reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpień 2010

Alaa bardzo mi przykro, że masz takie problemy z karmieniem, mam nadzieję że się unormuje, że dacie sobie radę.. nie martw się:) niejedna z nas będzie walczyć...
suwak wykasuj w swoim profilu w "edytuj sygnaturkę"... wklejasz sobie nowy (jak już go sobie zrobisz) w to samo miejsce, tylko zostawiasz w linku od "htttp.:" do "."i to co po kropce bez nawiasów.

Ostatnia edycja:
reklama
I kolejny dzidzius ;p juupi!! I to chłopak! nie dajemy sie dogonic "mamusie-synusiów":-):-)

Black_Opal- serdecznie gartuluje! Jeszcze oczywiscie zrobie to na odpowiednim wątku.:tak:

Pajko- nic nie biore na ta zgage :no: ale pewnie powinnam bo mi ona spokoju nie da:wściekła/y:

Niuunia- juz sie szykujemy na porodówke :-D ciekawe ile jeszcze razy bedziemy sie golic i myc te głowy zanim sie tam znajdziemy hehe :-D:-D

I kolejny dzidzius ;p juupi!! I to chłopak! nie dajemy sie dogonic "mamusie-synusiów":-):-)

Black_Opal- serdecznie gartuluje! Jeszcze oczywiscie zrobie to na odpowiednim wątku.:tak:

Pajko- nic nie biore na ta zgage :no: ale pewnie powinnam bo mi ona spokoju nie da:wściekła/y:

Niuunia- juz sie szykujemy na porodówke :-D ciekawe ile jeszcze razy bedziemy sie golic i myc te głowy zanim sie tam znajdziemy hehe :-D:-D

Ewelinko co Ci mogę zaproponować to przed snem napij sie szklaneczki mleczka i do tego zjedz sobie jogurcik naturalny. Ja mam zgage całą noc i idąc do wc otwieram lodówke dwie łyżki jogurtu i ide dalej spac :) dodatkowo unikaj pikantnych rzeczy (ja mam zgage dosłownie po wszystkim nawet wodzie mineralnej) a najwiecej jedz gotowanej marchewki ona neutralizuje soki:)

Sebus pewnie bedzie sie pchał jak moja lekarka na urlopie bedzie :) cos tak czuje:p

alaa nie potrafię nic doradzić w sprawie zachęcania małego do ssania piersi... skoro je z butelki to może spróbuj nakładek silikonowych na piersi?
Jeszcze spróbowałabym zachęcić go odrobiną z butli a później wyjąć i wsadzić cycka - wyczyn brzmi dość kaskadersko, ale może się przekona że chodzi w tym temacie o to samo..
no a jeśli nie zechce to nie widzę innej rady jak zaprzyjaźnić się z laktatorkiem, lub zostać mistrzynią w odciąganiu ręcznym i jechać z koksem z butelki... JEst to mniej wygodne ale wykonalne i życzę wytrwałości. DASZ RADĘ!

Pajkaa PRZEPRASZAM, że wprowadziłam Cię wcześniej w błąd, dobrze że marulka napisała co i jak, bo ja "żyłam" w błędzie, co do spraw zarejestrowania maluszka i jeszcze Ciebie chciałam w błąd wprowadzić.

Ale fajnie, mamy kolejnego chłopca :-) Gratulacje dla Black_Opal

nie ma problemu nic się nie stało ;-) sama nie wiedziałam co i jak :)

bOZE BABKI MAM DZIS NORMALNIE ZAJEFAJNY HUMOREM NIEWIEM CZEMU HEHEH WCZORAJ BYŁAM IMPULSYWNA A DZIS CHCE MI SIE TANCZYC JEJKU :-D:-D:-D

no moja droga zbierasz siły na porodówke:)

Alaa moja koleżanka miała ten sam problem i się okaząlo,z e dziecko miało za krótkie więzidełko(tak sie to chyba zwie) i nie umiało ssac piersi

Ewelinko co Ci mogę zaproponować to przed snem napij sie szklaneczki mleczka i do tego zjedz sobie jogurcik naturalny. Ja mam zgage całą noc i idąc do wc otwieram lodówke dwie łyżki jogurtu i ide dalej spac :) dodatkowo unikaj pikantnych rzeczy (ja mam zgage dosłownie po wszystkim nawet wodzie mineralnej) a najwiecej jedz gotowanej marchewki ona neutralizuje soki:)

Sebus pewnie bedzie sie pchał jak moja lekarka na urlopie bedzie :) cos tak czuje:p

Dziekuje bardzo za rady. Bede musiała skorzystac. chociaz nie lubie jogurtów naturalnych- to prawie jak smietana :-D No ale chyba wole kilka łyżek jogurtu nic sie cala noc meczyc ze zgagą. Troche mi ulzyło ze nie jestem sama :-)

reklama
Do góry