reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpień 2010

o mamuniu zeszłam wstawić pranie i już sił nie mam :szok: wogóle coś mnie napindala w prawym boku jak chodzę ałć :baffled:

ewelinka2106 oby to było max 2 razy jeszcze :-p

bogusia007
smacznego. Ja też jestem ciekawa kiedy remis, ale także ogółem jak to wyjdzie :-p a dziewczyny niech gonią a co - będzie swatane :-D

reklama
Dziekuje bardzo za rady. Bede musiała skorzystac. chociaz nie lubie jogurtów naturalnych- to prawie jak smietana :-D No ale chyba wole kilka łyżek jogurtu nic sie cala noc meczyc ze zgagą. Troche mi ulzyło ze nie jestem sama :-)

Kochana ja mam zgage przez cała ciaże :) jest to moje drugie dziecko :-D jogurt z mlekiem daje najlepsze efekty bo zmniejsza ten kwas a czasami nawet w ogóle powoduje jego zniknięcie - niestety bardzo uważam też na to co jem:)

cholera a ja od wczoraj znów ze zgaga sie męczę, chyba po pepsi dostałam, ale skorzystałam z rady pajki i mleko jak najbardziej pomaga, właśnie zjadłam 2 naleśniki z dżemem brzoskwiniowym, zrobiłam pranie i znów nie mam na nic więcej siły.

alaa trzymam kciuki co by sie to karmienie rozkręciło, dobrze że walczysz i nie odpuszczasz!

czy ktoś ma wieści od milusi? bo ehtele chyba napisała że ona w szpitalu ale żadnej wiadomości na gorącej linii nie wyczytałam:(

Monisia nie ma wieści na gorącej od milusi... ehtele nic więcej nie napisała... ciekawe jak Kalinka w ogóle? bo cisza...

Niuunia codziennie, już od lat.. mam łuszczycę i codziennie jakieś lekarstwo lub maść na łeb, a później mycie...

suuupeeeer !!!!!!!!!!!! Black_Opal gratuluję :-D

Pajka - podziwiam za ambitne plany, ja dziś sobie leżę z nóżkami do góry i walczę z opuchlizną :baffled:
monika - mnie też dziś się nic nie chce ;-) może poczytam sobie książeczkę a może mała drzemka... hmmm... trudny wybór :-D
bogusiu007 - hormonki szaleją;-) , loda też bym zjadła ale nie ma :-(
Alaa - trzymam kciuki żeby się udało z tym karmieniem piersią :tak:

reklama
Do góry