reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2010

Alaa bardzo mi przykro, że masz takie problemy z karmieniem, mam nadzieję że się unormuje, że dacie sobie radę.. nie martw się:) niejedna z nas będzie walczyć...
suwak wykasuj w swoim profilu w "edytuj sygnaturkę"... wklejasz sobie nowy (jak już go sobie zrobisz) w to samo miejsce, tylko zostawiasz w linku od "htttp.:" do "."i to co po kropce bez nawiasów.

Ostatnia edycja:
reklama
I kolejny dzidzius ;p juupi!! I to chłopak! nie dajemy sie dogonic "mamusie-synusiów":-):-)

Black_Opal- serdecznie gartuluje! Jeszcze oczywiscie zrobie to na odpowiednim wątku.:tak:

Pajko- nic nie biore na ta zgage :no: ale pewnie powinnam bo mi ona spokoju nie da:wściekła/y:

Niuunia- juz sie szykujemy na porodówke :-D ciekawe ile jeszcze razy bedziemy sie golic i myc te głowy zanim sie tam znajdziemy hehe :-D:-D

I kolejny dzidzius ;p juupi!! I to chłopak! nie dajemy sie dogonic "mamusie-synusiów":-):-)

Black_Opal- serdecznie gartuluje! Jeszcze oczywiscie zrobie to na odpowiednim wątku.:tak:

Pajko- nic nie biore na ta zgage :no: ale pewnie powinnam bo mi ona spokoju nie da:wściekła/y:

Niuunia- juz sie szykujemy na porodówke :-D ciekawe ile jeszcze razy bedziemy sie golic i myc te głowy zanim sie tam znajdziemy hehe :-D:-D

Ewelinko co Ci mogę zaproponować to przed snem napij sie szklaneczki mleczka i do tego zjedz sobie jogurcik naturalny. Ja mam zgage całą noc i idąc do wc otwieram lodówke dwie łyżki jogurtu i ide dalej spac :) dodatkowo unikaj pikantnych rzeczy (ja mam zgage dosłownie po wszystkim nawet wodzie mineralnej) a najwiecej jedz gotowanej marchewki ona neutralizuje soki:)

Sebus pewnie bedzie sie pchał jak moja lekarka na urlopie bedzie :) cos tak czuje:p

alaa nie potrafię nic doradzić w sprawie zachęcania małego do ssania piersi... skoro je z butelki to może spróbuj nakładek silikonowych na piersi?
Jeszcze spróbowałabym zachęcić go odrobiną z butli a później wyjąć i wsadzić cycka - wyczyn brzmi dość kaskadersko, ale może się przekona że chodzi w tym temacie o to samo..
no a jeśli nie zechce to nie widzę innej rady jak zaprzyjaźnić się z laktatorkiem, lub zostać mistrzynią w odciąganiu ręcznym i jechać z koksem z butelki... JEst to mniej wygodne ale wykonalne i życzę wytrwałości. DASZ RADĘ!

Pajkaa PRZEPRASZAM, że wprowadziłam Cię wcześniej w błąd, dobrze że marulka napisała co i jak, bo ja "żyłam" w błędzie, co do spraw zarejestrowania maluszka i jeszcze Ciebie chciałam w błąd wprowadzić.

Ale fajnie, mamy kolejnego chłopca :-) Gratulacje dla Black_Opal

nie ma problemu nic się nie stało ;-) sama nie wiedziałam co i jak :)

bOZE BABKI MAM DZIS NORMALNIE ZAJEFAJNY HUMOREM NIEWIEM CZEMU HEHEH WCZORAJ BYŁAM IMPULSYWNA A DZIS CHCE MI SIE TANCZYC JEJKU :-D:-D:-D

no moja droga zbierasz siły na porodówke:)

Alaa moja koleżanka miała ten sam problem i się okaząlo,z e dziecko miało za krótkie więzidełko(tak sie to chyba zwie) i nie umiało ssac piersi

Ewelinko co Ci mogę zaproponować to przed snem napij sie szklaneczki mleczka i do tego zjedz sobie jogurcik naturalny. Ja mam zgage całą noc i idąc do wc otwieram lodówke dwie łyżki jogurtu i ide dalej spac :) dodatkowo unikaj pikantnych rzeczy (ja mam zgage dosłownie po wszystkim nawet wodzie mineralnej) a najwiecej jedz gotowanej marchewki ona neutralizuje soki:)

Sebus pewnie bedzie sie pchał jak moja lekarka na urlopie bedzie :) cos tak czuje:p

Dziekuje bardzo za rady. Bede musiała skorzystac. chociaz nie lubie jogurtów naturalnych- to prawie jak smietana :-D No ale chyba wole kilka łyżek jogurtu nic sie cala noc meczyc ze zgagą. Troche mi ulzyło ze nie jestem sama :-)

reklama
Do góry