reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpień 2010

urszulka nie udało się, bo zanim wyszłam to naszły czarne chmury :crazy: uuuuu rozpadało się u la la

marulka no ciotka dawałam CI czas do wieczora - jak nie to miałam Cię molestować potem sms-em także upiekło Ci się :-p a mnie najbardziej wku... nie pytanie "urodziłaś?" tylko "to Ty jeszcze chodzisz?" a co to kutwa ciąża nogi zabiera :wściekła/y:

reklama
Oj widzę że dzisiaj u wszystkich to samo. Nuda, bóle, głupie pytania i ogólne rozdrażnienie. Witam w klubie i nie będę się chyba zbytnio udzielać, bo niechcę dołować tych, które mają dobry humor. Ja czekam do poniedziałku, we wtorek wizyta u ginka, jak do tego czasu nic to kupuję litrę oleju rycynowego i marsze po schodach. Bo to już kurna jest przegięcie...

Do wieczora może =(

weroneczka a ni mi się waż "nie odzywać"... :)))))))))))

a wrześniówki i październikówki nas pewnie czytaja i myślą "jakie te sierpniówki marudneeee"

pozdrawiamy Was dziewczyny, machamy wszystkimi łapkami

Ostatnia edycja:
Hej Sierpniówki.
Ja gościnnie.Przekazuję pozdrowienia od Mirki (MiriannyK).Jest w szpitalu.Jutro próba oxy.Szyjka skrócona,rozwarcie na 1 palec.Będą próbować SN.
Buziaki.

ojj widzę że coraz mniej nas się tu udziela.... parę sierpniowych niedobitków.. hihi pewnie jak my będzie rodzić to mamy się tu rozkręcą z radami i doświadczeniami:)

Bogusia86 no widzisz, skoro położna mówi że jesteś super mamą to tak jest gratki:))

mallaika głowa do góry... nie jesteś sama.... grrrr

sarka u nas w cz-wie mozesz jechac do szpitala na ktg, ale wtedy chca zostawiac na oddziale. .. bez sensu... ale wiem ze w niektorych szpitalach mozesz sobie podjechac i po prostu zrobic ktg bez niczego

weroneczka oj kochana ja bym uważała z tym olejkiem... zresztą wydaje mi się, że jak nasze organizmy nie są gotowe to nic na nie nie podziała.. no chyba, ze masz już skróconą szyjkę i jakieś tam rozwarcie to wtedy chyba jest szansa..

Pajkaa witaj:) fajnie, ze juz jestescie w odmku!

reklama
Do góry