reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpień 2010

reklama
kasia2506 Kapusta hmmm, no to nieźle, masz racje radzić można ale potem my bedziemy patrzeć jak dzieciątko sie meczy , ja bym też nie ryzykowała,ostatnio wyjadałam sam środek za gołąbków choć mnie kusiło i kapustki troszke zjeść , ryżu troche sie boje bo powoduje zatwardzenia tzn generalnie jest zalecany przy biegunce , pierogi ruskie mniam mniam , no włąśnie tylko kto je zrobi :(

Bogusia86 również gratuluje , przyznaj sie tylko co ty jesz skoro nie macie żadnego uczulenia u małej na twarzy u nas nie jest źle ale troche plamek sie pokazuje

Ciamajdka i co pozbyłaś się natręta telefonicznego? :-p

Ja pitole te skurcze to do pogody mogę porównać - pół godz słońca, pół godz deszczu i ogółem wielkie G....

no a jak:) napisałam ze jak chce pogadac o czyms oprocz rodzenia i ciazy to moze dzwonic i cisza:pPP

mnie od godz. 14 boli po bokach pleców, ale nic nie pisałam bo i tak na pewno nic z tego:)

hahaha:))))))

dziś jakbym dostała jakiegos esa od którejś z Was to przeczytam rano, bo juz mnie 4 osoby mecza i musze wyłaczyc tel... a w zasadzie to chce wyłaczyc.....

pytania typu "urodziło sie cos?"-ta pająki za ścianą...
"jak sobie radzisz kochana?"-nie radzę sobie, ułomna się zrobiłam...
"co słychać u Ciebie?"- tylko podkołderniki...

Pajeczka dziękujemy za opowieść... wiesz, tak to napisałaś, że aż mi się rodzić zachciało-mimo że piszesz o bólu to jednak wcale "go" tam nie widać:)))) dzięki...:p

Niuunia wiesz co... jak Ty pójdziesz na porodówke to juz wpadnę w depresję... pewnie zostanę sama..,

reklama
Pajkaa dziękujemy za opowieść - normalnie zuch dziewczyna z Ciebie :-) teraz pozostaje pokazanie światu Sebcia :-)

Ciamajdka a ja myślę tak samo :-D że jak Ty polecisz to ja biedny żuczek zostane sama jak palec :-(

Do góry