reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpień 2010

Bombusiu - wróciłaś :-) fajnie że jesteś:tak: tekst mamy niezły
Mirianna - to miłych gości ;-)
luizka- dobry ten balsam? bo nie znam tej firmy
Też mi się wydaje że u Milusi skończy się na oxy, ale przynajmniej będzie miała syneczka szybciej przy sobie.

reklama
bombusia witaj! dobrze że jesteś bo tak smutno tu bez ciebie:(

ehtele polataj ty po tych schodach to może bardziej cie weźmie:)

ja to mam jednak z głowa! mówiłam że nie mam na nic siły ale poszłam i resztę ogórków zaprawiłam, mizerię dla M na obiadek też, no i włosy umyłam bo mnie jakoś tak zmotywowałyście:)
teraz to mi pot po dupie leci, za przeproszeniem a jeszcze ziemniaki muszę na obiad obrać i ugotować.

no i kolejnego dzidziusia mamy, super shiraa!

no wiec znow sie pojawiłam :) widze ze bombusia wrociła super bo juz sobie myslalam ze rodzi .... :-) a ja wlasnie doprowadzilam sie do porzadku umyłam wlosy i wzielam relaksujaca kapiel o wiele lepiej sie czuje.... jak sobie pomysle ze musze isc do stomatologa to mnie skreca ;( -> i znow sie sypia dzieci robi sie u nas coraz to weselej

Witam wszystkie przyszłe mamusie! Jestem tu nowa ;) Termin porodu mam na 20sierpnia ;)
Mam pytanie czy na dwa tygodnie przed terminem, przy rozwarciu na 1,5cm można uprawiać seks ?
Pozdrawiam :-)

Witam wszystkie przyszłe mamusie! Jestem tu nowa ;) Termin porodu mam na 20sierpnia ;)
Mam pytanie czy na dwa tygodnie przed terminem, przy rozwarciu na 1,5cm można uprawiać seks ?
Pozdrawiam :-)

Witaj
jeżeli odszedł Ci czop to raczej nie ryzykowałabym chyba, ze z zabezpieczeniem, ale to i tak jest ryzyko, ze mozesz załapać jakieś bakretie a wtedy jak nie ma czopa to nie ma bariery chroniącej dziecko przed bakteriami.

Coś czuje, ze u mnie zaraz bedzie burza bo ciemno się robi :p
kurde głodna jestem a nie wiem co bym zjadła :)
a zapomniałam Wam napisac, ze wczoraj znalazłam bób to co, ze pół kilo kosztowało 7 zł a normalnie za kilo płaciłam 3,50, ale warto bylo :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Kochane nie dam rady Was nadrobić :-(

Gratuluje wszystkim już rozpakowanym mamusią :-) Trzymam kciuki za dziewczyny które już powinny urodzić, a jeszcze tego nie zrobiły...

Te gipsy będziemy zmieniać co tydzień przez 6 tygodni. A mój Marcin po tym badaniu stópek uznał, że wolał by być przy 3 porodach, niż przy tym badaniu :-(

koralowa mamy założony zwykły gips. Nawet nie wiedziałam, że jest jakiś kolorowy.

Wczoraj znowu dostałam zapalenia prawej piersi:-( Ale chyba tak na tą pierś działa położna :-D Jak była w zeszłym tygodniu to wieczorem mnie złapało, tak samo wczoraj była na wizycie zbadała mi piersi powiedziała, że wszystko jest ok, a wieczorem znowu 38st i ból piersi:-( Ale już jest dobrze:-)

Wiktoria cudownie radzi sobie w gipsach nie widać, żeby w ogóle jej przeszkadzały. Najbardziej przeszkadzają tatusiowi strasznie się boi trzymać Wiki, a o przebraniu nie ma już mowy... Ale stara się jak może:-)
Pozdrawiam Was wszystkie i idę dokończyć czytanie waszych pościków :-)

reklama
Do góry