reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2010

o mamuniu zeszłam wstawić pranie i już sił nie mam :szok: wogóle coś mnie napindala w prawym boku jak chodzę ałć :baffled:

ewelinka2106 oby to było max 2 razy jeszcze :-p

bogusia007
smacznego. Ja też jestem ciekawa kiedy remis, ale także ogółem jak to wyjdzie :-p a dziewczyny niech gonią a co - będzie swatane :-D

reklama
Dziekuje bardzo za rady. Bede musiała skorzystac. chociaz nie lubie jogurtów naturalnych- to prawie jak smietana :-D No ale chyba wole kilka łyżek jogurtu nic sie cala noc meczyc ze zgagą. Troche mi ulzyło ze nie jestem sama :-)

Kochana ja mam zgage przez cała ciaże :) jest to moje drugie dziecko :-D jogurt z mlekiem daje najlepsze efekty bo zmniejsza ten kwas a czasami nawet w ogóle powoduje jego zniknięcie - niestety bardzo uważam też na to co jem:)

cholera a ja od wczoraj znów ze zgaga sie męczę, chyba po pepsi dostałam, ale skorzystałam z rady pajki i mleko jak najbardziej pomaga, właśnie zjadłam 2 naleśniki z dżemem brzoskwiniowym, zrobiłam pranie i znów nie mam na nic więcej siły.

alaa trzymam kciuki co by sie to karmienie rozkręciło, dobrze że walczysz i nie odpuszczasz!

czy ktoś ma wieści od milusi? bo ehtele chyba napisała że ona w szpitalu ale żadnej wiadomości na gorącej linii nie wyczytałam:(

Monisia nie ma wieści na gorącej od milusi... ehtele nic więcej nie napisała... ciekawe jak Kalinka w ogóle? bo cisza...

Niuunia codziennie, już od lat.. mam łuszczycę i codziennie jakieś lekarstwo lub maść na łeb, a później mycie...

suuupeeeer !!!!!!!!!!!! Black_Opal gratuluję :-D

Pajka - podziwiam za ambitne plany, ja dziś sobie leżę z nóżkami do góry i walczę z opuchlizną :baffled:
monika - mnie też dziś się nic nie chce ;-) może poczytam sobie książeczkę a może mała drzemka... hmmm... trudny wybór :-D
bogusiu007 - hormonki szaleją;-) , loda też bym zjadła ale nie ma :-(
Alaa - trzymam kciuki żeby się udało z tym karmieniem piersią :tak:

reklama
Do góry