reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2010

Bombusiu - wróciłaś :-) fajnie że jesteś:tak: tekst mamy niezły
Mirianna - to miłych gości ;-)
luizka- dobry ten balsam? bo nie znam tej firmy
Też mi się wydaje że u Milusi skończy się na oxy, ale przynajmniej będzie miała syneczka szybciej przy sobie.

reklama
bombusia witaj! dobrze że jesteś bo tak smutno tu bez ciebie:(

ehtele polataj ty po tych schodach to może bardziej cie weźmie:)

ja to mam jednak z głowa! mówiłam że nie mam na nic siły ale poszłam i resztę ogórków zaprawiłam, mizerię dla M na obiadek też, no i włosy umyłam bo mnie jakoś tak zmotywowałyście:)
teraz to mi pot po dupie leci, za przeproszeniem a jeszcze ziemniaki muszę na obiad obrać i ugotować.

no i kolejnego dzidziusia mamy, super shiraa!

no wiec znow sie pojawiłam :) widze ze bombusia wrociła super bo juz sobie myslalam ze rodzi .... :-) a ja wlasnie doprowadzilam sie do porzadku umyłam wlosy i wzielam relaksujaca kapiel o wiele lepiej sie czuje.... jak sobie pomysle ze musze isc do stomatologa to mnie skreca ;( -> i znow sie sypia dzieci robi sie u nas coraz to weselej

Witam wszystkie przyszłe mamusie! Jestem tu nowa ;) Termin porodu mam na 20sierpnia ;)
Mam pytanie czy na dwa tygodnie przed terminem, przy rozwarciu na 1,5cm można uprawiać seks ?
Pozdrawiam :-)

Witam wszystkie przyszłe mamusie! Jestem tu nowa ;) Termin porodu mam na 20sierpnia ;)
Mam pytanie czy na dwa tygodnie przed terminem, przy rozwarciu na 1,5cm można uprawiać seks ?
Pozdrawiam :-)

Witaj
jeżeli odszedł Ci czop to raczej nie ryzykowałabym chyba, ze z zabezpieczeniem, ale to i tak jest ryzyko, ze mozesz załapać jakieś bakretie a wtedy jak nie ma czopa to nie ma bariery chroniącej dziecko przed bakteriami.

Coś czuje, ze u mnie zaraz bedzie burza bo ciemno się robi :p
kurde głodna jestem a nie wiem co bym zjadła :)
a zapomniałam Wam napisac, ze wczoraj znalazłam bób to co, ze pół kilo kosztowało 7 zł a normalnie za kilo płaciłam 3,50, ale warto bylo :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Kochane nie dam rady Was nadrobić :-(

Gratuluje wszystkim już rozpakowanym mamusią :-) Trzymam kciuki za dziewczyny które już powinny urodzić, a jeszcze tego nie zrobiły...

Te gipsy będziemy zmieniać co tydzień przez 6 tygodni. A mój Marcin po tym badaniu stópek uznał, że wolał by być przy 3 porodach, niż przy tym badaniu :-(

koralowa mamy założony zwykły gips. Nawet nie wiedziałam, że jest jakiś kolorowy.

Wczoraj znowu dostałam zapalenia prawej piersi:-( Ale chyba tak na tą pierś działa położna :-D Jak była w zeszłym tygodniu to wieczorem mnie złapało, tak samo wczoraj była na wizycie zbadała mi piersi powiedziała, że wszystko jest ok, a wieczorem znowu 38st i ból piersi:-( Ale już jest dobrze:-)

Wiktoria cudownie radzi sobie w gipsach nie widać, żeby w ogóle jej przeszkadzały. Najbardziej przeszkadzają tatusiowi strasznie się boi trzymać Wiki, a o przebraniu nie ma już mowy... Ale stara się jak może:-)
Pozdrawiam Was wszystkie i idę dokończyć czytanie waszych pościków :-)

reklama
Do góry