reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpień 2010

Cześć Brzuchatki!!!!

SUPER!!!!!!!!!!!!! Mamy kolejne mamusie :-D Aż się miło na serduchu robi :-) Oczywiście gratuluję, mimo iż zrobiłam to już na odpowiednim wątku :-)

Moją dzisiejszą noc zaliczam do udanych , tylko 2 razy siusiu... Jedynie co to ten ból bioder nadal okropny, tak że wstać z łóżka prawie nie mogę ale jakoś jeszcze daję radę... Poza tym ie mogę za dużo narzekać bo weroneczka mnie opierdzieli i będzie po sprawie ;-)

Hmmm co tam jeszcze... śniadanko zjedzone, M ma 3 dni wolnego bo jutro na weselisko do przyjaciół, a w niedzielę poprawiny i odsypianie :-D Teraz M myje gary a ja mam czas żeby odpisać.

panienka gratuluję wizyty!!! a wagą maluszka się nie martw, nie każdy musi się urodzić wielkoludem :-)

Black_Opal olej rycynowy... ciekawa rzecz, warto zapamiętać ;-)

ehtele hmmmmm no ja obstawiam że dzisiaj a najpóźniej jutro Olek pojawi się na świecie :-D

Niuunia ta stronka jest świetna, sesje rewelacyjne :tak:

kasia2506 gratuluję wizyty! a do 15.08 może jednak coś ruszy... oby :-)

Ciamajdka normalnie Tobi się poświęcił... podziwiam :tak: Mój M to mnie z wyrka nie chce wypuścić, sam woli spać na skraweczku i się nie wyspać, ale sam się nie wyniesie a mnie to najlepiej by przywiązał zebym mu nie uciekała :-D I cały czas powtarza że nie może się doczekać aż urodzę żeby się w nocy przytulić tak jak zawsze :-D

andzia1987 no to jesteś kolejna której wizyte umówili na 17.08... ciekawe czy doczekamy :-D

monika8112 heheh my wczoraj na kolację do mcDonalda wpadliśmy :-D I za każdym razem jak jemy coś "fastfoodowego" to sobie mówimy ze to juz ostatni raz i nigdy więcej a tu dooopa... zawsze ochota przychodzi w najmniej spodziewanym momencie :-D ale jak urodzę to na bank nie zaliczymy takiego wypadu wiec teraz korzystamy :-)

marulka mi również przydadzą sie te ifnormacje na temat tego gdzie się zgłosić po porodzie odnośnie rejestracji dziecka itp więc dziękuję ładnie za wyczerpującą odpowiedź :-) bo my z M własnie nie tak dawno jak wczoraj sie zastanawialiśmy jak to jest z peselem dla maluszka. Ale teraz już mi rozjaśniłaś :-D

navijka skoro paczka od mamci przyszła to możesz rodzić :-D

OK, M poszedł na male zakupy, a ja idę pranie rozwiesić bo wlasnie mi pralka piszczy że koniec :-D

Hm... a co tam z Milusią???? Jakieś nowe wieści ma któraś???

No i oczywiście tęsknię za Bombusią... niech już do nas wraca :-)

reklama
Witam dnia kolejnego :-) Widze ze od rana forum juz "buczy":-D

Gratuluje nowym mamusią! MARTUŚKA 85 I KASIA181 !

Budze sie w nocy ponad 5 razy na siku.. I mam 5 róznych snów. W kazdym snie jest któraś z Was. No i dzisiaj jeszcze bylo ze mój M miał kochanke. Normalnie maskara z tymi snami!:szok:
Niewiem dlaczego tak strasznie mnie ta zgaga męczy. Miałam spokój od kilku tygodni. a teraz znów. Dzis nad ranem az zwymiotowałam przez ta zgage. Mama nadzieje ze juz nie długo.:wściekła/y:
u nas dzisiaj ładna pogoda, ja juz po sniadanku i kawusi. Teraz siedze z umyta główką (w razie koniecznosci odwiedzenia porodówki):-D i pisze! Troszke lepszy dzis humor. Eh postanowiłam dzis urozmaicic moj schemat dnia i wybieram sie na zakupy. Jak sie troche rusze to moze moj syn tez postanowi sie ruszyc.:-)

ehtele- trzymam kciukasy za rozkecenie sie akcji. Ja wczoraj masowałam brzuszek i miałam skurcze co 10 minut:szok: (niestety ustały) wiec moze troszke sobie pomóc- tak ja dziewczyny pisała skorzystaj ze schodów. Wiem ze to smiesznie wygląda ale czasem trzeba:-D
rozalka- gratuluje odchodzenia czopa:-)
fiuufiuu- trzymaj sie dzielnie! I trzymam kciuki zeby to zle samopoczucie skonczyło sie na porodówce.:tak:
Ciamajdko- słodki ten twój T. Tak sie poświeca. Wiecej takich chłopów by sie przydało:-D Co do sytuacji z pracą to własnie tak jest... Jak nie ma to nie ma i ledwo sie koniec z koncem wiaze. A jak juz jest to wtedy znajdują sie dodadkowe. Ale lepiej tak niz zeby brakowało.:tak:
andzia1987- gratuluje wizyty. I Ty tez nastawiona juz na poród?? Kochana radze nastawic sie na ostateczny termin zeby później nie przezywac tak jak my.:no:
Pajko- gratuluje przespanej nocki! Ja juz nie pamiętam kiedy ostatnio przespałam całą:szok: I życze powodzenia na jutrzejszej wizycie. Co do rejestracji maluszka to Ci nie pomoge.. Sama bym chciała dokładnie wiedziec jak to z tym własnie jest. Ale Marulka juz nam tu wszystko ładnie tłumaczy.
S_A_R_K_A- powodzenia u okulisty!
starlet- super ze juz w domku! Trzymajcie sie zdrowo!:-)
Alaa- zycze postepów w karmieniu! I zeby sie wszystko dobrze skonczyło. Zeby maluch ładnie jadł!:tak::tak:

Buziaki :*

pajko - o te dwa dodatkowe tygodnie to pisze sie cos tak pod koniec macierzynskiego czyz nie ?
ja tez mysle aby pojsc na wychowawcze bo niewyobrazam sobie malej zostawic

u mnie powiedzieli, ze musze minimum 2 tyg przed rozpoczęciem, ale moge wczesniej :)

Ewelinko a bierzesz cos na tą zgagę??
Ja sie nastawiam na poród po terminie własnie :) urodzi się wczesniej bedzie fajnie:)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Dziewczyny, która miała miec Radusia (Radka) bo dostałam esa nie podpisanego???????????

juz wysłałam esa z zapytaniem: ale czyj ten Raduś???

Alaa o kurcze mam nadzieję, że mały jednak zdecyduję się na cyca. Marulka ma w tym doświadczenie :-p

navijka ha ha a myślałam, że tylko ja tak mam :-p u mnie ściska jak śpimy, bo szerokiego wyra nie mamy, ale jak będziemy już na swoim to koniecznie wieeeeeeelkie :-)

ewelinka no właśnie ja też zbieram się za ogranięcie siebie tzn. mycie głowy i pozbycie się niepotrzebnych kłaczków na szkitach :-D ale cosik dojść do łazienki nie mogę :-p nie no idę wstawi pranie a w międzyczasie zadbam o siebie :-)

reklama
no prosze mamy kolejna rozpakowana mamusie bLACK oPAL GRATULACJE

Załączniki

• gif 054.gi.gif
    gif 054.gi.gif
    30,7 KB · Wyświetleń: 78
Do góry