reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2010

urszulka nie udało się, bo zanim wyszłam to naszły czarne chmury :crazy: uuuuu rozpadało się u la la

marulka no ciotka dawałam CI czas do wieczora - jak nie to miałam Cię molestować potem sms-em także upiekło Ci się :-p a mnie najbardziej wku... nie pytanie "urodziłaś?" tylko "to Ty jeszcze chodzisz?" a co to kutwa ciąża nogi zabiera :wściekła/y:

reklama
Oj widzę że dzisiaj u wszystkich to samo. Nuda, bóle, głupie pytania i ogólne rozdrażnienie. Witam w klubie i nie będę się chyba zbytnio udzielać, bo niechcę dołować tych, które mają dobry humor. Ja czekam do poniedziałku, we wtorek wizyta u ginka, jak do tego czasu nic to kupuję litrę oleju rycynowego i marsze po schodach. Bo to już kurna jest przegięcie...

Do wieczora może =(

weroneczka a ni mi się waż "nie odzywać"... :)))))))))))

a wrześniówki i październikówki nas pewnie czytaja i myślą "jakie te sierpniówki marudneeee"

pozdrawiamy Was dziewczyny, machamy wszystkimi łapkami

Ostatnia edycja:
Hej Sierpniówki.
Ja gościnnie.Przekazuję pozdrowienia od Mirki (MiriannyK).Jest w szpitalu.Jutro próba oxy.Szyjka skrócona,rozwarcie na 1 palec.Będą próbować SN.
Buziaki.

ojj widzę że coraz mniej nas się tu udziela.... parę sierpniowych niedobitków.. hihi pewnie jak my będzie rodzić to mamy się tu rozkręcą z radami i doświadczeniami:)

Bogusia86 no widzisz, skoro położna mówi że jesteś super mamą to tak jest gratki:))

mallaika głowa do góry... nie jesteś sama.... grrrr

sarka u nas w cz-wie mozesz jechac do szpitala na ktg, ale wtedy chca zostawiac na oddziale. .. bez sensu... ale wiem ze w niektorych szpitalach mozesz sobie podjechac i po prostu zrobic ktg bez niczego

weroneczka oj kochana ja bym uważała z tym olejkiem... zresztą wydaje mi się, że jak nasze organizmy nie są gotowe to nic na nie nie podziała.. no chyba, ze masz już skróconą szyjkę i jakieś tam rozwarcie to wtedy chyba jest szansa..

Pajkaa witaj:) fajnie, ze juz jestescie w odmku!

reklama
Do góry