsa mi net wyłączyła dzisiaj i dopiero po 15 byli łaskawi usunąć awarię... gnojki jedne człowiek im płaci a oni okno na świat zamykają z hukiem trzaskiem i bez informacji... Nawet myślałam, że napiszę smsa do którejś żebyście niepotrzebnie kciuków na mnie nie marnowały, ale myślę sobie - spoko, jeszcze podbiję kartę dzisiaj i się nie pomyliłam
zatem witajcie pyśki!
u mnie dziś dzień snucia się po domu.. zaraz może wybiorę się gdzieś połazić po sklepach - cóż może sobie za rozrywki wynaleźć baba w ciąży... poprałam, zmieniłam sobie dekorację w wazonie, ugotowałam obiad, obejrzałam jakiś program o ogrodach................... kręciłam się jak g*wno w betoniarce ogólnie... skurcze to jakaś paranoja - brzuch mam jak kamol, cośtam boli ale się nie podniecam... zaczynam codziennie odbierać telefony pod tytułem urodziłaś? i mąż mój takie odbiera... mam dość czuję że nigdy się ta ciąża nie skończy
zatem witajcie pyśki!
u mnie dziś dzień snucia się po domu.. zaraz może wybiorę się gdzieś połazić po sklepach - cóż może sobie za rozrywki wynaleźć baba w ciąży... poprałam, zmieniłam sobie dekorację w wazonie, ugotowałam obiad, obejrzałam jakiś program o ogrodach................... kręciłam się jak g*wno w betoniarce ogólnie... skurcze to jakaś paranoja - brzuch mam jak kamol, cośtam boli ale się nie podniecam... zaczynam codziennie odbierać telefony pod tytułem urodziłaś? i mąż mój takie odbiera... mam dość czuję że nigdy się ta ciąża nie skończy
reklama
Ciamajdka
Edusia'2010
Ostatnia edycja: