Witam się i ja,
Jakaś dzisiaj "wypluta jestem", wczoraj miałam tyle energii a dzisiaj oczy na wpół otwarte :-( dziękuję za informację o karuzelkch, porównałam wvczoraj ceny sklepowe i te na allegro, tiny love w sklepie 195 zł a na allegro 160 z przesyłką :-) różnica spora..
Rano wstałam, musiałam z mężulem jechać autem na serwis bo pasy z tyłu się blokowały i mój synuś dostawał białej gorączki podczas jazdy, najlepsze jest to, że mówią wymienimy pasy, ale to i tak nic nie da bo to wada fabryczna samochodu i już takie zgłoszenia mieli.. masakra jakaś. Najpierw 15min trzeba poswiecic żeby zapiąc go z tyłu a potem podczas jazdy szybko odpinac po się drze ... według producenta podobno to normalne
Dziewczyny chciałam zapytać bo widzę że wy chodzicie na to KTG do szpitala, macie na to jakies skierowanie czy cuś? czy tak poprostu się idzie? Mój gin jest na urlopie i już nie mam lekarza, nie wie co mam robić.
A tak wogóle to chyba się z moim Ginkiem nie dogadałam na odstatniej wizycie tydzień temu, bo on chyba chciał mi wywoływać poród zanim pójdzie na urlop, a ja po tym masażu szyjki jaki mi zafundował, tak zgłupiałam że go nie zrozumiałam
Jak mi powiedział no to do zobaczenia jutro na porodówce to myślałam że samo się ruszy i tak moją głupią gatką, wszystko pogmatwałam że chyba dał sobie spokój z tym wywoływaniem... A teraz zostalam sama bez lekarza, termin mam na sobotę i nie wiem co robić..
Jak pojadę na ip to coś mnie pobadają czy trzeba mieć skierowanie?
Idę nakarmie synka i może położę się trochę, bom śpiąca