Anecia1111
Fanka BB :)
Cześć Brzuchatki!!!!
SUPER!!!!!!!!!!!!! Mamy kolejne mamusie
Aż się miło na serduchu robi :-) Oczywiście gratuluję, mimo iż zrobiłam to już na odpowiednim wątku :-)
Moją dzisiejszą noc zaliczam do udanych , tylko 2 razy siusiu... Jedynie co to ten ból bioder nadal okropny, tak że wstać z łóżka prawie nie mogę ale jakoś jeszcze daję radę... Poza tym ie mogę za dużo narzekać bo weroneczka mnie opierdzieli i będzie po sprawie ;-)
Hmmm co tam jeszcze... śniadanko zjedzone, M ma 3 dni wolnego bo jutro na weselisko do przyjaciół, a w niedzielę poprawiny i odsypianie
Teraz M myje gary a ja mam czas żeby odpisać.
panienka gratuluję wizyty!!! a wagą maluszka się nie martw, nie każdy musi się urodzić wielkoludem :-)
Black_Opal olej rycynowy... ciekawa rzecz, warto zapamiętać ;-)
ehtele hmmmmm no ja obstawiam że dzisiaj a najpóźniej jutro Olek pojawi się na świecie
Niuunia ta stronka jest świetna, sesje rewelacyjne
kasia2506 gratuluję wizyty! a do 15.08 może jednak coś ruszy... oby :-)
Ciamajdka normalnie Tobi się poświęcił... podziwiam
Mój M to mnie z wyrka nie chce wypuścić, sam woli spać na skraweczku i się nie wyspać, ale sam się nie wyniesie a mnie to najlepiej by przywiązał zebym mu nie uciekała
I cały czas powtarza że nie może się doczekać aż urodzę żeby się w nocy przytulić tak jak zawsze 
andzia1987 no to jesteś kolejna której wizyte umówili na 17.08... ciekawe czy doczekamy
monika8112 heheh my wczoraj na kolację do mcDonalda wpadliśmy
I za każdym razem jak jemy coś "fastfoodowego" to sobie mówimy ze to juz ostatni raz i nigdy więcej a tu dooopa... zawsze ochota przychodzi w najmniej spodziewanym momencie
ale jak urodzę to na bank nie zaliczymy takiego wypadu wiec teraz korzystamy :-)
marulka mi również przydadzą sie te ifnormacje na temat tego gdzie się zgłosić po porodzie odnośnie rejestracji dziecka itp więc dziękuję ładnie za wyczerpującą odpowiedź :-) bo my z M własnie nie tak dawno jak wczoraj sie zastanawialiśmy jak to jest z peselem dla maluszka. Ale teraz już mi rozjaśniłaś
navijka skoro paczka od mamci przyszła to możesz rodzić
OK, M poszedł na male zakupy, a ja idę pranie rozwiesić bo wlasnie mi pralka piszczy że koniec
Hm... a co tam z Milusią???? Jakieś nowe wieści ma któraś???
No i oczywiście tęsknię za Bombusią... niech już do nas wraca :-)
SUPER!!!!!!!!!!!!! Mamy kolejne mamusie

Moją dzisiejszą noc zaliczam do udanych , tylko 2 razy siusiu... Jedynie co to ten ból bioder nadal okropny, tak że wstać z łóżka prawie nie mogę ale jakoś jeszcze daję radę... Poza tym ie mogę za dużo narzekać bo weroneczka mnie opierdzieli i będzie po sprawie ;-)
Hmmm co tam jeszcze... śniadanko zjedzone, M ma 3 dni wolnego bo jutro na weselisko do przyjaciół, a w niedzielę poprawiny i odsypianie

panienka gratuluję wizyty!!! a wagą maluszka się nie martw, nie każdy musi się urodzić wielkoludem :-)
Black_Opal olej rycynowy... ciekawa rzecz, warto zapamiętać ;-)
ehtele hmmmmm no ja obstawiam że dzisiaj a najpóźniej jutro Olek pojawi się na świecie

Niuunia ta stronka jest świetna, sesje rewelacyjne

kasia2506 gratuluję wizyty! a do 15.08 może jednak coś ruszy... oby :-)
Ciamajdka normalnie Tobi się poświęcił... podziwiam

andzia1987 no to jesteś kolejna której wizyte umówili na 17.08... ciekawe czy doczekamy

monika8112 heheh my wczoraj na kolację do mcDonalda wpadliśmy

marulka mi również przydadzą sie te ifnormacje na temat tego gdzie się zgłosić po porodzie odnośnie rejestracji dziecka itp więc dziękuję ładnie za wyczerpującą odpowiedź :-) bo my z M własnie nie tak dawno jak wczoraj sie zastanawialiśmy jak to jest z peselem dla maluszka. Ale teraz już mi rozjaśniłaś

navijka skoro paczka od mamci przyszła to możesz rodzić

OK, M poszedł na male zakupy, a ja idę pranie rozwiesić bo wlasnie mi pralka piszczy że koniec

Hm... a co tam z Milusią???? Jakieś nowe wieści ma któraś???
No i oczywiście tęsknię za Bombusią... niech już do nas wraca :-)