reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2010

Cześć Brzuchatki!!!!

SUPER!!!!!!!!!!!!! Mamy kolejne mamusie :-D Aż się miło na serduchu robi :-) Oczywiście gratuluję, mimo iż zrobiłam to już na odpowiednim wątku :-)

Moją dzisiejszą noc zaliczam do udanych , tylko 2 razy siusiu... Jedynie co to ten ból bioder nadal okropny, tak że wstać z łóżka prawie nie mogę ale jakoś jeszcze daję radę... Poza tym ie mogę za dużo narzekać bo weroneczka mnie opierdzieli i będzie po sprawie ;-)

Hmmm co tam jeszcze... śniadanko zjedzone, M ma 3 dni wolnego bo jutro na weselisko do przyjaciół, a w niedzielę poprawiny i odsypianie :-D Teraz M myje gary a ja mam czas żeby odpisać.

panienka gratuluję wizyty!!! a wagą maluszka się nie martw, nie każdy musi się urodzić wielkoludem :-)

Black_Opal olej rycynowy... ciekawa rzecz, warto zapamiętać ;-)

ehtele hmmmmm no ja obstawiam że dzisiaj a najpóźniej jutro Olek pojawi się na świecie :-D

Niuunia ta stronka jest świetna, sesje rewelacyjne :tak:

kasia2506 gratuluję wizyty! a do 15.08 może jednak coś ruszy... oby :-)

Ciamajdka normalnie Tobi się poświęcił... podziwiam :tak: Mój M to mnie z wyrka nie chce wypuścić, sam woli spać na skraweczku i się nie wyspać, ale sam się nie wyniesie a mnie to najlepiej by przywiązał zebym mu nie uciekała :-D I cały czas powtarza że nie może się doczekać aż urodzę żeby się w nocy przytulić tak jak zawsze :-D

andzia1987 no to jesteś kolejna której wizyte umówili na 17.08... ciekawe czy doczekamy :-D

monika8112 heheh my wczoraj na kolację do mcDonalda wpadliśmy :-D I za każdym razem jak jemy coś "fastfoodowego" to sobie mówimy ze to juz ostatni raz i nigdy więcej a tu dooopa... zawsze ochota przychodzi w najmniej spodziewanym momencie :-D ale jak urodzę to na bank nie zaliczymy takiego wypadu wiec teraz korzystamy :-)

marulka mi również przydadzą sie te ifnormacje na temat tego gdzie się zgłosić po porodzie odnośnie rejestracji dziecka itp więc dziękuję ładnie za wyczerpującą odpowiedź :-) bo my z M własnie nie tak dawno jak wczoraj sie zastanawialiśmy jak to jest z peselem dla maluszka. Ale teraz już mi rozjaśniłaś :-D

navijka skoro paczka od mamci przyszła to możesz rodzić :-D

OK, M poszedł na male zakupy, a ja idę pranie rozwiesić bo wlasnie mi pralka piszczy że koniec :-D

Hm... a co tam z Milusią???? Jakieś nowe wieści ma któraś???

No i oczywiście tęsknię za Bombusią... niech już do nas wraca :-)

reklama
Witam dnia kolejnego :-) Widze ze od rana forum juz "buczy":-D

Gratuluje nowym mamusią! MARTUŚKA 85 I KASIA181 !

Budze sie w nocy ponad 5 razy na siku.. I mam 5 róznych snów. W kazdym snie jest któraś z Was. No i dzisiaj jeszcze bylo ze mój M miał kochanke. Normalnie maskara z tymi snami!:szok:
Niewiem dlaczego tak strasznie mnie ta zgaga męczy. Miałam spokój od kilku tygodni. a teraz znów. Dzis nad ranem az zwymiotowałam przez ta zgage. Mama nadzieje ze juz nie długo.:wściekła/y:
u nas dzisiaj ładna pogoda, ja juz po sniadanku i kawusi. Teraz siedze z umyta główką (w razie koniecznosci odwiedzenia porodówki):-D i pisze! Troszke lepszy dzis humor. Eh postanowiłam dzis urozmaicic moj schemat dnia i wybieram sie na zakupy. Jak sie troche rusze to moze moj syn tez postanowi sie ruszyc.:-)

ehtele- trzymam kciukasy za rozkecenie sie akcji. Ja wczoraj masowałam brzuszek i miałam skurcze co 10 minut:szok: (niestety ustały) wiec moze troszke sobie pomóc- tak ja dziewczyny pisała skorzystaj ze schodów. Wiem ze to smiesznie wygląda ale czasem trzeba:-D
rozalka- gratuluje odchodzenia czopa:-)
fiuufiuu- trzymaj sie dzielnie! I trzymam kciuki zeby to zle samopoczucie skonczyło sie na porodówce.:tak:
Ciamajdko- słodki ten twój T. Tak sie poświeca. Wiecej takich chłopów by sie przydało:-D Co do sytuacji z pracą to własnie tak jest... Jak nie ma to nie ma i ledwo sie koniec z koncem wiaze. A jak juz jest to wtedy znajdują sie dodadkowe. Ale lepiej tak niz zeby brakowało.:tak:
andzia1987- gratuluje wizyty. I Ty tez nastawiona juz na poród?? Kochana radze nastawic sie na ostateczny termin zeby później nie przezywac tak jak my.:no:
Pajko- gratuluje przespanej nocki! Ja juz nie pamiętam kiedy ostatnio przespałam całą:szok: I życze powodzenia na jutrzejszej wizycie. Co do rejestracji maluszka to Ci nie pomoge.. Sama bym chciała dokładnie wiedziec jak to z tym własnie jest. Ale Marulka juz nam tu wszystko ładnie tłumaczy.
S_A_R_K_A- powodzenia u okulisty!
starlet- super ze juz w domku! Trzymajcie sie zdrowo!:-)
Alaa- zycze postepów w karmieniu! I zeby sie wszystko dobrze skonczyło. Zeby maluch ładnie jadł!:tak::tak:

Buziaki :*

pajko - o te dwa dodatkowe tygodnie to pisze sie cos tak pod koniec macierzynskiego czyz nie ?
ja tez mysle aby pojsc na wychowawcze bo niewyobrazam sobie malej zostawic

u mnie powiedzieli, ze musze minimum 2 tyg przed rozpoczęciem, ale moge wczesniej :)

Ewelinko a bierzesz cos na tą zgagę??
Ja sie nastawiam na poród po terminie własnie :) urodzi się wczesniej bedzie fajnie:)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Dziewczyny, która miała miec Radusia (Radka) bo dostałam esa nie podpisanego???????????

juz wysłałam esa z zapytaniem: ale czyj ten Raduś???

Alaa o kurcze mam nadzieję, że mały jednak zdecyduję się na cyca. Marulka ma w tym doświadczenie :-p

navijka ha ha a myślałam, że tylko ja tak mam :-p u mnie ściska jak śpimy, bo szerokiego wyra nie mamy, ale jak będziemy już na swoim to koniecznie wieeeeeeelkie :-)

ewelinka no właśnie ja też zbieram się za ogranięcie siebie tzn. mycie głowy i pozbycie się niepotrzebnych kłaczków na szkitach :-D ale cosik dojść do łazienki nie mogę :-p nie no idę wstawi pranie a w międzyczasie zadbam o siebie :-)

reklama
no prosze mamy kolejna rozpakowana mamusie bLACK oPAL GRATULACJE

Załączniki

• gif 054.gi.gif
    gif 054.gi.gif
    30,7 KB · Wyświetleń: 81
Do góry